Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potumi chapu, ja si trochu nadavam, ze jsem testovala brzo a ted stresuju, jestli je vlastne prosperující nebo ne.. ale asi bych to stejne zase nevydržela, pokud by mel byt dalsi pokus..
@kakolka já to jednou vydržela až do krve..ale tentokrát to prostě už musí vyjít…
@potumi snad ano ❤️️
Ja se testovat nebala a dopadlo to takhle, kdybych poslechla a testovala zitra, tak ani nevim ze jsem prošla biochemickym tehu a mozna me to tak nesunda 🙈
Ale holky vsem Vam drzim palečky a doufam ze se kvam pridam taky ❤️️
@potumi Ahojky, sla jsi na dalsi transfer hned po et, nebo jsi cekala? ☺️️
Tak jsem vyfasovala léky dneska píchám ovitrile a od neděle ostatní a příští pátek ket ![]()
@Nikolstor no ono to nevyšlo před vánoci, takže jsem musela počkat..
Týden po ET a přestávají mě bolet prsa, takže to už taky moc dobře nevypadá ![]()
@potumi mě uz boli jen kdyz si lehnu na tvrde, nebo zmacknu.. a test porad sílí zatim..
@MaRou na ten je ještě asi brzo..a asi radši ne..
@kakolka mě už teď vůbec..
@Boninka nemusí, ale nevim no..jak jsem tomu předtím věřila, tak teď už tak nadšená nejsem..
@potumi píše:
@MaRou na ten je ještě asi brzo..a asi radši ne..
@kakolka mě už teď vůbec..
@Boninka nemusí, ale nevim no..jak jsem tomu předtím věřila, tak teď už tak nadšená nejsem..
Dobře to dopadne! Musí! ![]()
@potumi já myslim, že to je normální, že je člověk nadšenej a pak dostane strach a jak se moc pozoruje, tak tomu přestane věřit, ale je spousta holek, který nemaj příznaky vůbec žádný.. taky jsi je mohla mít psychosomatický.. doufej 🙏
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.