Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak dneska jsem dostala ovitrile a další prášky na ket a příští týden v pátek na ket🤞
@michaelas2010 @embryjko díky ty hormóny mi dávají pěkně zabrat ![]()
@Boninka naprosto tě chápu..bolesti polevují a já si říkám, tak co to znamena? Nic se neděje? Nebo co?
prostě je na prd to čekání na výsledek a tvoje podvědomí pracuje..mě se třeba celý těhotenství zdálo o tom, že rodím předčasně a strašně se tím stresovala..a fakt se mi zdálo jak je to miminko úplně malinké a nakonec to byl přesný opak ![]()
@Boninka sny jsem mela taky a silene zive a jak jsem mela radost, ze test pozitivni tak dva dny zpet se carka zacala davat pryc a dneska jsem to dostala, tak to asi pro me konci 🙈
A tobe drzim palečky ❤️️
Holky jak jste to mely s ket po jake dobe?
@MaRou přesně, je to šílené… moc bych si přála aby to všem vyšlo - i mě. Zároveň se bojím to přiznat, aby to nebyl opak… asi pracuje a hormóny taky.. ![]()
@Nikolstor píše:
@Boninka sny jsem mela taky a silene zive a jak jsem mela radost, ze test pozitivni tak dva dny zpet se carka zacala davat pryc a dneska jsem to dostala, tak to asi pro me konci 🙈
A tobe drzim palečky ❤️️Holky jak jste to mely s ket po jake dobe?
To né,
moc mě to mrzí za tebe. Proč nemůžeme mít alespoň toto bez trápení, když už jsme si prošli tímhle vším.
Moc ti držím palce na KET.
P. S. alespoň ty sněhuláci jsou… ![]()
@Boninka jojo jeste ze jsou ❤️️
Ja drzim palce a budu sledovat jak se daří u tebe ❤️️
Ted me spis drti ta otazka proc se nepovedlo🙈
Verim, ze az pujdu na ket uslyšel jste mlada a zdrava, ted to vyjde 🙈
@Nikolstor to me moc mrziii ![]()
Kolikaty den si testovala, ze je mozne, ze cara takhle zase zmizne? ![]()
Kolik ti je let?
Embryjka
@Anonymní píše:
@Nikolstor to me moc mrziii![]()
Kolikaty den si testovala, ze je mozne, ze cara takhle zase zmizne?
Kolik ti je let?
Embryjka
Ten posledni byl vcera (11.et)a dneska jen malinkej duch..
bala jsem se toho ze to bude biochemické a asi se tak stalo :/
24
Embryo bylo 5 denni hackujici
Tak uvidime pri Ketu jak to dopadne ☺️️
@Nikolstor to me moc mrzi.. taky jsem nervozni, aby to nebylo biochemické.. vylozene krvacis?
@Boninka snaž se myslet pozitivně.. budes testovat?
@kakolka píše:
@Nikolstor to me moc mrzi.. taky jsem nervozni, aby to nebylo biochemické.. vylozene krvacis?
@Boninka snaž se myslet pozitivně.. budes testovat?
Ty si který den po? Čárka sílí?
Já jsem měla teprve v úterý transfér.. ale už šílím
@Boninka aha, ja jsem mela pocit, ze uz je to dyl… já jsem 10 den po transferu 3 denního embrya. Takze 13 den po oplodnění.. asi sílí, testovala jsem v utery a dnes.. ale tak hezká jako měla @Nikolstor není..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.