Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chvíli tu člověk není a musí dohnat 12 stránek diskuze
všem, kdo čekají na pozitivní test držím pěsti! Ja teď čekám, jestli koncem týdne najdu ducha po IUI.
@Nikolstor Tvuj duch vypadá nadějně!
Tak doufám, že bude jen a jen sílit!
U nás pokud to teď neklapne tak hned naskočíme na stimulaci. Braly jste si některá volno v práci ať už při stimulaci nebo po zavedení embryjka? Nevím vůbec co čekat. Mam sedavé zaměstnání, tak jestli to něčemu nebude vadit - abych si koc netlačila na břicho nebo tak..
@Boninka jak jsem mela pocit, ze mam docela i příznaky a ze to snad i vyslo, tak najednou vubec nic 🤣 🤣 u me je ta psychika mocná, vsugeruju si kde co.. 🤷♀️ Rano budu testovat, ale co ja vim, jestli uz by slo neco videt..
@kakolka no hele co čtu, tak většině co to vyšlo bylo bez příznakú… moc ti budu držet pěsti a když tam nič zítra nebude, tak to nic ještě neznamená ![]()
@Boninka Jojo ja vim ze ne, navic taky zalezi kolik hcg se vyplavuje. Pamatuju si u dcery, ze jsem testovala az den po vynechání ms a zadny dalnice to teda nebyly, spis slabší čárka..
@Maki44 Ja chodim normalne do prace.. rekli mi v CARu, ze zalezi na me.. oni ti asi neřeknou ani ne ani jo, pokud nemas těžkou praci.. chtela jsem si brat tyden dovolenou po transferu, ale stejne to vyslo tak, ze jsem do prace musela, protoze mi lehly dve kolegyne..
@Maki44 já měla vždy neschopenku od odběru..a po potvrzeným těhotenství se mi protáhla až do mateřský ![]()
@MaRou juuu!
a neschopenku Ti doporučili nebo jsi šla z vlastního rozhodnutí? Těžko říct, co je lepší. Doma v naprostém klidu, ale pořád na to myslet a nebo jít do práce, přijít na jiné myslenky, ale nedat tělu tolik odpočinout. ![]()
@Maki44 na klinice ji doporučuji od transferu..já už ji měla ale od prakticky s kterou jsem byla i domluvená..pak tu neschopenku převzala na gyndě a ta mě nepustila
měla jsem mírný OHSS takže skoro 3 týdny jsem byla nepoužitelná.. a pak se mě držely nevolnosti až do 9 měsíce
a od 24tt jsem se lehce otevirala..v té době mi umřel nevlastní táta který mě vychovával a přes veškerou snahu..jsem zkrátka byla ve stresu
ale nakonec jsem rodila přesně v termínu 4 kg mimčo ![]()
@Maki44 já šla na neschopenku už s první injekcí..dělám na 3 směny tak to ani jinak nešlo..navíc to není lehká práce a často i dost stresu takže u mě to bylo jasný..
Holkyyy, mam ducha 😍 krasneho, hned se vybavil.. snad bude sílit..
Mě teď ve čtvrtek čeká ultrazvuk před létem a jsem nachcipana, přesne jak když jsem si šla pro malýho tak uvidím jak to bude
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.