Ivf jaro 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
7.3.22 12:34

@potumi já si taky vždy říkám, tentokrát to vydržím a nebudu testovat..nakonec mi to stejně nedá a testuju a pak na krvi aspoň už jsem s tím srovnaná..a hlavně u nás je to tak, ze hned sestřičky tak co? Zkoušela jste? Jak se cítíte? :D a když jim rovnou řeknu, že tam nic není.. tak aspoň zmlknou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.22 12:35

@kakolka a to 3 denní embryo jsi měla kolik buněk? :D já byla v sobotu a přemýšlím, že v neděli to risknu testnout :D s dcerou jsem měla ducha 13.3. tak by to bylo takový stejný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.3.22 12:42

@MaRou já už to loni jednou vydržela..pro mě je pak těžký jít na krev, když vím, že nic..ale teď to asi risknu..fakt tomu věřím, tak…
Tys byla taky teď v sobotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.22 12:44

@potumi však jo :) jen do toho :hug: důležitý je tomu věřit :dance: já mluvím jen za sebe :D já to prostě nedávám..to čekání :lol: :nevim:
Jojo v sobotu..3 denní embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.3.22 12:47

@MaRou no jestli jsi byla teď v sobotu tak to budeme čekat spolu…jen já měla už hatchující..poprvé tohle stádium..proto tomu tentokrát věřím..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.22 13:10

Holky a co Decapeptyl? Nejaka zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
1188
7.3.22 13:13

@potumi já bych asi byla zklamanější po krvi, kdybych nic nevěděla, než po testu, říkám si, že se tak alespoň případně postupně připravím… i když teda samozřejmě doufám, že ulovím II :mrgreen:
@MaRou osmibuněčné.. ty taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.22 13:34

@potumi já měla jen jednou hatchujici a teď tady běhá :D takže tomu věř :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.3.22 13:35

@kakolka právě, že 16bunecne tak mám strach, že bylo moc rychle a bude z toho prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.3.22 13:49

@MaRou jůůů…děkuju..hned jsem víc v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
7.3.22 14:26

@MaRou snad ne, musíš věřit! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
7.3.22 17:31
@potumi píše:
@MaRou no jestli jsi byla teď v sobotu tak to budeme čekat spolu…jen já měla už hatchující..poprvé tohle stádium..proto tomu tentokrát věřím..:)

Ahoj holky, co to, že hatchující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
7.3.22 17:40

Ahoj :mavam:
Zítra mám potvrzený transfér :)
Dnes mi řekli, že dvě z 5ti oplodněných se vyvíja tak jak mají a zbylé 3 jsou malinko pomalejší, ale pořád čekají zda půjdou zmrazit.
Dnes mě už podbřišek tolik nebolí, ale je mi pěkně blbě od žaludku a zároveň neustále krkám, zívám… :lol:

Holky zaváděli jste před transférem čípek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
7.3.22 18:07

@Boninka jj zavadela jsem, ale ja mela teda transfer az v poledne.. drzim palce, at ti tam daj vítězný embryo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
7.3.22 18:28

@kakolka a jak se cítíš? Co tušení? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.