Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MaRou jo papiry ty umi dobre rozdávat 😂 😂
26.2, takze mam pred sebou jeste dlouhe cekani 🙈
@Boninka neni ceho, to bude rychle ani nebudes vedet jak jsi se dostala na pokoj ❤️️
Drzim palečky a dej vedet ❤️️
@Nikolstor to uteče rychle
chce to hlavně zabavit hlavu a je to ![]()
@Anonymní píše:
Nechapu, ze na ten embryoglue neni jiz nejaky vyzkum?
Výzkumy jsou, ale financuje je ta společnost co to vyrábí, takže jestli je to pravda bůh ví… Ale i kdyby to bylo jen placebo, tak mi to jako to placebo bude stačit ![]()
@Boninka tak co opu?
Holky kdy můžu lovit duchy když mi v pondělí zaváděli 3 denní embryo? Mohl už by být duch příští středu? (ano 14 dní od transferu nevydržím
)
@kakolka já měla ducha 5 den po et ale 5denniho embrya..takže u 3 denního bych počkala třeba 7 dní po transferu ![]()
Jinak u nás po včerejším odběru nakonec do dneška vydržel 1 bojovník.. takže pravděpodobně transfer už v sobotu..pokud vydrží
![]()
@MaRou tyjo z těch 7? tak to já můžu být koukám šťastná, že bylo ze 3 oplodněné jedno a vydrželo.. Tak moc držím palce, aby se dobře vyvíjelo..
Tak to zkusím asi už v úterý.. ![]()
Tak holky dnedka jsem 5 den po et, zkusila jsem test a mozna tam, ale uvidim tu sobotu ❤️️
Holky moje, žiju ![]()
Měli jste pravdu
( jak jinak
)
Nakonec se povedlo dr. Vydolovat 6 vajíček.
Jsem zvědavá co nám zítra řekne embrioložka.
Jó a mám si rozmyslet zda chci to embrioglue… prej to šance zvyšuje o 8 - 10%
@Nikolstor juuuu, drzim palce! 5 denni embryo ti davali? Drzim palce ❤️️
@Boninka To je super, snad se budou vyvíjet..
@Boninka super ❤️️
Ja si ho dala☺️️
Tak drzim palečky aby vydrzelo jich co nejvic 🙈
A jak jinak je?
@kakolka ano ano 5 denní ☺️️
Holky z jine diskuze zacali testovat, je nas tam asi 5 ve stejny den, tak mi to nedala a udelala si taky test 🙈
Tak v sobotu jeste uvidim ❤️️
Dekuji ❤️️
Ahoj tak sem jdu po delší době z 12 ti oplodněných vajíček nám zamrazili 7 blastocyst kvality AB
teď už jen čekat na KET
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Nechapu, ze na ten embryoglue neni jiz nejaky vyzkum? Mely by snad jiz byt statistiky, zdali to prispiva, ci ne k uhnizdeni emryjka😕, moc tomu ale neverim, kdysi jsem si kupovala hyaluronobarier gel proti srustum po operaci a bricho mam plne srustu, hlavne ze tisice korun jsou pryc🙃
Nikdy nepochopim tohle vydelavani penez na zoufalych nemocnych lidech