Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja stimuluji asi 6. Den, dr rikala, ze vajicka jsou, ale neni uplne na rozdavani, beru gonal 125. Kdybych mela silnejsi davky gonalu, tak bych mela vic vajicek? Nebo jak to prosim funguje?
Navic jsme s partnerem po lecbe chlamydii v prosinci, snad to nebude mit uplne spatny vliv ![]()
Ahoj holky, tak dnes mi dali termín opu. Tak čtvrtek je den D… dnes píchnu ovitrelle a děj se… ![]()
Holky stalo se Vam ze by pk et jste mely koprivku, zacali delat vic akné? Jsem jak v pubertě ![]()
@potumi @Nikolstor děkuji holky ![]()
Akorát, asi budou jen 3 folíky. Pravý vaječník nesestoupil. Pokusí se ho ve čtvrtek posunout, ale nedává tomu moc šance… prej je vedle něj tepna… ![]()
@Anonymní píše:
@Boninka držím palcemě to čeká zítra
Jeee, tak pak písni co a jak ![]()
Ať to dobře dopadne ![]()
@Boninka já měla taky jen 3 a jen jedno vajíčko.. tak snad alespoň v počtu vajíček na tom budeš líp než já.. ale tak v konečném důsledku stačí jedno vajíčko a jedna spermie.. musíme věřit ![]()
@Boninka byla jsem v pondělí, vše ok, jsem nastavená, že to vyjde.. embryologové i doktor říkali, že je to embryo vypadá kvalitně, že sliznice je taky krásně narostená, tak myslím pozitivně
a uvidíme..
Cítím se fajn, občas mě píchne v podbřišku, bolí mě prsa, ale to jsou samozřejmě léky, na cokoliv je brzo, transferovalo se třídenní embryo..
Chtěla jsem si brát na týden dovču, ale lehly mi kolegyně, tak jsem teda normálně v práci, ale možná je to dobře, nemám čas se pozorovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.