Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky jde někdo v listopadu na IVF
@Kačí 2 Ahoj, já už mám po, tedkom 14 dní čekání na TT, můžu říct, je to nekonečný ![]()
Ahoj, v říjnu chceme zkusit IUI a když to neklapne, tak v listopadu jdeme na 2. pokus IVF…
@Sabrus @koblizeq @bebecinka Já jdu na první IVF asi v půlce listopadu.26.10.jdu na kontrolu a paní Dr. mě zrovná dá i léky. Tak snad nám to holky výjde.
Držím palečky ![]()
Holky můžu se vás zeptat na cenu umělého oplodnění? Já myslela že první 2 jsou zdarma, ale kamarádka mi tvrdí že se platí hned od začátku. Jinak vám všem přeji at to dobře dopadne ![]()
Ahoj, my se rozhodujeme, zda půjdeme v listopadu do ivf nebo ještě zkusíme iui
@4.6.2017 Mě aní dr. řekla, že si mám připravit jště tak 15000-25000kč
@Kačí 2 teda… říkala jsem si že kdyby nám mimčo nešlo budu nad tím uvažovat, ale je to hrozné.. takovéhle věci by měla hradit pojišťovna a ne finančně ruinovat rodiny. ![]()
@PH36 Já mám 6 IUI zasebou a ani jedno nebylo úspěšné. Tak teď jdeme na první IVF.
@Sabrus jeee ahooj, jak to probiha? Co injekce, narkoza a odber? Ja se moc bojim narkozy
Ale moc se na miminko tesim ![]()
@4.6.2017 Jj přesně tak je to hrozný. Prý pojišťovna dá do IVF asi 26000kč a my do 25000kč.
Já jsem byla na 1.ivf v květnu a stálo nás to 21 tis, ale cena závisí na počtu oplozovaných vajíček a na metodách
@Kačí 2 my máme za sebou 3× iui a 1× ivf, ted váhám, zda zkusit ještě iui, ale spíš si další ivf
@4.6.2017 hele jak u koho. Náš třeba první IVF vyšlo na 12tis, narkóza a hormony-nevyslo. Měla sem 4vajicka, 3se samo oplodnila do transferu vydrželo 1. Pak jsme měli 2IUI, nic. Pak sem přirozeně otěhotněla, ale v 9tt zamlklo. Při druhém IVF mi onkolog hormony zakázal, tak sem měla jen clostyl, takže nás celé IVF vyšlo na 1350,– pak sem měla 2IUI a u obou biochemické tehu. Teď mě čeká laparoskopie a pak hned IVF, tak sem na to zvedava