Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niki.F. měla jsem gonal, v prvním i teď ve druhým pokusu. Stimulovala sem 9 dnů, 187,5 jednotek. A dalo se to zvládnout, žádný velký potíže, jen občas pocit na zvracení, ale normálně sem fungovala. A úroda byla pěkná, 13 vajíček, 12 použitelných. A ted máme 8 miminek a čekáme kolik jich vydrží do soboty prodlouženou kultivaci.
@koblizeq mně chtějí prodlouž. kultivaci udělat jen do pátka…nevím, zda z toho mám být neštastná nebo to prostě neřešit…
@PH36 neřešila bych to a jak mi říká doma můj přítel je důležitý doktorům důvěřovat.. a věřit! i když je to těžký, různě pročítám diskuze a články a hledám info. A vždycky mi něco znejistí. Mě dneska hodně pomohlo být v práci, skoro 12 hodin.
@koblizeq přesně, taky pořád něco čtu a vždy najdu něco, co mě znejistí
Holky dneska na mě myslete kolem 12h.Jdu na embryotransfer.
@Kačí 2 myslet budeme
a kolik máte embryjek? a necháš si zavést jedno?
@Kačí 2 Tak teď už jen čekat, čekám od neděle.. A tak se to táhne..
@Kačí 2 Já mám 6.12. testovat. Pak se na 14.12. objednat na UZ. Mrcha má dorazit 2.12. tak si myslím, že to nevydržím a 1.12. si udělám test. Už jsem si udělala zásoby ![]()
Ahoj. Holky prosim Vas chci se zeptat, která z VAS na zkušenost z Artu. Dělají automaticky imunologicke vyšetření nebo si ho musíte vyžádat? A delaji ho primo tam? Nebo musite nekam do Plzně atd. Diky ![]()
@PMarkét Hi tak já mám jeden test doma a druhý jsem dostala v gennetu ![]()
Ahoj
. Já teď začínám se stimulací na 2. IVF. Dnes mi muž píchl první injekce, tak snad bude dost kvalitních vajíček.