Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak také záleží na tom jakou máš pojišťovnu a kolik si účtuje centrum za další procedury
Holky každopádně vám všem moc držím palce at to dobře dopadne
. Já znám osobně jen jednu paní a ta byla 8×, až poté se jí to povedlo, hrozně přibrala byla chuděra celá oteklá, nakonec má chlapečka, silný atop. ekzém, a alergický snad úplně na všechno… řekli jí, že to může být těmi hormony… takže já jsem z toho dost vyděšená, raději bez mimi než mít chlapečka co má celý život zkažený protože nic nemůže…
@4.6.2017 kamarádka má taky takové dítko a to bylo počato přirozeně. Takze za mě hloupost, ono je vždy dobré to na někoho hodit. To bych já mohla nenávidět své rodiče, ze mi dali tak hloupou genetickou výbavu!!
@Kačí 2 VZP za léky a všechno proplácí nejvíc
můžu se zeptat co máte za problém?
@Odonek Ahoj
,injekcí jsem se bála, po 1 pichnuti do břicha strach přešel, narkoza bez problémů až teda na to jak jsem jela domů, nekonečná cesta, bylo mě zle, bolelo břicho ale postupně to odcházelo no a zavedení mimca taky bez problémů
Já jsem se injekcí taky bála, ale bylo to v pohodě, ted se bojím hlavně toho, aby to nedopadlo stejně, jako minule…
@bebecinka rozhodně to nechci na nikoho házet, jen mě samotnou to trochu zarazilo jestli je něco takového možné… každopádně jí tohle řekl její gyn. v podstatě at se nediví že si za to může sama ![]()
@4.6.2017 tak to je dobré pako!! Mě moje bývalá gyndarka řekla, když se nám rok nedařilo a MS bez pomoci nechodila, tak mi rekla, že ať zhubnu a pak něco pro mě bude dělat ona. Ano měla pravdu, že váhu mám vyšší, ale ocat, pocat. Změnila sem dr. a hned se vědělo, kde je problém. Přišel mi na PCO syndrom
@bebecinka Já tak cca 50min autem, tak to máš super, vzhledem k tomu, že to bolelo dost, tak by asi nepomohlo ani 10 min.,ale zase…každá reaguje jinak ![]()
Každopádně ať jdete kdykoliv na iui či ifv, držím všem pesticky ![]()