Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já šesté ivf dvojčata.. sedmé ivf nic a pak jsem otěhotněla prirozene a mam ještě třetí dítě.
Ahoj holky,
mam za sebou uz 4 IVF a ani ťuk. Podařilo se někomu až na pátý pokus? Nebo i přirozeně? Chtěla bych slyšet něco na povzbuzeni..
Otěhotněla jsem první KET, první OPU 13 zmrazených jedničkových embryí
ve 34 letech, když mi doktoři tvrdili že nikdy vlastní děti mít nebudu.
Moc vam to prajem holky. mna to raz tiez mozno caka lebo som sterilizovana takou formou ktora sa da este obist
Zdravím bojovnice, jsem 11. den po 2. ET a mezitím byl 2× KET, ale dnes na testu ani náznak ![]()
Je mi 36. Docházíme do Podolí. Máte někdo zkušenosti s embryoGlue, v Podolí? A s akupunkturou v Praze?
Je to jak nekonečný příběh… Všem držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,mam za sebou uz 4 IVF a ani ťuk. Podařilo se někomu až na pátý pokus? Nebo i přirozeně? Chtěla bych slyšet něco na povzbuzeni..
Ahoj,
3×IVF, celkem 6 transferů a nic (celkem 5 let snazeni). Otehotnela jsem prirozene v cyklu, ktery nasledoval po poslednim neuspesnem transferu… ![]()
@Sněhurka18 Gratuluji! To je uplna pohadka!
Mohu se zeptat- proc jste sli do IVF!?
@Anonymní píše:
@Sněhurka18 Gratuluji! To je uplna pohadka!Mohu se zeptat- proc jste sli do IVF!?
Protože jsme několik let nemohli mít dítě a vyzkoušeli všechny možné i nemožné alternativy… IVF tedy bylo poslední řešení, ale prakticky nic nám nezjistili, pouze mírně horší štítná žláza a celkem běžná mutace jednoho genu u mě… Takže metoda pokus/omyl.
1.ivf a 1.et - dcera, jeden ket neúspěšný a 2.ket aktuálně 35.tt.