Ivf olomouc říjen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
18.2.18 09:27

@olomoučanda ahoj tak jak se cítíš po IUI???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
18.2.18 09:57

@30anet Ahoj Anet, taky chodím do Fertimedu, první ivf nevyšlo, ted méme druhý pokus. Chci se zeptat taky si stimulovala první nostristeron, pak synarel a k tomu injekce? Já ted píchám, už 5tý den, zítra jdu na kontrolu..Jak dlouho si píchala ty? Jinak za injekce jsem nedoplácela zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.2.18 10:14

@Mao1 ahojky, já měla ten notristeron ale jen z toho důvodu že jsem měla cystu kterou mi odsali a tímto lékem měli uklidnit vaječníky ale místo toho jsem tam za 10dni měla cystu zase takže jsem musela čekat na další cyklus, dostala jsem antikoncepci a pak teprve mohla synarel a píchat. Pichala sem 7dni. A pak ještě tu poslední do svalů. Už si to taky přesně nepamatuju. Tak držím palce ať napodruhé už to vyjde klidně dej vědět jak to probíhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
18.2.18 10:19

Tak já zítra budu píchat 6tý den, tak jsem zvědavá co mi řeknou. Dě kuju já doufím, že to vyjde, a kdyby ne tak at mám něco na zamražení..A jak ti Fertimed připadá? Každý na něho nadává, ale mě připadá, že je to tam v pohodě, i doktoři a sestřičky, neměla jsem žádný problém.
Jinak gratuluju k těhotenství, at všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.2.18 10:59

@Mao1 tak já si na ně též nemůžu stěžovat, je sice pravda že někdy je tam strašně moc lidí a je jasné že ty sestřičky tam toho musejí mít plné zuby dá se to pochopit. MUDr. Sobek má svůj smysl humoru ale dá se to přežít jedním uchem dovnitř druhým ven ale když zjistil že jsem těhotná tak měl opravdu velkou radost z toho a pokaždé když jsme šli na kontrolu. Nemysli to zle. A na MUDr Koutnou nemůžu říct nic špatného je to super doktorka.
Ja ti injekce měla přímo na 7dni a pak už nebylo potřeba a platila jsem za ně 6tisic ale já brala dvojité dávky ráno 150tku a večer taky 150tku. a jak zvládáš to píchání všechno v pohodě?? Jako dá se to zvládnout. Dej vědět jak jsi dopadla na kontrole.
Děkuji moc jsem ten tip že mám furt nějaké problémy. Tak snad to zvládnu donosit mimčo. Ležím a hodně odpočívám. Jsem šťastná a vděčná zato že se to povedlo. A tobě to preju taky, všem co se snaží :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
18.2.18 11:20

@30anet Dr. Koutná je fajn, a Sobek taky v pohodě všechno mi vysvětlil, akorát je fakt, že jsem se musela na všechno zeptat, jinak bych nic nevěděla :) Já píchám 125 ráno a 100 večer. Pícháni mi nevadí, nejhorší je tu jehlu píchnout do toho břicha, ale zatím nic necítím ani břicho mě nijak nebolí, tak snad nějaké ty folíky budou. Zítra dám vědět jak jsem dopadla, jdu až na 17.00.
Taky přeju všem at jim to vyjde, to zklamání je hrozné. A neboj to zvládneš, nesmíš nad tím moc přemýšlet a musíš věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.2.18 11:29

@Mao1 já jsem si asi pichala něco jiného ani nevím právě jak se to jmenovalo. Ty máš to pero jak z něj odebiras?? To dávají hodně. Oni nejsou tam špatní ani ty embriolozky jsou super vše vysvětlí a strašně příjemné. Jo mě to píchání nevadilo ale horší bylo že jsem si to musela připravit smíchat prášek přes tekutinu a to vše dělat dvouma jehlama tak to mi připravoval manžel někdy i dost dopředu ale zvládlo se to. Já jsem to pak už i docela cítila tlak v podbřišku a měla jich tam 7.
Ano to máš pravdu s tím skládáním dáš do toho všechno a když to nevyjde je to hodně smutné a fakt to prozivas pamatuju jak u IUI. to čekání je dlouhé a pak to zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
18.2.18 14:35

@30anet Jo já dostala oveleap a k tomu to pero, takže to je jednoduhší.Min.rok jsem tak míchala myslím certotide, nebo pregnyl, ted už si nevzpomenu. A injekce befola.To jsem měla 8 vajíček a do páteho dne vydrželo 5. Jedno mi zavedli a 4 jsem nechala zmrazit po dvou.
Et se nepovedl a při ket se dvě rozpadly a další dvě zavedli.Pak jsem měla asi dva dny pozitivní test a najednou nic, zakže to asi bylo biochemické.
Ted jsem půl roku šetřila, tak snad to vyjde, je to poslední pokus. Nechávm dělat isci a pk a uvažuju jestli mám dát embryoglue. Ty jsi měla co?
Akorát ty ceny jsou šílené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
18.2.18 14:57
@30anet píše:
@olomoučanda ahoj tak jak se cítíš po IUI???
Čau, diky za optani. Je mi fajn. Beru to tak, ze než půjdeme do dalšího IVF, tak jsme chtěli zkusit poskadlit štěstí. Tak uvidíme…

Příspěvek upraven 19.02.18 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.2.18 16:13

@Mao1 my jsme měli vajíček 7,oplodnili metodou isci ale bohužel z těch sedmi se chytly jen dvě a v prodloužené z těch dvou nakonec zůstalo jedno, to lepidlo jsem si taky dala. Takže nic nezamrazovali jen to jedno ET.byly jsme hodně zklamání ale nakonec to vyšlo. nasresti. Měli jsme jen na jeden pokus pak už ne a oni stejně doporučuji 3mes pauzu a pak to znova zkusit. Už jsem si prošla toho dost. Myslím že nevím pokud bych do toho ještě šla, možná asi ještě jednou ano stalo nás to dohromady 20tis ale nezamrazovali jsme nic jinak by to bylo 30tis. takze isci, Pk, a embryoglue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.2.18 07:00

@30anet no já jsem zvědavá kolik jich bude. Stacilo by jedno to správné. Ja zatím dávala 500 za synarel a 80 za nostristeron. Vsechno si píšu tak uvidím konečnou částku. My to máme poslední pokus, jak to nevyjde, tak už na to kašlu. Tak se snažím věřit tomu, že to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
19.2.18 07:52

@Mao1 a kolik ti je let a máš už nějaké děti nebo ještě ne?? Vidíš to my měli 7vajicek a zůstalo jen to jedno jedinne. Teď už aspoň vím proč to nešlo, myslím že ty vajíčka už byly v háji žádná kvalita pak nejspíš občas ty cysty a hned byl problém na světě. No uvidíš jak dopadnes dnes na kontrole určitě ti to už celé naplňují kdy půjdeš na odběr a pak už budete jen čekat. Já už jsem tam u nich skončila. Už chodím ke své dr. Odjížděl jsem do ol 50km tak to bylo dost náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.2.18 08:16

@30anet Mě je 36 a mám 11 kluka s bývalým manželem. Jsem s Ostravy.
Přítel nemá žádné ditě, tak jsme po dvou letech si řekli, že to zkusíme a nic.Byla jsem na laparoskopii, tam mi vzali vejcovod, protože byl špatný. Pak jsme zkusili uiu v Ostravě, to se nepovedlo a dr. řekl, že jedině ivf. Nakonec po pul roce jsem otěhotněla a dokonce dvojčata, jenže to jedno bylo ve vejcovodu a druhé v děloze se nevyvijelo. Takže jsem přišla o druhý vejcovod. A minulý rok jsem zjistila, že jsou v car studie ve Fertimedu, tak jsme to zkusili.
Ted jsme něco našetřili, tak zkusíme poslední pokus. Rozmýšlela jsem, jestli mám jít do reprofitu, tady v ostravě, nebo zustat ve Fer. a nakonec jsem tam zustala, přece jenom tam máme všechna vyšetřeni a nepřipadá mi to tak hrozné jak tady tvrdí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.2.18 08:19

@30anet Jo a ještě mají centrum i v Polance, tak někdy jezdím tam a někdy do Olomouce, jak se mi chce, mám v Ol segru tak spím u ní.
Akorát i na ten odběr bych šla do Polanky, ale tam je blbý, že mají o víkendu zavřeno a co kdyby et, třeba vyšel na víkend tak se dneska poptám.

Jinak u tebe je hlavní, že to vyšlo a už se nemusíš trápit injekcema a dalším svinstvem, to jedno vajíčko, bylo to pravé..Moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.2.18 08:21

@Marceela Ahoj jak jsi na tom? Jinak v carech bude zase studie vypadá to květen - červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí