Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bettynka22 presne tak
vsechno nejlepsi… Stefan se jmenuje, ze? ![]()
@len008 tez prejeme vse nej
@Monča2076 jj budem na tebe myslet a drzet pesti ![]()
Ahojte tak už mám doma sprej nosní doplácella jsem na 2spreje 714kc super
a 10 dní rano a večer střikat dvakrát pak ultrazvuk a v ten den injekce ptala jsem se a budu doplácet 2300 kc plus mínus jsme rádi tak jsme si to přáli vychází nám to na konec října zákrok
a vložení hnedka v prvních dnech listopadu.)
takže za chvilku všem taktéž palce ![]()
@Bettynka22 Diky za podporu, mam uz po. Ted uz jenom 2 tydny cekani.
Tak to datum 9.10. Je zajimave, ja zacinam v patek s injekcema. ![]()
@Bettynka22 Super, to je za chvili
A ty mas patek az pondeli injekce a v pondeli kontrolni utz? At hezky folikuly rostou ![]()
@len008 mam davku na patek, sobota, nedele, v pondeli az po utz.Ted na tom utz uz se bude vedet pocet foliku? nebo pocet jeste bude rust? v tomhle se jeste neorientuju
@len008 mam davku na patek, sobota, nedele, v pondeli az po utz.Ted na tom utz uz se bude vedet pocet foliku? nebo pocet jeste bude rust? v tomhle se jeste neorientuju
@Bettynka22 Abych pravdu rekla, tak taky presne nevim. Kazdopadne bude videt jestli reagujes. A pokud to bude mit nejaky standardni prubeh tak budes mit podobnou davku asi jeste par dni. Myslim, ze folikuly dorustaji, ale je mozne ze ty „nove“ dorustajici ani nebudou k odberu. Me jich odebrali 19 kousku a zralych jich bylo 12. Pocet bych nebrala smerodatne, ale kvalita je podstatna. Nelam si hlavu s poctem. Hlavne hodne pij a zajisti prisun bilkovin. Drzim pesti ![]()
@len008 dekuju… zitra podam info zda jsem si zvladla sama pichnout. preju hodne stesti at vse klape jak ma ![]()
@Bettynka22 Diky. Zrovna jsem na tebe myslela, ze zitra zacinas. Tak preji pevnou ruku a nerusenou chvilku zitra rano. Ten pichanec z pera byl v globale maly pichanek. Soro to nebylo citit. Hodne zdaru ![]()
@len008 ahooooj, tak jsem to dala, mela jsi pravdu, ani jsem to necitila, diky memu dokonallemu speku to byla hracka
jsem na sebe hrda
. Lupla jsem si k tomu prednison a hotovo ![]()
@len008 ahooooj, tak jsem to dala, mela jsi pravdu, ani jsem to necitila, diky memu dokonallemu speku to byla hracka
jsem na sebe hrda
. Lupla jsem si k tomu prednison a hotovo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď