IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
14.10.15 20:17

@nikinka 123 tak to jsem v zivote neslysela…davat si pozor pred a po? Tak mam pocit ze jsem blazen :lol: uplne cucim co se od tebe dozvidam, uplne jine info nez mam do ted ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:20
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to jsem v zivote neslysela…davat si pozor pred a po? Tak mam pocit ze jsem blazen :lol: uplne cucim co se od tebe dozvidam, uplne jine info nez mam do ted ja :lol:

ne ne aspon tak rekli už dva doktori jak jsem byla mladsí ohodně zenská když nemohla otehotnet tak to ji poradil doktor zkousete to tesne pred menstruaci a tesne po jiny den ne a nekde se nevim kde pise ze hodne jejich mene ale pise se to jen pro ms otehotneli treba i tri deti mela ale jednine pri ms jiny den ne opravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:21

Ne pro ale při ms preklep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:23

No budu držet palce furt se dívám, na tenmůj test, a je mi i líto že ty na to pujdes, no mozna uvidíme podle zítrka jak se ukaze, vse ti pak napisu drzim ti moc palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.10.15 20:25

@nikinka 123 tak jasne ze je to mozny…ale ty jsi prece sledovana dojtorama tak aai vis kdy mas ovu ne? Proto se chodi do Caru… takovy veci se tam prece resej.Hele to je fuk, zacinam se do toho zamotavat. Preju hodne stesti at ti to klapne…dej vedet jak ti to rano dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to jsem v zivote neslysela…davat si pozor pred a po? Tak mam pocit ze jsem blazen :lol: uplne cucim co se od tebe dozvidam, uplne jine info nez mam do ted ja :lol:

vidis ho tam nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
@Bettynka22 píše:

vidis ho tam nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193

No a neni to od mamatest prej dela duchy me jeste ne to je ale gravitid 10 jsou tam 3 ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:26
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak jasne ze je to mozny…ale ty jsi prece sledovana dojtorama tak aai vis kdy mas ovu ne? Proto se chodi do Caru… takovy veci se tam prece resej.Hele to je fuk, zacinam se do toho zamotavat. Preju hodne stesti at ti to klapne…dej vedet jak ti to rano dopadlo

jo dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.10.15 20:26
@nikinka 123 píše:
No budu držet palce furt se dívám, na tenmůj test, a je mi i líto že ty na to pujdes, no mozna uvidíme podle zítrka jak se ukaze, vse ti pak napisu drzim ti moc palce :)

Lito ti to opravdu byt nemusi…Ja se na to tesim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:27

Dozadu bez od toho protoze to jde spatne videt ale vidím ze tam je mam spatne i svetlo a i ten fotak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.10.15 20:27
@Bettynka22 píše:
Lito ti to opravdu byt nemusi…Ja se na to tesim ;)

tak to más fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.10.15 20:29
@nikinka 123 píše:
vidis ho tam nebo ne

Nevidim ale ja jsem slepa :lol:, fotky zkreslujou, ty musis nejlepe videt co tam je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
14.10.15 20:39

Ahoj Holky, nahodou jsem na vas narazila, ja uz mam po IVF prelom srpen září a cetla jsem si poslední příspěvky. Musím také něco napsat:) @nikinka 123 Ducha tam slaboučkého vidím, ale nechci strasit, také jsem mela par testu u kterých jsem se uz radovala a nakonec to byly falesne poplachy. Navic se trochu přikláním k Betty, zda se mi to taky trochu neuveritelné :nevim: Ale moc ti to přeju at to vyjde, a to nerikam jako zavistivec, nám se IVF zadařilo napoprvé :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.10.15 20:51

@Janez ahojik, gratuluju a dekuju ze aspon nemam sama takovy nazor ;) zazraky se deji a jak i ty jsi psala Niki to preju… jen se me to zda proste divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.