IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
19.10.15 12:48

@heve Ahojda, moje to je taky první IVF, ikdyž loni jsem už podstoupila 3× neúspěšné IVF. My máme v mrazáčku 2, tak aspoň něco.:) No a mě ještě občas pobolívá hlava + samozřejmě ty prsa…:) Já mám oficiálně testovat až teď v sobotu ale taky to nevydržim, mám to v plánu zítra nebo ve středu.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.10.15 13:37

Tak holky, ja dnes poprve volala do laborky a oplodnilo se nam jen jedno jedine vajicko :,( tak ze pry nema cenu prodlouzena kultivace a tak zitra me ceka transfer…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.10.15 14:12

@Bettynka22 jejda ahojda ale neves hlavu alespon je jedno vedle me lezela tak pani ktere zbylo jen jedno tak kdyz je jen jedno bude TOP. ☺☺ vim ze se to lehce rika ale musis tomu verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.10.15 14:15

Jinak ja jsem dneska na dne a nestastna. Zkusila jsem test jsem deset dni po ET a ten snehove bilej. Achjo strasne me to znicilo, myslela jsem ze by tam nejaky dusik mohl byt. Ale tak budu doufat, ze je to jeste brzy na krev mam jit v pondeli a tam me maji udelat i test. Achjo tak nevim jestli me jeste zpozitivni. Snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.10.15 14:15

@heve jj bdu verit a treba to dopadne, budu se ridit heslem… kdo chce vic nema nic :lol: jen nevim jestli neklesa uspesnost v tom ze neni ta prodlouzena kultivace, nejak tomu uz nerozumim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.10.15 14:17

@heve jeste mas cas… lepsi bily test nez menzes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.10.15 14:24

@Bettynka22 jako prodlouzena kultivace ma byt vyhodou kdyz jsou predpokladana nejaka vady takle se do tebe pekne zavrtana nad tim radsi nepremyslej co ma byt tak bude. A jak lepsi jedno nez zadne. :lol: jinak jj snad je jeste cas zatim nekrvacim nespinim nic se nedeje. Jen me to teda srazilo na kolena a slizicky tekly proudem. No ale tak jeste uvidime. Tajne doufam, ze tam embryjko je nekde zavrtane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.10.15 14:25

@Blondyna 007 tak dej vedet jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
19.10.15 17:11

@heve Jj určitě pak písnu a ty dej taky vědět…:) Mám z toho smíšené pocity ale pořád pevně věřím, že to klapne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.10.15 08:40

@Bettynka22 dej nám vědět jak dneska dopadl transfer, ale vše snad proběhne ok :-) budu moct držet palečky :-) hlavně hezky odpočívat nic netahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.10.15 14:41

Tak to bude asi pase dneska jsem zacla spinit brec jak zelva volala jsem do centra mam zvednout davku utrouse no a uvidime ale namam uz moc pozitivni mysleni. :( :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.10.15 12:29

Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila jestli to nevadí. Je tady někdo kdo absolvoval v sobotu ET a teď je 4den po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.10.15 14:20

@tecka2010 ahoj…urco se pridat muzes…ja byla na et vcera… tak ze kousek od tebe ;) @heve transfer ok… lezim, lezim, lezim…zavedli me ctyrbunecne…kvality 2 tak snad to bude silna zena a udrzi se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.10.15 14:21

@heve jak to s tebou dnes vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.10.15 15:16

@Bettynka22 no nic moc jako mavnuti proutku prrstala bolet prsa a spineni mirne velmi marne trva test dnes bilej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.