Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@heve Ahojda, moje to je taky první IVF, ikdyž loni jsem už podstoupila 3× neúspěšné IVF. My máme v mrazáčku 2, tak aspoň něco.:) No a mě ještě občas pobolívá hlava + samozřejmě ty prsa…:) Já mám oficiálně testovat až teď v sobotu ale taky to nevydržim, mám to v plánu zítra nebo ve středu.:D
Tak holky, ja dnes poprve volala do laborky a oplodnilo se nam jen jedno jedine vajicko
tak ze pry nema cenu prodlouzena kultivace a tak zitra me ceka transfer…ach jo
@Bettynka22 jejda ahojda ale neves hlavu alespon je jedno vedle me lezela tak pani ktere zbylo jen jedno tak kdyz je jen jedno bude TOP. ☺☺ vim ze se to lehce rika ale musis tomu verit.
Jinak ja jsem dneska na dne a nestastna. Zkusila jsem test jsem deset dni po ET a ten snehove bilej. Achjo strasne me to znicilo, myslela jsem ze by tam nejaky dusik mohl byt. Ale tak budu doufat, ze je to jeste brzy na krev mam jit v pondeli a tam me maji udelat i test. Achjo tak nevim jestli me jeste zpozitivni. Snad jo
@heve jj bdu verit a treba to dopadne, budu se ridit heslem… kdo chce vic nema nic
jen nevim jestli neklesa uspesnost v tom ze neni ta prodlouzena kultivace, nejak tomu uz nerozumim ![]()
@Bettynka22 jako prodlouzena kultivace ma byt vyhodou kdyz jsou predpokladana nejaka vady takle se do tebe pekne zavrtana nad tim radsi nepremyslej co ma byt tak bude. A jak lepsi jedno nez zadne.
jinak jj snad je jeste cas zatim nekrvacim nespinim nic se nedeje. Jen me to teda srazilo na kolena a slizicky tekly proudem. No ale tak jeste uvidime. Tajne doufam, ze tam embryjko je nekde zavrtane.
@heve Jj určitě pak písnu a ty dej taky vědět…:) Mám z toho smíšené pocity ale pořád pevně věřím, že to klapne. ![]()
@Bettynka22 dej nám vědět jak dneska dopadl transfer, ale vše snad proběhne ok
budu moct držet palečky
hlavně hezky odpočívat nic netahat.
Tak to bude asi pase dneska jsem zacla spinit brec jak zelva volala jsem do centra mam zvednout davku utrouse no a uvidime ale namam uz moc pozitivni mysleni.
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila jestli to nevadí. Je tady někdo kdo absolvoval v sobotu ET a teď je 4den po transferu?
@tecka2010 ahoj…urco se pridat muzes…ja byla na et vcera… tak ze kousek od tebe
@heve transfer ok… lezim, lezim, lezim…zavedli me ctyrbunecne…kvality 2 tak snad to bude silna zena a udrzi se ![]()
@Bettynka22 no nic moc jako mavnuti proutku prrstala bolet prsa a spineni mirne velmi marne trva test dnes bilej
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.