Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky…můžu se k vám přidat?
Zrovna podstupujeme 3.IVF (+1KET) a zajímal by mě váš názor na AH…je nutný, vhodný nebo je to jak někde píší zbytečné? ![]()
Bettynka22 Jinak držím pěsti a docela mě zaujal ten domácí test z krve, o tom jsem ještě neslyšela… ![]()
Ahojte, můžu se k vám přidat a poprosit vás o radu, jestli máte stejnou zkušenost?…předem se omlouvám ale všechny přízpěvky jsem nečetla ![]()
S manželem se snažíme o miminko už tři roky, podstoupili jsme 3× IUI a letos konečně i IVF, dnes jsem 11 den a ve středu bych měla jít na krev. V různých diskuzích holky píšou, že měli kde jaké příznaky, no já už si moc nefandím a počítam s tím že to opět nevyšlo, hlavně kvůli bolestem jak při příchodu ms a špinění. Chtěla bych se zeptat jestli jste na tom podobně? Nebo pokud máte více zkušeností, zda se i po tomto zadařilo? Už se tím docela trápím ![]()
/ppaj/ ahoj moc držím palce, já jsem testila už 8 den. naděje ještě je☺ber pořad utros.test jsi nedělala?
Ahoj Janez, ne ne test jsem nedělala, po IUI jsem vždycky šílela a testovala a tak teď to neřeším, snažím se být vklidu
a počkat až na krevní testy, ale už se mi to nějak nedaří
@Janez to mě mrzí
já raděj testovat nechci, a teď seš na tom jak? a jak budete dál pokračovat?
Mě tu revizi dělali teprve v pátek takže je to čerstvý
takže teď min.2 měsíce pohov
Achjo:( to je dlouhá doba…toho se strašně bojím, už taky zkoušíme tak dlouho že čekat zase další měsíce…by mě asi trefilo, ale nic jiného nenaděláme ![]()
@sonipa ahoj já osobně si myslím že asistovany hatching i tobembryo glue ničemu nepomuzou..zbytečne vyhozovani penez.
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď