IVF říjen 2015

353
1.10.15 15:22

IVF říjen 2015

Ahojik, najde se nekdo kdo bude prozivat v podobnou chvili totez co ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
1.10.15 15:33

Ivf

Ahoj asi ne zrovna ve stejnou dobu ale s několika měsíčním odstupem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
1.10.15 15:37

@Bublina 83 ahoj… A jako ze te to ceka nebo uz mas po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.10.15 16:48

Ještě 2 inseminace a jsem na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 17:01

@Bettynka22 Já ne, ale přeji hodně štěstí. Nedalo mi to, musela jsem zavzpomínat, mám za sebou ivf říjen 2013 :mrgreen:. Omlouvám se za anonym, okolí to netuší.

• Citovat
  • Upravit
219
1.10.15 17:21

V pohodě jo tak mi o tom něco povez ať vím s čím mám počítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 17:25

@Bublina 83 To bylo na mě? A co by tě zajímalo? Klidně se ptej, ráda pomohu.

• Citovat
  • Upravit
219
1.10.15 17:30

Mě zajímá vše hlavně jestli ti to dobře dopadlo ;) a to odebírání vajíček jestli je to masakr a pichala jsi si taky injekce? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 18:20

@Bublina 83 Dopadlo to dobře :mrgreen:, ale bylo to již mé druhé ivf, to první bohužel nedopadlo. Injekce jsem si píchala, měla jsem pero a byla to celkem pohoda. První trošku přemáhání, pak už to šlo jak po másle. Ale už jsem měla zkušenost z předchozího iui, kdy jsem si píchala Ovitrelle. U ivf jsem si píchala ještě další na ředění krve a ta tedy byla už hodně nepříjemná. Odběr vajíček byl v pohodě, ale já obecně na narkózu reaguji dobře, takže mi to nedělalo nic, břicho bolelo jen lehce, jako při menstruaci, hned jsme s manželem šli na dobrý obídek. Masakr na tom nebyl nic.

• Citovat
  • Upravit
353
1.10.15 18:52

@Bublina 83 to ja uz mam iui dvakrat neuspesne za sebou tak ze jdem do ivf… Mam endometriozu tak ze tehu specha. Anonymní dotazek, kolik sis nechala zavest embryek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 19:55

@Bettynka22 Vždy jenom jedno, ale já dvojčátka nechci a nechtěla jsem to riskovat. Doma už jedno dítko máme a při představě, že mám tu mou opičku dvakrát… uff.

• Citovat
  • Upravit
353
1.10.15 20:21
@Anonymní píše:
@Bettynka22 Vždy jenom jedno, ale já dvojčátka nechci a nechtěla jsem to riskovat. Doma už jedno dítko máme a při představě, že mám tu mou opičku dvakrát… uff.

Ahaaa… To chamám. u ne kazdy by do toho sel, ja asi dam dve… Ne ze bych uplne po dvojcatkach prahla ale citim v tom o neco vetsi sanci aspon jednoho a kdyby dve byli tak bych i tak mela silenou radost. Mam strasny strach ze se stejne nezadari… Taky mam strach ze si nezvladnu pichat sama injekce. Zitra me ceka utz, 20dc…pak 2dc mam zacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
1.10.15 20:24

Pise me to kraviny doufam ze to nejak rozlustis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 20:43

@Bettynka22 Rozluštila :mrgreen:. Ten strach tam je, to je jasné. Ale hlavně si moc nepřipouštět neúspěch, ale taky úplně nespoléhat, že to je jistota. Nám vyšel až třetí transfer. Ten první neúspěch mě celkem položil, spoléhala jsem na to, nepřipouštěla si, že to nevyjde a pak jsem najednou měla pocit, že už nikam dál jít nejde a už se budeme jen točit v kruhu. Injekce jsou to nejmenší, opravdu je to hodně o zvyku. Jde o tu první, pak je to už rutina.

• Citovat
  • Upravit
219
2.10.15 10:29

Ivf

Jsem myslela že píšu s jednou a jsme tady 3 :lol: jsem si všimla brzo co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.