Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 u me zjistena endometrioza, jinak ok.Dve neuspesne iui.Mame doma rok a pul stareho kluka a snazime se taky dva roky.No a taky pujde do dvou jestli bude moznost
Chyba…tri roky a pul…jsem to nejak popletla ![]()
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 u me zjistena endometrioza, jinak ok.Dve neuspesne iui.Mame doma rok a pul stareho kluka a snazime se taky dva roky.No a taky pujde do dvou jestli bude moznost
no my taky dve chceme uvidíme snad se to podaří ale nemáme děti tak proto ted užívám ten sprej chtěla bych něco i c není na předpis nevíš o něčem co by mi poomohlo ještě víc aby jsem byla připravená jestli kontryhel atd…?
@Bettynka22 píše:
Chyba…tri roky a pul…jsem to nejak popletla
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct
.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre
co to je petidenní co by měli vracet jsem ti nerozuměla ![]()
@nikinka 123 petidenni embryo, jako ze pet dni po oplodneni, pet dni po vyndani vajicek ![]()
Tak dneskka 3 de a furt sprejuji musim rict ms citim intenzivneji vic me boli bricho a aale chut k jidlu vetsi nemam ![]()
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 petidenni embryo, jako ze pet dni po oplodneni, pet dni po vyndani vajicek
aaha díky a to koli platiš prtze doktor mi reekl ze od druheho do pateho dnee se zavadí to by bylo snad lepsi tohle to co rikas udelat
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.
e jina verze není než to že se neeudrží a to by mel snad doktor pozěhotenství ale co se stane když je vajíčko dobré oplodněné a vložené a proste se zjístí že neni ta dotycna tehotna to prave nechapu jedine si myslím ž je více procentní t@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.jo? a je to lepsi asi k vuli tomu ze otehotní se potom vlastne jisteji? no a co když je vajicko dobre oplodnene pripravene a testujou a neotehotni tto je to ze se neudrzi a to by snad doktor mel zjistit zavisi prece na tom sliznice ne? no jinac nevím proc by jinak se to nestalo
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre
mas strach z anelgetik ja prave z narkozy
@nikinka 123 ty jo tak to nevim, ja mam za to ze kdyz je embryo starsi tak bude mit vetsi silu se zakousnout, zahnizdit. Jinak z narkozy strach nemam, uz jsem ji mela trikrat, naopak se tesum na usinani, to me bavi
. Musi se to brat trocgu s humorem ![]()
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 ty jo tak to nevim, ja mam za to ze kdyz je embryo starsi tak bude mit vetsi silu se zakousnout, zahnizdit. Jinak z narkozy strach nemam, uz jsem ji mela trikrat, naopak se tesum na usinani, to me bavi. Musi se to brat trocgu s humorem
Ja si to tez myslim ze je to lepsi urcite protoze je starší asi to same budu chtit davam si dve tak u obou
@nikinka 123 ja jdu zitra na prvni kontrolni utz, vlastne 4.den stimulace, tak jsem docela zvedava co se dozvim noveho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď