IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
10.10.15 09:25
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 u me zjistena endometrioza, jinak ok.Dve neuspesne iui.Mame doma rok a pul stareho kluka a snazime se taky dva roky.No a taky pujde do dvou jestli bude moznost ;)

Chyba…tri roky a pul…jsem to nejak popletla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
10.10.15 09:31
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 u me zjistena endometrioza, jinak ok.Dve neuspesne iui.Mame doma rok a pul stareho kluka a snazime se taky dva roky.No a taky pujde do dvou jestli bude moznost ;)

no my taky dve chceme uvidíme snad se to podaří ale nemáme děti tak proto ted užívám ten sprej chtěla bych něco i c není na předpis nevíš o něčem co by mi poomohlo ještě víc aby jsem byla připravená jestli kontryhel atd…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
10.10.15 09:38
@Bettynka22 píše:
Chyba…tri roky a pul…jsem to nejak popletla :D
:) a ty kdy půjdeš na punkci já půjdu koncem října ale bez narkozy mam strach ale víc s narkozy bych meela tak radsi bez ní no a celkem nás to vyšlo levně tak jsem ráda moc tak jsme to chtěli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.10.15 10:29

@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct :?.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
10.10.15 10:44
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct :?.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre

co to je petidenní co by měli vracet jsem ti nerozuměla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.10.15 17:57

@nikinka 123 petidenni embryo, jako ze pet dni po oplodneni, pet dni po vyndani vajicek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.10.15 07:30

Tak dneskka 3 de a furt sprejuji musim rict ms citim intenzivneji vic me boli bricho a aale chut k jidlu vetsi nemam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.10.15 07:31
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 petidenni embryo, jako ze pet dni po oplodneni, pet dni po vyndani vajicek ;)

aaha díky a to koli platiš prtze doktor mi reekl ze od druheho do pateho dnee se zavadí to by bylo snad lepsi tohle to co rikas udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.10.15 09:54

@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.10.15 10:50
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 rika se tomu prodlouzena kultivace a stoji to 3300kc urco je to lepsi, embryo je starsi tak ze podle meho silnejsi.
e jina verze není než to že se neeudrží a to by mel snad doktor pozěhotenství ale co se stane když je vajíčko dobré oplodněné a vložené a proste se zjístí že neni ta dotycna tehotna to prave nechapu jedine si myslím ž je více procentní t
@Bettynka22 píše:

jo? a je to lepsi asi k vuli tomu ze otehotní se potom vlastne jisteji? no a co když je vajicko dobre oplodnene pripravene a testujou a neotehotni tto je to ze se neudrzi a to by snad doktor mel zjistit zavisi prece na tom sliznice ne? no jinac nevím proc by jinak se to nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.10.15 10:52
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 tak to netusim cim vic by jsme si mohli pomoct :?.jinak ja presne nevim…podle mojich vypoctu tak bych mela jit nekdy v tom tydnu od 19-25.10. Ale to vse zalezi na tom kolik dni budu muset pichat gonal. jinak ja narkozu mit budu a meli by me je pak vracet petidenni jestli to pujde dobre

mas strach z anelgetik ja prave z narkozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.10.15 11:07

@nikinka 123 ty jo tak to nevim, ja mam za to ze kdyz je embryo starsi tak bude mit vetsi silu se zakousnout, zahnizdit. Jinak z narkozy strach nemam, uz jsem ji mela trikrat, naopak se tesum na usinani, to me bavi :D. Musi se to brat trocgu s humorem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.10.15 11:23
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 ty jo tak to nevim, ja mam za to ze kdyz je embryo starsi tak bude mit vetsi silu se zakousnout, zahnizdit. Jinak z narkozy strach nemam, uz jsem ji mela trikrat, naopak se tesum na usinani, to me bavi :D. Musi se to brat trocgu s humorem ;)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.10.15 11:24

Ja si to tez myslim ze je to lepsi urcite protoze je starší asi to same budu chtit davam si dve tak u obou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.10.15 13:38

@nikinka 123 ja jdu zitra na prvni kontrolni utz, vlastne 4.den stimulace, tak jsem docela zvedava co se dozvim noveho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.