IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kytkalenka
2.10.15 11:11

Ahoj, mě čeká v listopadu, mám PCOS, za sebou dvě nepovedné IUI, na třetí teď nekonec nedošlo. Při první jsem měla Gonal, takže už mám zkušenosti s injekcemi a druhou a třetí Clostík. U třetí nedorostlo nic, takže teď budu dávat žádost na pojišťovnu a počítám tak kolem 20 listopadu to bude. Chodím v Praze do Pronatalu, zatím od nich ještě nemáme cenu, tak se trochu hrozím, ale prozatím jsem u prvního rozhodnutá udělat to co nejvíc přirozeně, spermiogram máme dobrý a hlavně už máme jedno přirozeně po půl roce léčby Clostíkem.

• Citovat
  • Upravit
2.10.15 11:56
@Bublina 83 píše:
Jsem myslela že píšu s jednou a jsme tady 3 :lol: jsem si všimla brzo co :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
2.10.15 12:15

Ahoj holky :hug: taky se pridavam.. my to mame v planu zacatkem listopadu :nevim: tento mesic nestihame, protoze 16.10. jsme objednani jeste a genetiku, tak hned potom pri dalsi MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
2.10.15 12:56

Tak ja dnes uz vyfasovala pero, budu cekat na menzes a zacne to… Jsem na to fakt zvedava, holky co vas to ceka tak si aspon poctete co prozivam ja :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
3.10.15 10:37

A co máte kdo v plánu? Já nevím jestli využít ICIS nebo ne, pokud bude co jestli mrazit…tolik věcí na rozhodování, jenom vím, že pero nechci, nejraději bych injekce abych si je míchala, minule u IUI jsem trošku vyhodila peníze zbytečně, využila jsem jenom půlku pera.

• Citovat
  • Upravit
353
3.10.15 12:12

@kytkalenka mi budem mit ICIS utco pac manza ma krapitek horsi mnozstvi tak to pry bude lepsi a zamrazeni kdyz bude co tak taky dame. Uplne tohle vse by nas melo vyjit na cca 21000kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
4.10.15 21:40

Ahoj devcata :-) pridavam se k vam, ikdyz nevim jestli presne sem „pasuji“. Mam za sebou 2.10. OPU a ted v podtate cekame na ET. A musim rict, ze to doposud jde ;) Kdyz jsem v kvetnu v caru nafasovala pero, tak jsem oddalovala co nejdal. A kdyz jsme zacali, tak po tydny pichani rekli, ze vajicek je dost a jde se na odber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.15 09:46

@len008 ahojik, ted nevim zda tomu spravne rozumím opu je vyndani vajicek a ket je vklad embryi? Jesti melu kkravin tak se omlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.10.15 13:59

@Bettynka22 jj… presne tak. Ja pouze pouzivam terminologii, kterou tu vsici tak sypou z rukavu. Temer aby si clovek vypsal slovnicek pojmu, ze? :P Prijde mi to zabavny, jak je spousta zen, co se v tom vsem orientuje. Jako by to vystudovaly. Kdyby mi to doktori asi 10× nerekli, tak ani nevim :roll: Jinak mi to opravdu prijde ok. Pokud te neco zajima z toho co jsem zatim „prosla“ ptej se. Muzu vyzkouset popsat sve pocity… Drzim pesti, at to treba vyjde bez doktoru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.15 15:39

@len008 tak u me bez doktoru nehrozi, ja ted dobrala antikoncepci kterou jsem mela na mesic, cekam na ms a druhy den cyklu zacinam, kolii dni jsi stimulovala nez doslo k opu? A pak jak jsem vycetla, dve hod tam potom musíš lezet? Ted ti jako kazdy den podavaji info jak se daří vajickum? Kolik si jich budes nechavat zavadet? Jsem na tebe ted docela vybafla dost otázek co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.10.15 16:16

@Bettynka22 Na kontrolni utz jsem sla ve stredu 23.9. stimulovat jsem zacala ve ctvrtek (vzdy vecer). Posledni davka v utery. Takze 6 dni. Ve stredu kontrolni utz. Vecer injekce…na uvolneni (nepamatuju nazev). V patek rano 2.10. odber. A ano, 2 hodiny po probuzeni z narkozy si me tam nechali. Od soboty si tam volam a ptam se na nase bojovniky ;-) Budem zavadet 1 embryo, jsem po cisari a nechci riskovat. V poho… klidne se ptej. Asi jsem mela taky otazky a nebylo kde moc sehnat odpovedi. Ale me vysli vsechny „terminy“ ty nejoptimistejci… A rekla bych, ze mou soucasnou devizou je, ze to prozivam velmi dobre. Kdyz to porovnam s prvni IUI… to byl mega sok, ze to nevyslo… Drzim pesti a klidne pokladej dotazy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.10.15 20:29

@len008 ses boziiii dik moc, sni nevis jak jsem nekoho jako tebe potrebovala. Hlavne at ti to klapne… Fakt ti to moc preju. Ja nevim proc ale mela jsem za to ze se injekce pichaj snad dva tydny… Ty jsi to mela vecer? Ja musim rano… Coz me bude muset donutit pichnout si to sama… Jinak vim ze by me to pichl manzel ale ten bude v tu hod v praco. No snad to dam, musim. Tak ze tobe ve stredu budou vkladat embryjko? Nebo zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 21:45

Ahojte taky se přidávám ted jsem dobrala norhestiron pozítřín si jdu pro stimulační injekce a pak mě čeká odběr nechávám si zavést dva :srdce: :srdce: je to naše první snažení o miminko takže žádné ještě nemáme tudiž mi nedělá problém dva ba naopak bueme moc rádi, snažíme se dva roky :)

• Citovat
  • Upravit
2193
5.10.15 21:45

Ahojte taky se přidávám ted jsem dobrala norhestiron pozítřín si jdu pro stimulační injekce a pak mě čeká odběr nechávám si zavést dva :srdce: :srdce: je to naše první snažení o miminko takže žádné ještě nemáme tudiž mi nedělá problém dva ba naopak bueme moc rádi, snažíme se dva roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
5.10.15 21:47
@Bettynka22 píše:
Tak ja dnes uz vyfasovala pero, budu cekat na menzes a zacne to… Jsem na to fakt zvedava, holky co vas to ceka tak si aspon poctete co prozivam ja :D.

kolik vás stálo to péro na ty dny a kolik jich máte jen jedno dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.