Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Snazime se s manzelem dva roky mame za sebou iui bez uspechu a ted jem v sobotu po embryotransferu tak snad se nam to tam pekne uhnizduje kdyby jste se chtela nektera na neco zeptat klidne se ptejte jsem na neschopence a tak uz me to valeni nebavi a rada s nekym prohodim radky kdo proziva to same
@heve ahojik, vitam te, fajn mit dalsi zeny do party
taky pisu pres tel tak se neimlouvej.Dala jsi si zavest jedno ci dve? A jak se citis? Me to asi ceka v nedeli tak doufam ze vse pujde jak ma a dopadne to ![]()
@Bettynka22 ahoj nechali jsme si zavezt jen jedno po prodlouzene kultivaci dalsich pet mame mrazacku. Citila jsem se dobre jen me dneska boli bricho jak pred menses tak jsem ztoho nenervozni. Jinak po odberu vajicek me hodne boleli vajecniky mela jsem 27 folikulu ale tato bolest je proste jina. Chjo tak nevim co si o tom myslet.
@heve to bude urco dobry…musi…dobre to dopadne a bolest znaci zahnizdeni urco
.Ty jo 27, tak to je narez, ja byla vcera na prvnim utz ctvrty den stimulace, pocet nevim ale pry rostou pekne 10-11mm
patek uz me trebaa reknou i pocet.
@Bettynka22, no snad budeš mít pravdu, je pravda, e dneska jsem více ležela, ale teď na večer jsem řekla dost a šla se psem ven a jak jsem se pohýbala tak myslím, že lepší, teď jsem dala sprchu tak taky úleva, tak to třeba bylo i od ležení.
A snad to bude dobré. Jinak já jsem po čtyřech dnech stimulace s těma mm na tom byla podobně myslím, že jsem měla 12 a jeden měl 13 ale je to cca. Jinak kam jezdíte do centra??? No podle ultrzvuku ten 4den jich bylo 16 a pak tam ještě dorostly na 27 no je pravda, že břicho bolelo a to i po odběru, ale už se to ustálilo, holt co my ženy vydržíme
. A vy máte problém na straně partnera? My máme právě jen problém na straně partnera já jsem v pořádku. Jinak jsme měli metodu ISCI i PICSI a prodlouženou kultivaci a i ten 24 monitoring. No k oplodnění nám šlo 18folikulů, oplodnilo se 11 a zbylo šest, což asi není zase tak špatný. Někomu nezbývá nic.
@heve myslim ze sest je uplne luxus…ja bych byla rada i za dve.My mame problem spis na me srane, mam zjistenou endometriozu, manza spermio zadnej luxus ale pry dobry, pro jistotu nam ta ISCI byla tsky doporucena tak to budem taky mit. Jinak tim lezenim to urco byt taky muze, chce to se nestresovat a nespekulovat, ja vim, ted se me to keca
ha mam naplanovano ze jestlu pujdu na transfer v patek tak dam syna k mamine a ta si ho pry necha do uterka tak ze se budu pekne valet ale pak si uz pujdu do prace, mam sedavou tak ze pohoda
jinak ja chodim do Sanusu. PCE a ty?
@Bettynka22 já jsem právě do dneška byla úplně ok na nic jsem nemyslela nic jsem neřešila než mě teda nezačlo bolet to břicho
, jinak se uklidňuji že máme právě pro případ 5mražáčků tak to mě tak nějak asi povědomě pomáhá. Jinak jezdíme do ARLETY do Kostelce. No já jsem zdravotní sestra na ARU takže už od odběru folíků jsem na PN. No každopádně píšeš, že prcka máš toho máš spont. nebo taky z IVF?
Tak dnes 6 den a furt jen sprej už se těším v pondělí mám kontrolu tak uvidíme snad budou dobré zprávy
![]()
@heve píše:
@Bettynka22 já jsem právě do dneška byla úplně ok na nic jsem nemyslela nic jsem neřešila než mě teda nezačlo bolet to břicho, jinak se uklidňuji že máme právě pro případ 5mražáčků tak to mě tak nějak asi povědomě pomáhá. Jinak jezdíme do ARLETY do Kostelce. No já jsem zdravotní sestra na ARU takže už od odběru folíků jsem na PN. No každopádně píšeš, že prcka máš toho máš spont. nebo taky z IVF?
ahoj chtěl ajsem se zeptat užívam synarel sdprej pa injekce od pondeli jak dlouho jsi užívala injekce než jsi šla na odběr vajíček, a pak transfer byl od té doby za jak dlouho děkuji moc ![]()
@nikinka 123 ahoj stimulovala jsem se menopurem(injekce, 150jednotek)po 4 dnech UZ cca 16folíků, pak přidán jesšte cetrotide (taky injekce vždy večer) pak ovitrel a pak odběr. Takže bylo to takle v sobotu jsem se začla stimulovat úterý ko UZ, pokračovat dál s menopurem +cetrotide(aby folíci nepopraskaly)v sobotu poslední obě injekce v neděli jen ovitrel(na vyvolání ovulace) v pondělí nic jen fyzické šetření a v úterý ráno odběr folíků. Jinak jsem jich nakonec měla 27.
takže dobré, ale bolelo mě potom břicho, jinak narkoza v pohodě. Jinak měli jsme metodu icsi i pisci i prodlouženou kultivaci(máme chybu na straně manžela já jsem uplně ok). v úterý mě odebrali vajíčka pak si tam každý den voláš jak se vše vyvíjí a my měli transfer opět v sobotu
teď čekám jak se nám to tam chytne snad bude vše ok jinak máme ještě 5 mražáčků. Jinak co se týče spreje tak ten máš předpokládám místo jakoby toho co jsem já měla menopur. Když jsem byla na OPU tak mě to tam jedna paní říkala, že měla sprej
takže by to časově mělo být podobné. Kdy máš v plánu další kontrolu?
@nikinka 123 tak hlavne ze jde vse bez problemu.ja uz mozna v nedeli transfer ![]()
Ahojte holky mám do konce prvního IVF
2 týdny jenom, pro srandu jsem si dneska udělal test druhá čárka vyšla ale je slabounka ale je tam až jsem se zlekla nečekala jsem to jen tak jsem si ho udělala, štastná jsem
zítra se objednám k mému doktorovi tady u nás a tak by to znamenalo přirozené otěhotnění to jsme i chtěli
no uvidíme no měli by jsme velké štěstí kdyby na to nemusela jít a i peez ušetřených ![]()
první IVF 2015 mě čeká -ted v říjnu
![]()
Je to focené v špatném světle a i ten dotykač tel není až tak v těch fotkách
Tak nev pokud uvidíte řeknete ale je to spatně vyfocené no jinak to neumím ale určitě jde videt m
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.