Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikinka 123 teda jako, že jsi se před stimulaci a tím vším zkusila udělat test a tam duch
jinak já ho vidím
je teda velmi slabej ale je tam
tak teda to by jsi měla super kdyby to vyšlo zkus ještě testnout třeba zítra ráno to by to mohlo být možná lépe vidět pokud je tento test dělaný večer ![]()
@heve píše:
@nikinka 123 teda jako, že jsi se před stimulaci a tím vším zkusila udělat test a tam duchjinak já ho vidím
je teda velmi slabej ale je tam
tak teda to by jsi měla super kdyby to vyšlo zkus ještě testnout třeba zítra ráno to by to mohlo být možná lépe vidět pokud je tento test dělaný večer
jo jo ja vím je tam, no moc bych byla rada
![]()
@nikinka 123 absolutne nechapu jak si muzes delat tehu test kdyz stimulujes ba ivf… prece musis mit po menzes, po kontrolnim utz a pak stimulace, jak by jsi mohla byt tehotna???Promin, urco bych ti to prala jen me to hlava nebere…
@Bettynka22 píše:
@nikinka 123 absolutne nechapu jak si muzes delat tehu test kdyz stimulujes ba ivf… prece musis mit po menzes, po kontrolnim utz a pak stimulace, jak by jsi mohla byt tehotna???Promin, urco bych ti to prala jen me to hlava nebere…
nevím možný to je tak těhotenský test ukazuje dve carky tot
@Bettynka22 píše:
@Bettynka22 píše:
Totiž synarel nedělá falešné pozitivní těhotenství doktor mi to řekl no nejak se to stát muselo no a z legrace jsem si ho večer jeste k tomu udelala a jde to videt jsou tam dvě a jestli tam bude rano to samé tak půjdu na krev k doktorovi tady u nás a budu na 100 ˇ% vedet
![]()
No měla bych velmi veliké stetsi tolik penez usetrenych a jeste k tomu zcela prirozeně to jsme chteli tak fakt bynám to vyslo ted jeste bez te bolesti no to se opravdu obejdu
![]()
Ty jsi nemela menzes nez jsi zacla stimulovat? Myslis ze by ti stimulace nemohla uzkodit? uz sest dni stimulujes…to prece neni mozny, v tehotenstvi prece k ovulaci nedochazi…
takat ti to klapne…i kdyz pro me v hlave je to porad neuveritelny ale zazrajy se deji… ![]()
Doktor mi říkal tehdy na tom ultzvuku ze mi neroste jeden folikul zastavil se prej a meri 15 mm ja rikam ze to je prej cysta a ja rikam zadnou cystu jsem nikdy nemela on rika no ano nemela jste jenže bybla jste tady pred 2 dny a folik je uplne stejnyani o trosku nepovirostl a nevím ja jim nerozumim nejsem doktor kazdopadne rano jak bych mela to same ranni moc by mela byt lepsí jestli ano nebo ne k pujdu na krev a tam mi rekne uz na sto procent
@Bettynka22 píše:
Ty jsi nemela menzes nez jsi zacla stimulovat? Myslis ze by ti stimulace nemohla uzkodit? uz sest dni stimulujes…to prece neni mozny, v tehotenstvi prece k ovulaci nedochazi…takat ti to klapne…i kdyz pro me v hlave je to porad neuveritelny ale zazrajy se deji…
ne ne nevím jak já ale v malych opravdu malých případech zenska nektera otehotní jenom při ms jiný den ne ![]()
A co si pamatuji vzdycky se rikalo ze si mame davat pozor tesne pred ms a tesne po ms a v prubehu ms vubec
![]()
@Bettynka22 píše:
Ty jsi nemela menzes nez jsi zacla stimulovat? Myslis ze by ti stimulace nemohla uzkodit? uz sest dni stimulujes…to prece neni mozny, v tehotenstvi prece k ovulaci nedochazi…takat ti to klapne…i kdyz pro me v hlave je to porad neuveritelny ale zazrajy se deji…
ne ted jsem cetla ne nemuze jeste ma se vynechat pokud na teh. testu proukaze tehotenství vynechat nebrat já to stejně ale vzala nejsem si jistá a nechci se toho vzdát protoze co mi bylo receno to delam je pravda od ms mam hnedoy vytok kazdy den
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.