IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
17.10.15 17:13

@Bettynka22 @Bettynka22 neměj strach bude to ok neboj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.10.15 17:17

@len008 ahojda a to bylo první IVF taky jsem ve fázi čekání dnes jsem 8den po ET krom toho, že mě hrozně bolej prsa a jsou ooobrovský, mě nic není test jsem zkoušela dneska a taky negativní zatim nešpinim taky taky nevím jak to dopadne. Jinak ještě nevěš hlavu špinit se prý může jen krvácení už je prý špatně. :-( taky se začínám pomalu už nervikovat, máme teda ještě pět mražáků, ale tak dávala jsem tomu teď velkou naději. Tak ještě uvidim. A ty máš jít kdy na krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.10.15 22:09

@Bettynka22 tak zitra hodne stesti a hodne krasnych foliku. Urcite sr psk ozvi co a jak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
17.10.15 22:45

@heve Ahoj :-) na krev nemam planovany zadny termin. Z CARu jsou instrukce dva tydny po ET testovat. Dnes jsem tam pro jistotu volala a rikala ze nejdrive 10den po ET testovat. Pokud mam spineni a test negativni, tak za dva dny zopakovat. Pokud test bude negativni, tak vysadit utrogestan a spusti se ms. Ja se vlastne ani nenervovala…mela jsem v planu vydrzet ty dva tydny do testu. Bohuzel spineni mi jane naznacilo situaci. Podobne koncili nezdarile pokusy IUI, takze nasledujici je jasne. A ke vsi smule nam nezbylo nic na zamrazeni…takze neni nad danou situaci. Hlavne se nenervuj, urcite to bude dobry :-) ccc co dobry… POZITIVNI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
17.10.15 22:47

@Bettynka22 zitrka se neboj. Opravdu to jde. Das si sloficka a pak ti reknou krasny cislo :-) Drzim pesti, at mas co nejlepsi folikuly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
17.10.15 23:14

@Bettynka22 moc držím palce, ať je zítra pořádna úroda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
17.10.15 23:16

/heve/ ahoj tak jestli máš prsa velký je to dobré znamení! já to poznala dle toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
18.10.15 05:13

Holky diky moc… uz si pomalu balim veci a za hodinku vyjizdime ;) pak pisnu :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.10.15 08:14

@len008 ah tak to my máme instrukce, že při špinění volat zvednou dávku utrouše. Jinak kontrolu mám naúlánovanou na 26.10. a to mám přijet k nim na test a na krev i kdybych začla krvácet tak prý kvůli kontrole. Ale každé centrum to bude mít trochu rozlišné to co říkáš ty, tak už jsem slyšela. Chjo tak to je blbý že nic nezbylo, ale tak zase pak budou nový čerstvý. Mrzí mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.10.15 08:17

@Janez jj jiného než ooobr prsa nemám možná mě trochu večer pobolívá břicha ale nic zásadního, ale ta bolest je hrozná. Prsa mě bolívaly ale tohle je masakr a hlavně to zvětšení. :nevim: jinak test mám zatim negativní, ale zatim je brzo snad. Dnes jsem devátý den zkusim třeba testnout zítra nebo vydržet do středy. :-) ale to čekání na ten výsledek je dloooohý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.10.15 12:35

Ahojda holky, přidávám se k Vám, protože teď prožívám to stejné jako vy. :)
Heve - My jsme na to skoro úplně stejně, ty si byla včera 8. den po ET, já mám 8. den dnes :D Chystám se poprvé testovat 10. den, protože to asi nevydržím čekat až do 14. dne. Taky mě bolí prsa až je to nepříjmené…Tak přeju hodně štěstí, ať to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.10.15 12:49

@Blondyna 007 no tak to jsme ja byla na transferu v sobotu. Jinak jak rikam krom velkejch prsou a bolesti ikdyz dva dny pozoruji zacpu coz me teda netrapilo nikdy. Jinak me nic neni no ja testovat uz zkousela ale prazdno zkusim testnout zitra auvidime. Kdy budes testovat ty to je tvoje prvni ivf? Moje ano anmame jeste pet mrazaku coz me trochu drzi nad vodou. ;) jinak jaoficialne testovat nemam. Mam prijet 26 na kontrolu tam me udelaji test a vezmou krev. Ale hned na zacatku me bylo jasny ze to nejspis nevydrzim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
18.10.15 19:52

@Blondyna 007 @heve. Holky drzim pesti… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.10.15 22:53

@Bettynka22 a co ty dneska jak jsi to zvladla a kolik odebrali foliku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
19.10.15 07:01

@heve odebrali 12 foliku…dneska kolem jedne budu volat a vedet vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.