Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bettynka22 Moc moc gratuluji… ![]()
@Janez Tak nakonec jsme si ten AH pro jistotu dali…a embryoglue dávají u nás automaticky, bez příplatku…tak teď už jen čekat… ![]()
@Janez Dřív jsme chodili do Ostravy, ale teď jsme se rozhodli pro FN Olomouc a je to rozdíl, zatím jsme moc spokojeni. Koukám že máš ještě 2 mražáčky, kdy se chystáš na další pokus?
Já teď byla na revizi v fnol. Vím, že si je docela chválí a hlavně je to za super ceny.my chodime do IVF Clinic taky OL.
Já musím čekat, až po tom šestinedělí. Teď na to někam myšlenky, valim se doma v posteli a bolí mě břichojak ďas
Jo…ceny mají mnohem přijatelnější než v předešlém CAR…i s přístupem a vším okolo jsem spokojenější, i manžel má z nich lepší pocit… ![]()
Tak to jsme se tam teoreticky mohly potkat, já byla v pátek na OPU… 6 týdnů uteče jako voda…je fajn když je co mrazit, přece jen je to další šance… ![]()
Holky jak to pak probíhá po OPU, když se třeba čeká až těch 5 dní? Budu mít nějaký léky nebo tak? Mě to čeká koncem příštího týdne. A jak vám bylo? Já mám 4 den injekcí a docela to zatím jde.
Ahojky holky tak dneska mi vlozili 3 denni embrio a ted jen cekat
Já byla včera ráno na OPU, z 5 folikolů jenom dvě vajíčka, nechali jsem je oplodnit přirozeně a nic nevím. Mám volat zítra ráno, jestli se povedlo a to čekání je opravdu nějhorší na tom všem:-(
@kytkalenka jj mi meli 10 a 8 jich oplodnili
a zbylo jich 6 a vcera jedno zavedli
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď