IVF říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
21.10.15 15:26

@heve to je v cudu, proc to musi byt tak komplikovane vid…no tak ti nezbyva nic nez porad cekat, drz se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.10.15 16:29

@Bettynka22 dekuji tajne doufam ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.10.15 16:33

@heve to delas dobre, nadeje umira posledni  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.10.15 18:12

@Bettynka22 no nic jineho cloveku stejmak nezbejva… Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.10.15 19:53

@heve Kočko, tak to jsme na tom uplně stejně, já jsem začala špninit už v neděli odpolene a pak ještě v pondělí, taky jsem se z kliniky dozvěděla, že mám zvednout dávku Utrogestanu, tak jsem si říkala, že to bude třeba jen implantační krvácení ohledně uhnízďování. Úterý dopoledne to bylo v pohodě, tak se mi ulevilo ale jen na chvíli, protože po obědě jsem začala mít křeče a začla jsem krvácet, jela jsem na kliniku na krev, prootže sestřička říkala, že ještě určitá šance je.No ale to už jsem viděla opravdu bledě ale tajně jsem pčece jen trošku doufala…Takže je to pryč, taky jsem to ořvala ale život jde dál. Objednám se na kontrolu 10. až 12. den a pokud bude vše v pořádku tak mi pak pár dní na to nasadí ty 2 mražáčky…Takže bude další pokus. Jak to teď budeš mít ty??Drž se… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.10.15 21:51

@Blondyna 007 no prestaly me i mavnuti proutku bolet prsa..nadeje umira posledni ale nevidim to moc optimisticky bricho me poboliva uz dva dny ale krece ne. Co jsem zvedla utrous skoro nespinim ale to jen v dusledku toho. Ja jedu do centra v pondeli a to i na krev hlavne. Pokud to bude opravdu pryc. Tak doufam, ze v co nejblizzsi dobe budeme moct dat mrazacky a budu mit jiz dva. Ale ani nevim jestli mezi tim musi bejt nejaka pouza nebo potom co si to odmenstruujem tak jestli hned potom je mozne tam dat to vubec nevim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.10.15 10:17

@heve Ahojda, no to s těma prsama jsem měla uplně stejně…:( Ale nechci tě strašit. Tak budu Ti držet pěstičky, aby to vyšlo. :D Jj, na to jsem se právě ptala sestřičky a když to bude v pořádku, proběhne ovulace a bude připravená sliznice, tak mi tam 2 mrazáčky nasadí hned příští měsíc. Což by bylo fajn, nemuset čekat dlouhou dobu :D Tak hlavně ještě nestresuj, snaž se být v klidu, měj klidový režim a v pondělí dej určo vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.10.15 07:19

Ahojda holky tak do pondeli asi uz cekat nemusime v patek js to uz dostala. Zitra tam i tak mam prijet tak ubidime co reknou kdy by tam mohli jit mrazacci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.10.15 07:33

@heve ahoj…tak to me mrzi.Tak ted prejit at je KET to prave a povede se ;).Z toho mam sileny strach, ze to dostanu a stejne tam budu muset jet, ja mrazacky nemam tak ze tam nebudu mit duvod jet.Drz se a preju hodne stesti v dalsim pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
26.10.15 13:49

Ahojte tak kontrola je dobrá, po 5 dnech stimulace 2 krat 75 jsem měla dávku 3 moc hezké na pravé straně a 3 taky hezké i na levé to samé jsem ráda tak 6 zatím jich mám stimulovat mám jeste dneska a to do pátku v pátek poslední kontrola a pak bud so, ne nebo po počítám už půjdou ven :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: nevím holky kolik jste jich měli s takovou malou davkou co mám denně po 5 dnech ale já jsem štastnááá no at to výjde dohromady až do tedka utracené 4700kc presne na lekách vsech :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
26.10.15 13:50
@Bettynka22 píše:
@heve ahoj…tak to me mrzi.Tak ted prejit at je KET to prave a povede se ;).Z toho mam sileny strach, ze to dostanu a stejne tam budu muset jet, ja mrazacky nemam tak ze tam nebudu mit duvod jet.Drz se a preju hodne stesti v dalsim pokusu

držím palce taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
26.10.15 13:50

Doufámže ty naše dva srdíčka vyjdou :srdce: :srdce: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
26.10.15 16:22

@heve Ahojda,tak to mě moc mrzí, vím jak se cítíš…:( Já jsem byla teď 5 dní doma, vybrečela jsem se, hodně jsem spala a nabrala jsem sílu. Teď v pátek jdu na kontrolu 10. den z nového cyklu a domluvíme se co dál, když bude vše v pořádku tak mi nasadí 2 nanučky z mrazáčku, tak uvidíme…:) A jak Ti dneska dopadla kontrola? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.10.15 16:36

@Blondyna 007 ahojda dneska na kontrole me dr rekl ze nechape jaktoze ja nejsem tehotna ale pry to bylo hranicne jako ze jsem hodne dobre az moc reagovala na hormony tak to mohlo bejt pry tak pomateny ze to sliznice vyloucila. Jinak me rikal ze tento patek udelame jen pro sichr ze nepredpokladaze tam neco najde ze ja jsem opravdu ok, hysteroskopii aby pred ketem vedel ze je to opravdu ok. No jenze se to dela jen s inhalaci nejakeho plynu a ja se bojim jako blazen jestli to nebude bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.10.15 11:11

Ahojda holky tak dnešní hysteroskopii mám za sebou vše vypadá parádně zvládla jsem to bez narkózy a nakonec i bez inhale rajského plynu, páč na to nějak zapoměly, že jsem si to chtěla připlatit. :-) Jinak nález parádní žádnej srůst žádnej myom vejcovody průchodný prý je spokojenej :-) samozřejmě i já. A v prosinci na KET tak to snad vše již dopadne dobře. Doktor je velmi pozitivní tak snad se zadaří to by byl dáreček kdyby se to povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.