Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je fajn, A ty jsi psala že chodíš do pronatalu viď? A jak jste v centru daleko?
@JayLee Určitě se ráda přidám, ale to je asi na nějaké povolení?
@Mates89 nijak…mame jit na ivf…vsechna vysetreni jsou v poradku.
@Kriistyna tak máte supr že nemusíte jako my resit ještě komplikace okolo…
@Mates89 no jo, ale nevi se jestli mam pruchodny vejcovody, tak chteli abych sla na laparo jeste. ![]()
@Kriistyna mě nejspíš bude čekat taky, ale na průchodnost by možná stačila hysteroskopie je to šetrnější… ![]()
@Kriistyna Ahojky, tak jak postupujete? Jak jsi rozmyslela tu Hysteroskopii? My jdeme ve středu na konzultaci všech výsledků…
@Mates89 ahojky. Zatim nijak. Cekam jestli to dostanu a objednam se zase na tu mobilizaci k rehabce-jak chodim na tu Mojzisovku…to ne ceka jeste trikrat. Pak uvidim.. Tak jsem zvedava, co Vam reknou ![]()
@Kriistyna Mobilizaci? o Mojžíšovce jsem jen slyšela, o co tam vůbec jde? Ja zatím asi uvidim jak dopadnem ve ctvrtek.
Ahoj holky, já teda chodim do Artu, jsem tam moc spokojená, jen ten úspěch se nedostavuje.
@Janička 1211 také navstevuji art. Zatím máme jen odběry. Ty jestli se dobře orientují v diskuzích už mas víc zkušenosti… Držím palecky ať ti ty jedničky přinesou stesti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.