Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Summmer píše:
@3Lu![]()
![]()
zpětne vidí člověk všechno jinak, že
A nějaká příprava se dává před narkózou, čípek nebo něco nebo to není potřeba, když je tak krátká asi ze?
No ano, pak jsem si na pokoji rikal, proc jsem se radeji v noci nevyspala… neee priprava nic, dojdes na pokoj a za 10 min te berou, do zily ti daji narkozu, usnes hned a za 15 min na pokoji uz ctes sms na mobilu. Me ani nic pak nebylo, nebolelo, nic. Za hodku jsem sla.
@Summmer píše:
@Lusili1
Děkuju! A taky jsi neměla před narkózou nějakou speciální přípravu?
Nene zadnoun přípravu ani predoperacni…opravdu se jedna o par minut…mohu posoudit s několika hodinovou narkozou pri operaci a to je úplně něčí jiného…bude to v pohode ❤️️
nechci zasahovat do diskuse více, než musím, protože mi připadá zcela bezproblémová, ba naopak spíš přínosná. Jen informuji, že jsem na základě žádosti uživatelky Slunicko2222 promazala diskusi o ní. Taková diskuse tady chybět nebude a navíc i když si myslím, že záměr byl zcela bezelstný a nicky na eMiminu jsou anonymní, pořád obsahuje jisté osobní údaje uživatelky, které má právo chtít smazat.
Děkuji za pochopení a skvělou diskusi!
Krásný večer všem ![]()
Josefina
@admin díky vám za vysvětlení, asi to pomazání bylo rozumné, když v každém příspěvku daná osoba hanila kliniku a jednoho doktora za druhým z ní. To by si opravdu pak kde kdo mohl pomyslet, že IVF klinika Zlín je nějaká prašivá, přitom má nespočet úspěchů, za kterými stojí velmi kvalifikovaní lékaři a roky práce pana Rumpíka a jeho manželky.
Jinak citlivé informace jsou zde o nás všech, všechny píšeme, které léky užíváme, ke kterému mudr chodíme, kde bydlíme, s čím se léčíme atd atd. O tom je diskuze. Přeji krásné léto ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsme 8 dni po KET, nedalo mi to a zkusila jsem test. Je pravda, ze z ranni moci uplne slaboucky a ted z odpoledni je silnejsi (viz foto) vcera jsem take jeden zkousela a dalo by se rict, ze byl negativni. Nic se neukazalo. Jen je mi divne, ze pri poslednich 5-ti tehu, se mi ukazala druha carka vzdy 5. den a ted az 8.den. Nebude to biochemicke ze neeeeeee
Ted jsme po tretim KET s bio mamcou.Uz se uplne desim, snazila jsem se vydrzet do alespon 10.dne,ale neslo to.
@Simik1987 držím pěsti!!! Já měla stejný také 8. den. Bude to dobré!!! Teď začne HCG prudce stoupat a 14. den bude má kontrole pozitivní zpráva!
@Peave Kez by tomu tak bylo. dneska pro zmenu test jeste slabsi, nez vcera. Na kontrolu nejedu, mame to domluvene, ze si udelam test, prip test z krve u nas a podle toho budu informovat dr. Krenka, abych tam nejezdila 150 km skoro. Takze si zajdu 7.7 na krev (to bude 14- ty den a uvidime.
@Peave nedopadlo,dorazila MS. Ale dr chtel v prirozenym dalsi pokus (pri me ovulaci),ale bylo nam pak sdeleno, ze je tam stejne procento na uspech, ale bio mamca by radsi, aby jsme meli rizeny, tak cekam na ms a hrneme do dalsiho pokusu.
Akorat holky, mam dotaz. Kdyz bychom chtely, resp. pozadaly, zda by transfer mohla udelat dr Krupkova, myslite, ze vyjdou vstric nebo to mozne neni?
Tak to mě moc mrzí ![]()
Kolikátý to teď bude pokus? Kolik máte ještě embryí? ![]()
Držím moc palce aby se už konečně podařilo!✊🏼 🙏
@Simik1987
Ahoj, já jsem měla spíše na transfer vždy lékaře podle toho, jak to vyšlo…ač bych taky nejraději celým procesem prošla s tím svým. Ale určitě se zeptej, myslím, že,,někdy,, to třeba je v jejich možnostech
.
Můžu se zeptat, u koho jsi byla na transfery? I kdyz samozřejmě se říká, že embryjko tam každý zavede stejně…
@Simik1987 píše:
Akorat holky, mam dotaz. Kdyz bychom chtely, resp. pozadaly, zda by transfer mohla udelat dr Krupkova, myslite, ze vyjdou vstric nebo to mozne neni?
Tyyyy jo to me moc mrzi! Ano klidne pozadejte, nemyslim si, ze by v tom mel byt nejaky problem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.