IVF Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
23.7.22 14:35

@Summmer jj oni vsichni presne vi, kam ho ulozit, ted se to del uz i s ult, ja pred 10ti lety byla na vlozeni bez. Taky to vyslo. Ale mozna jde o pocit, psychiku, ze je nekdo nekomu prijemny a nekdo ne. Taky nevim, jestli to pak kazdy hnoji progesteronem nebo ne. Ovlivnit to asi muze plno faktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.8.22 12:01

Ahoj holky, prosím o informaci, přemýšlíme, že přejdeme z kliniky z Olomouce do Zlína, z důvodu stěhování, a tak by mě zajímalo, jak jste tam spokojené? zda se zadařilo a popřípadě, na jakého dr.se obrátit? děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.8.22 23:31

@Zuzule2014 my byli spokojení celých 8 let naší existence na zlínské klinice. Vše ok a Mudr Křenek nej nej nej… Vyrobil nám dvě princezny!!! Druhá se teda teprve dodělává u mě v břiše :lol: My doporučujeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
20.8.22 10:55

@Zuzule2014 My byli ve Zlíně taky nadmíru spokojení.. Chodili jsme k paní Dr. Karabcové… Fakt zlatá.. Transfer dělal pan Dr. Křenek a taky zlatý.. Jsme se na sále dobře nasmáli.. Ket nám vyšel napoprvé.. Ještě je prcek v bříšku.. Termín máme 10.11. Čekáme první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.8.22 08:12

@Peave @Karolína117 holky díky moc a zeptám se, jak je to cenově? a ke komu se teda objednat na první konzultaci? jinak moc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
22.8.22 09:29

@Zuzule2014 Nemáš vůbec zaco.. Já taky děkuji za gratulaci :hug: Cenově záleží, co si dáš ještě navíc..Nás to vyšlo celkem se vším všudy kolem cca 60tis.. (pokud chceš vědět přesně, písni do zpráv, kuknu do faktur )…Jinak co se týká objednání, zavoláš si na recepci a oni Tě k někomu přiřadí.. Nevím jak jiné holky, ale my chodili pořád jen k Dr. Karabcové.. Jednou se mi stalo, že mě dali k jiné, protože Dr. Karabcová byla buď nemocná nebo na sále, teď nevím.. Ale opravdu přístup a celkově vše bylo super.. Držím palce, aby Ti to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
24.8.22 08:30

@Karolína117 píší sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
28.8.22 11:59

@Zuzule2014 my prvni dceru mame z ivf z Brna z Repromedy, vysel druhy ket, ted jsem tehotna z ivf ze Zlina, vysel hned prvni ket. My vzdy mrazime kvuli nutnosti genetickeho vysetreni embrya. Jsme primo ze Zlina a chodili jsme k majiteli, pani Rumpikovi.
Vse super, pristup, chovani vsech pracovniku, nadmiru spokojeni. I v Brne jsme byli spokojeni, ale ted uz se nam nechtelo nekam jezdit kdyz jsme meli dceru ve 2.tride ve skole. Nedalo by se to.

Ale to mas tak, komu se zadari, je spokojen, komu se nedari, casem haze vinu na kliniku a neni spokojen. Mne teda ted ve Zline otehotnely i vsechny me spolubojovnice. Jedna se asi 5× nezadarilo a nabidli ji darovana vajicka a hned napoprve je snimi tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.9.22 21:19

Náhradní mateřství

Dobrý den touto cestou hledáme náhradní matku, která by nám odnosila naše dítě. Bohužel ze zdravotnich důvodů nemůžeme mít dítě přirozenou cestou. Kontakt na nás je elinek44@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.9.22 21:20

Náhradní mateřství

Dobrý den touto cestou hledáme náhradní matku, která by nám odnosila naše dítě. Bohužel ze zdravotnich důvodů nemůžeme mít dítě přirozenou cestou. Kontakt na nás je elinek44@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
19.9.22 16:37

Ahoj holky, jak se tu máte? U nás je poslední pokus v sobotu, tak držte pesticky prosiiiim. S bio mamcou jsme se dohodly, že pojedeme tedy v nativu, takže v sobotu jsem si dala ovitrelle a uvidíme. Snad to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.9.22 22:14

@Simik1987 držím pěsti. Já už odpočítávám poslední měsíc těhotenství. Strašně to tentokrát uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
20.9.22 14:04

@Peave ty jo, uz posledni mesic :o drzim pesticky, at mas pohodovy porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
20.9.22 14:17

@Peave Jsem na tom úplně stejně, rychle se to blížííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.9.22 18:33

@Simik1987 vypadá to na plánovaný císař… Po minulém porodu mi přirozený nechce Mudr dovolit…tedy nedoporučil. A navíc se ta naše cácora otočila zpět hlavou nahoru… Tak uvidíme, co z toho bude.🙈 Ale mně teda neva ani přirozený ani císař… O přirozený jsem se před 2,5 lety snažila 25 hodin a pak to skončilo právě akutním císařem, za 15 minut byla dcera venku. A to už jsme byli konečně téměř na konci…ale… člověk míní, osud mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.