Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, chystám se objednat do IVF Zlín. Prosím s jakým doktorem máte dobré zkušenosti? Děkuji
Chodila jsem k Chovancovi, ale moc mi nesedl..vadilo mi, že mluví velmi potichu…no a pak tlačil na pilu a hnal do transferu i s přerostlou sliznicí a špiněním…přešli jsme do jiného centra a maximální spokojenost…
Chodím k dr. Křenkovi. Musela jsem si na něho zvykat, ale teď jsem v rámci možností spokojená. Je tam už docela dlouho, má zkušenosti, je velmi pečlivý, jedna s pacienty slušně. To, že má zkušenosti a je pečlivý, jsou důvody, proč jsem u něho. Nevýhody: je takový tišší, stručný, člověk se musí pořád vyptávat… Měla jsem krátkou zkušenost s Dr. Chovancem, nic pro mě, způsob jeho komunikace mi absolutně nesedl.
Já docházím k Dr. Krupkové. Nevybírali jsme si, byli jsme automaticky přiřazení. Zatím pouze konzultace, výsledky a konzultace po HyFoSy. Komunikace v pohodě, líbí se mi, že paní doktorka řešila vyšetření včetně průchodnosti. Dost často jsem slyšela, že v CAR rovnou posílají na IUI, aniž by někdo řešil vejcovody.
My u dr. Slovákové. Taky nás přiřadili. Možná ráznější, při vyšetření drsnější, ale nestěžuji si, hezky jsme se na všem domluvili a povedlo se brzy.
Já byla moc spokojená s panem doktorem Kovalčíkem
sympatický, empaticky, vstřícný, vše vysvětlil, odpověděl na otázky, podpořil. Ale potom, bohužel, odešel. Často jsem byla u dr Chovance. Zkušenost strašná
ze mluvil potichu a moc jsem nerozuměla, mně nevadilo, byly tam zlaté sestřičky a vždycky všechno dovysvetlily
ale když jsem se na něco zeptala, byl protivný, vyletěl jak čert z krabičky, měla jsem pocit, že ho obtěžuju
. Mudr. Krenka jsem potkala na operačním sále, byl příjemný, zavtipkoval, vysvětlil, co bylo třeba. Také jsem byla spokojená. Mudr. Slovakova studený čumák, naprosto chladná a bez empatie…hcg máte nula, tak nazdar a domluvte si další návštěvu…nevím, zdá má děti, ale od ženy bych v takovémto oboru čekala více porozumění, vciteni. Mudr. Jarmila, už nevím příjmení, možná se tehdy zaučovala, ale byla dost mimo, nedokázala odpovědět, furt někam telefonovala a radila se… ufff, jsem ráda, že už tam nikdy nemusím, že jsem zavčas odešla jinam, kde se zadarilo hned napoprvé
a ne jako ve Zlíně, 5.pokusů a nikdo nic neresil, prehazovali si člověka jako horký brambor
Musím ale moc pochválit a vyzdvihnout sestřičky z kliniky, milé, ochotné, vstřícné, vždy poradily i pohladily, a to doslova, jsou to andělé
!!!
Prosím o anonym, citlivé info, děkuju!!
@Anonymní píše:
Já byla moc spokojená s panem doktorem Kovalčíkemsympatický, empaticky, vstřícný, vše vysvětlil, odpověděl na otázky, podpořil. Ale potom, bohužel, odešel. Často jsem byla u dr Chovance. Zkušenost strašná
ze mluvil potichu a moc jsem nerozuměla, mně nevadilo, byly tam zlaté sestřičky a vždycky všechno dovysvetlily
ale když jsem se na něco zeptala, byl protivný, vyletěl jak čert z krabičky, měla jsem pocit, že ho obtěžuju
. Mudr. Krenka jsem potkala na operačním sále, byl příjemný, zavtipkoval, vysvětlil, co bylo třeba. Také jsem byla spokojená. Mudr. Slovakova studený čumák, naprosto chladná a bez empatie…hcg máte nula, tak nazdar a domluvte si další návštěvu…nevím, zdá má děti, ale od ženy bych v takovémto oboru čekala více porozumění, vciteni. Mudr. Jarmila, už nevím příjmení, možná se tehdy zaučovala, ale byla dost mimo, nedokázala odpovědět, furt někam telefonovala a radila se… ufff, jsem ráda, že už tam nikdy nemusím, že jsem zavčas odešla jinam, kde se zadarilo hned napoprvé
a ne jako ve Zlíně, 5.pokusů a nikdo nic neresil, prehazovali si člověka jako horký brambor
Musím ale moc pochválit a vyzdvihnout sestřičky z kliniky, milé, ochotné, vstřícné, vždy poradily i pohladily, a to doslova, jsou to andělé
!!!
Prosím o anonym, citlivé info, děkuju!!
Dobrý den, můžu se zeptat kam jste přešla? uvažujeme právě o klinice Zlín, z důvodu stěhování, ale nevím tedy jestli je to dobrý nápad…díky za info.
Byly jsem u paní doktorky Karabcové na IVF Zlín a za nás tedy obrovská spokojenost. Paní doktorka byla velmi empatická a vstřícná. Sestřičky jsou na klinice naprosto úžasné. My jsme neměli jedinou negativní zkušenost, právě naopak. Měli jsme léčbu navíc s EmbryoGlue a povedlo se nám teda na první pokus. ![]()
@denisa.ticho A k paní doktorce jste byly přiřazeni nebo jste si mohli doktora nějak vybrat? Jak to probíhalo? To embryoglue je co prosím?
@Denisa.mala75 Všechno mají na stránkách www.ivf-zlin.cz. Paní doktorku jsme dostali přidělenou a jsem za to opravdu moc ráda. Byli jsme hodně nervózní s partnerem, ale zbytečně, bylo o nás krásně postaráno. EmbryoGlue je kultivační médium, které zvyšuje šanci na otěhotnění. Slouží k přenosu embrya do dělohy, kde ho dobře vyživuje aby se embryo optimálně vyvíjelo. Na kliniku si zavoláte, domluvíte se na schůzce a pak už Vám vše vysvětlí na místě, udělají testy a následně pak už řešíte vhodnou metodu přímo pro Vás. ![]()
My chodíme k doktoru Křenkovi, ke kterému nás automaticky přidělili.. I když jsem původně k muži nechtěla…ale nakonec jsem spokojená, je to vedoucí lékař a za mě teda uplně super. Taktéž nám udělali všechny testy včetně HyFoSy. To jsem ho v ten moment teda opravdu nanáviděla
ale jinak je to příjemný doktor ![]()
Holky, mám pár dotazů na zlínské centrum - IVF, je tu někdo ještě? ![]()
@MonikaFo píše: Více
Ahoj, sice už těhotná ale do Zlína jsem do října chodila. Co by tě zajímalo?
@Fugaro máme 18.2 prvni vstupni pohovor, z konce rijna mame od nich vysledky HP a SPG, ale asi si budou chtit udelat aktualni vysledky.. jediny kdo měl brzy volno byla dr. Slovakova.. zajima me jak to vlastne probíhá, jak se čeká atd.. tak nejak celkově co očekavat od konzultace, jak probiha schvalovani pojištovny.. kdy je od konzultace mozné prvni zavedení… mame doporuceni na icsi.. ja porucha ovulace, pritel stredni astenozoospermie.. cena je asi az dalsi z dotazů ale to moc neresime, pocitame s tim, že to bude stát 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.