IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2710
10.12.25 11:45

Ahoj holky, diky všem za podporu :hug: A že mě chápete :srdce:
Přišlo mi právě, že to tak jako zametla pod koberec a emaptie 0, byť je v jiných situacích fakt skvělá. :nevim:
Naopak od svého taťky jsem zažila podporu jako blázen a to mi tak dodalo pozitivní energii :andel:

Teď jen přemýšlím zda je něco jde udělat navíc k tomu, aby to klaplo :think:
Doktor říkal, že by nic neměnil, že sliznice roste krásně, ovulace proběhla jak měla.
Napadlo mě zda mu zkusit říct, jestli nejde ten transfer udělat treba o den driv, zda už nebylo treba „pozdě“. Ale tím, že přeci jen to dělá několik let, tak si říkám, že on nejlépe ví jak to načasovat a co udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.12.25 12:20

@eM00
Hele no ja mela tentokrat jinak vsechno. Mela jsem rizeny cyklus. Rekla jsem si o nej. Intralipidy. Nebyly nutne ale pro jistotu.

Zkus to rozebrat s doktorem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.12.25 12:21

Holky, dnes 14 dní po ET dvoudenního embrya a HCG potvrzeno. Bojím se radovat, ale vůbec jsem to dnes nečekala. Já jsem dvoudennímu embryu šanci nedávala. Tak snad to bude bojovník. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
10.12.25 12:32

@Lucky88 V čem je rizeny ket jiný nez nativní? Kdy začínáš brat nejake leky nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
10.12.25 12:34

@fcela1 Tak to je paráda! Je vidět že i s dvoudenním je šance a trochu mi to dodává naději.
Pokud budu mít ET, tak pravděpodobně se 3 denním, takže se to tak krásně čte že může vyjít i něco jiného než 5-denní otestovaná blastocysta.
Potichoučku gratuluji a doufám že bude vše v pořádku a za pár měsíců budeš držet krásné zdravé miminko :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
10.12.25 12:44

@Gracetheworld moc děkuji. Měli jsme jen 2 oplodněná vajíčka a jedno vložili a druhé nedošlo konce, takže jsem byla úplně zdrcená z toho výsledku. Kdy se chystáš na ET? Já jsem tu několik dní nečetla diskuzi, tak musím vše dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
10.12.25 12:48

@fcela1 Jestli bude ET ještě nevím. Akorát se chystám na stimulaci. Teď v pátek jedu na kliniku na injekci na utlumení cyklu a pak nějak na přelomu roku budu začínat se stimulací. Takže ET až podle toho na kdy vyjde odběr a jestli se nerozjede OHSS.
I když OHSS je v mém případě dost pravděpodobné, mám dlouhý protokol a k tomu vyšší AMH, tak tam je to riziko vyšší. Ale kvůli kvalitě vajíček právě chce doktorka radši zkusit ten dlouhý protokol než znovu krátký i přes to vyšší riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.12.25 12:51

@eM00
je tam úplně přesně odkontrolovaná celej ten průběh toho cyklu a je to bez ovulace. Druhý den cyklu začneš brát estrogen, a 5 dnů před transferem se nasadí progesteron a toto kombo se vlastně bere až do 12 tého týdne. Takže tam se nečeká na to zda roste folikul, a časově je to celé víc pohlídané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.12.25 12:53

@fcela1
Panečku gratuluju moc!!! a kolik jsi měla hodnotu? Držím pěsti ať to všechno probíhá dál takhle hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
10.12.25 12:56

@Lucky88 Ahaaa, no to bych jim musela zavolat teď, ptz me pak MS vychazi na konec mesice a myslim si, ze to už tam nebudou. A ja právě nevim ty jova, kdyz mi sliznice rostla krasne i bez tech leku :nevim:
Estrofem a progesteron mi nasadil týden před ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
10.12.25 13:09

@eM00
mně to taky rostlo samo hezky, ale po tom průseru na jaře jsem prostě měla pocit, že ten řízenej je cesta teď. Ale jestli cítíš ten přirozenej cyklus tak se od toho neodchyluj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
10.12.25 13:10

@Lucky88 Já právě, jsem jak váha ted… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.25 14:24

@fcela1 Gratuluji a moc držím palce, ať je vše v pořádku. Hrozně to letí, mám pocit, jako bys to řešila včera, ačkoliv je to 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
384
10.12.25 14:31

@Lucky88 hodnota HCG asi nic moc kolem 250, nevim přesně, nechci to moc studovat, jestli je to moc málo. Nezbývá než čekat ale s tím čekáním jsme jaksi všechny zvyklé že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.12.25 14:37

@fcela1 Taky gratuluji a posílám hooodně pozitivní energie, aby to vyšlo. :hug:
Ježiš holky, kéž by to tak fungovalo. :lol: Že bychom si poslaly pozitivní energii a tím si zvýšili šance. (teď spíš plácám, jsem racionální člověk, ale teď jsem dost naměko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.