IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
4.12.25 21:11

@muminek5
Ono by to mohlo byt i po tom jak zavadeli embryjko pres ten katetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.12.25 22:04
@Lucky88 píše: Více

Mohlo by, já ještě mívám u zavádění stylet, protože mám zahnutou dělohu a těžce se tam dostává. Ale teda byl to můj 7. transfer a 6× vždy bylo hnědé buď večer nebo druhý den ráno (i teda když to 1 vyšlo) tak tohle mě mírně znejistělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
5.12.25 08:36

@muminek5
Tak může to být zavrtávání i žejo :) Kolik jsi teď po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.12.25 09:25

@nneellaa94 tyjo to mě mrzí 5× nezdar je hodně :,( moje je to druhé ivf při prvním jsem měla 15 vajíček 11 oplodnili a z toho zbyly jen 2 pro zavedení a bohužel se nepovedlo, nikdo neví proč ale kvalita obou byla 5BB tak uvidíme teď. Pokud jich bude hodně budou se posílat na genetiku.
Jinak bych řekla že úplně na sobě fyzicky nic nepozoruji, dva večery a rána mi teď nebylo úplně dobře do žaludku ale vždy to pak přejde a psychicky mi včera začalo trochu hrabat :lol: z ničeho nic se mi pokazila nálada a bylo mi úplně na brečení, všechno mě štvalo to jsem minule neměla. Ale dneska už zas OK :D
Prsa ani nafouklost necítím. Ty máš kolikátý den stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.12.25 09:25

@muminek5 tak možná právě tím, že je to teď úplně jiný se to konečně podaří :hug: moc ti to přeju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.12.25 15:05

Ahoj holky, já tu chtěla dát vědět raději až po screeningu. Psala jsem tu před pár měsíci, že jsem měla po ivf biochemické, zvažovala jsem odběr z dělohy na nk buňky, era test. Docházím do clayo. V říjnu jsem měla podstoupit 4.cyklus ivf s mými vajíčky a pak už jsem uvažovala i nad darovanými vajíčky. A právě při přípravě na dlouhý protokol jsem neplánovaně otěhotněla. Dostala jsem zoladex a v tom cyklu otěhotněla. Ale protože už mám za sebou dva potraty, tak jsem chtěla čekat minimálně do screeningu, jestli bude vše ok. Zatím se vše jeví dobře, utz ukázkový, jen kvůli věku jsem spadla do šedé zóny a dělali mi NIPT test na pojišťovnu. Ale začínám věřit, že už to bude dobré a čekáme druhou holčičku.
Chci vám moc popřát k novým těhotenstvím a dodat naději, že to občas může vyjít i takto. Paradoxně mě nevyšel nikdy žádný z 6 transferů a vždy jsem otěhotněla jen přirozeně, vůbec tomu nerozumím.
Přeji do konce roku co nejvíce pozitivních testů a dobrých výsledků a když ne do konce roku, tak v roce 2026 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.12.25 16:23

@Lucky88 já myslím, že ne. Mě to první vyděsilo, že ať nezačíná MS, pak mě napadla ta nidace, ale za mě také nereálné takto brzy.
Dnes jsem 1dp6dt a včera to bylo do 10hodin po, takže prostě blbost no 🙈

@Luci377 děkuju 😊 uvidíme no, u dcery bylo taky hnědé 😅 čert, aby se v tom vyznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.12.25 16:30
@Campanula33 píše: Více

Ahoj, moc moc gratuluji :srdce: je to krásný zázrak, moc držím palce, ať je vše v pořádku i nadále 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.12.25 19:26

@Campanula33 ahoj moc gratuluji k zázraku :srdce: a přeji ať máš ukázkové bezproblémové těhotenství :hug: snad se brzy i my ostatní budeme radovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.12.25 20:32

@muminek5
@Luci377
Holky, moc děkuji a já držím moc palce i vám ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.12.25 20:41

@Campanula33 Tak to je krásná zpráva plná naděje :andel: Přeji bezproblémové těhotenství a hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
6.12.25 05:27

@Campanula33 Tvuj prispevek se krasne cetl. Nekdy je to opravdu nevyzpytatelne :lol: :srdce: Preju, at je i nadale vse v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.12.25 10:01

@Ha-Ja @Nienor1 holky, moc děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.12.25 10:38
@Lucky88 píše: Více
držím pěsti 😊 a jak se cítíš? já už mám krev taky za sebou a v úterý jdu konečně na kontrolu - nemůžu se dočkat a doufám, že budou jen dobré zprávy. To čekání je strašné 😁
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
6.12.25 11:06

@Campanula33 to jsou krásné zprávy, moc gratuluji ❤️ někomu hold asi to IVF nesedí… ja přirozeně byla těhotná hned a při IVF ( podstupováno jen kvůli genetice) až při pátém transferu… a nebo jsou to proste náhody… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.