IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
2.12.25 19:52
@Lucky88 píše: Více

Krásná hodnota :dance: držím palce ať brouček hezky roste dál 😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
2.12.25 19:58
@Nienor1 píše: Více

Držím palce, ať je to vše v pořádku a hcg dále hezky roste🙏 to špinění už se zlepšilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
2.12.25 21:28

@nneellaa94 ahooj, tak přeju hodně štěstí 🍀 já mám puregon, dneska čtvrtá injekce a nepozorují nic zatim 🙂 je to tvoje první ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
2.12.25 21:31
@Anonymní píše: Více

Já to měla stejný, říkali mi že embryo je vynikající kvality a po neúspěchu jsem zjistila že to bylo 5BB :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.12.25 07:38

@Nienor1 Klídek holka 🍀Nebo tě to nervování zabije. Teď už máš snad vybráno a bude klid, budeš si užívat, jak ti roste bříško a maličké je den ode dne silnější 🍀V kolikátém jsi teď TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.25 08:04

@Nienor1 A kolik máš tedy nyní HCG?.. hodně štěstí přeji

• Citovat
  • Upravit
60
3.12.25 08:47

@muminek5 Děkuji. :hug: To špinění už do druhého dne přestalo. :srdce: Dostala jsem nové prášky na krev, kdyby náhodou. Zítra jdu na kontrolu, tak snad to bude pozitivní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.12.25 08:49

V pondělí jsem měla 511 a byla jsem 11DPT. A moc děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.12.25 08:53

@Detatkocislodve S těmi počty jsem marná, ale dnes jsem 13 DPT, takže 5+3 tt. :D Ty nervy jsou masakr. Nakonec jsem si musela vzít prac. neschopnost, abych se hodila do klidu. Koukám na pohádky a to má zatím úspěch. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
3.12.25 08:56

@Nienor1 To je dobrý :hug: Já při prvním měla HCG 11 den 413 :) Hlavně v klidku, stres je sviňa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.25 19:29

Ahojky, Po dlouhe odmlce se zase ozyvam. Premyslela jsem a prodluzuji si dobu na dalsi IvF az na unor. Zeny trvalo me se vyrovnat se s tim, ze to neklaplo, i kdyz jsem tak nejak tusila ze prvni pokus nevyjde. Ubehl asi mesic, az dva a ja mam uplne silene problemy se spankem. Nemuzu pomalu usnout v noci, uz jsem si dala parkrat i melatonin, protoze je to strasny. Obcas me pobolivaji zily ve stehnech. Do toho mi naposledy kdyz jsem v centru byla, coz bylokdyz mi oznamili ze se to nepvedlo na zacatku rijna rekli ze budou muset zvysit davky, kvuli neplodnosti, ale ja to asi necvci. Nechci do sebe nechavat davat vetsi mnozstvi hormonu. Vim ze mi vyslo jen 5 vajicek a z toho jen 1 embryo, ale kdyz si vezmu, ze jeste ted mam porad z toho takove zvlastni stavy? Mam uprimne strach a nevim hestli chci riskovat. Ja fakt nevim, pochybuji o sobe a ze to vubec zvladnu. Mam tam jit v unoru, ale psychiku mam jeste horsi nez pred tim. :,( Ja vubec nevim jak dal. Manzel chce deti, touzi po nich, ale ja nevim, jestli to za to stoji. :,( Nevim jak dal…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.25 19:47

Je mi líto, že zažíváš takové nepříjemné stavy. Mohu se zeptat, kolik Ti je? Máte ještě čas nebo už moc ne? A co minimální stimulace? Třeba jako samoplátci, abyste nepřišli o pokus na pojišťovnu. Z toho jsou někdy i lepší výsledky. A brala bys méně hormonů.

• Citovat
  • Upravit
173
3.12.25 20:02

34 let, nevim kolik mam casu, moje plodnost je nějak 0,5 - omylem jsem sem vlozila svuj prispevek anonymne. Ja proste nevim co delat, abych se uklidnila, abych si byla jista ze je ten spravny cas. :roll: Ja nechci aby to dopadlo jako minule… nechci se nervovat aby to zas nevyslo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.25 20:56

@PetiLove 34 je dobrý věk. Zkus si o tom s někým promluvit. Klidně s psychologem, ale ideálně s psychologem od IVF centra, který s tím má zkušenosti. Nebo s kamarádkou, která má pochopení. Já psychologa zkusila. Také jsem se potřebovala uklidnit a rozhodnout. Pokud máš ze svého centra špatné pocity nebo jim prostě nevěříš, zvaž změnu. Než se nám povedlo první dítě, tak jsem byla v hrozném stresu.

• Citovat
  • Upravit
173
3.12.25 21:16

Ja uz si z tech nervu nejsem ani jista ze to dite vubec chci. Nevim jestli mi to za to stoji. Navic ten nedostatek toho spanku me vazne nici. :? Porad doufam, ze se to srovna, ale nevim. Prijde mi ze ted proste neni ta spravna doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.