IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.12.25 10:04

@eM00 Na předchozí klinice mi při každém transferu říkali, jak je to krásné embryo. Jenže když jsem si nechala sdělit klasifikaci, tak to zdaleka tak dobré nebylo.

• Citovat
  • Upravit
2770
2.12.25 10:05
@Anonymní píše: Více

No právě… ja mam jako doma i jejich fotky a mírně rozdili v tom prvním vidím a dcl se toho bojim :zed: Do celého toho kolotoče už se mi upřímně nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2861
2.12.25 10:32

@eM00 ahoj, ja embryoglue nikdy nemela a vzdy uspesne. Kazdopadne ono to neni lepidlo, jak naznacuje nazev. Je to akorat jine kultivacni medium pro embrya, do ktereho se vlozi pred transferem na par hodin. Vyrobce ro prezentuje jako porsche mezi kultivacnimi medii, ale dle meho je to stale ta stejna skodovka, jako ostatni… Nekde jsem i nedavno videla clanek, ze nema statisticky vyznamny vliv na uspesnost. Na druhou stranu uspech to nesnizi… Takze ja osobne bych si ho dala az po x neuspesnych transferech, proste berlicka, ktera mi muze pomoct a dalsi nadeje, ktere se chytim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
2.12.25 10:42

@Janee19 No jenze ja mam poslední a tak nevím :zed: Si asi hodím minci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
2.12.25 10:45

@eM00
Já jsem se o tom bavila s tím naším božanem doktorem a on nám taky neříká hodnocení embrya a neřeší to. Protože buďto je vhodný k transferu a to může být i 4BC nebo není. A taky nemussí vyjít transfer 5AA a pak takový 4BC se chytne a je to zdravý mimčo. Jakože pak po transferu nám daj papír kde to je napsaný, ale to už je po žejo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2861
2.12.25 11:02

@eM00 a jsi smirena s dalsim cyklem IVF? Jestli nemate problem s penezma, tak do toho jdete, preci jen to zasadi dalsi spetku nadeje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
2.12.25 11:04

@Janee19 Do celého IVF cyklu, už se mi nechce :nevim: Samozřejmě že druhé dítě chci a když to ted bohužel nevyjde, tak mi asi nic jiného nezbyde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2861
2.12.25 12:11

@eM00 tak to bych asi fakt zkusila s tim embryoglue, urcite si neuskodis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.25 14:00

Milé ženy, tak u nás to skutečně nedopadlo. Třeba se s některými z vás potkám napřesrok, ale přeju si, aby ideálně s žádnou. :srdce: :)

@Ha-Ja - moc děkuji za podporu, je to pech. Příští rok to ale už opravdu jistí :D :)

@eM00 - rychle jsem projela diskuzi k embryoglue. Já mám velice pohodového doktora a ten mi říkal, že na embryoglue to určitě nestojí a ani nepadá. Je ale fakt, že zlepšení o 1-2 % je lepší než o 0 % :D U nás stojí randál (asi 7.000,– Kč), tak já budu ještě zvažovat. :D V minulém cyklu jsem byla bez, ale také to nedopadlo (jenže já nemám evidentně nejlepší vajíčka). Teď jsem měla z darovaných 6AA (hatchující blastocystu), kde glue nebylo třeba (protože se už líhlo). Zároveň mi ale doktor řekl, že stabilnější výsledky mají 4ky a 5ky, jelikož jsou lehce pomalejší a mají čas synchronizovat se sliznicí. Ty tam mám schovaný :) Kdybys měla chuť, klidně v následujícím cyklu napiš, jsem jedno ucho. Já si teď dám jeden cyklus volno, stejně to bude přes Vánoce.

@Lucky88 - mám za Tebe ohromnou radost. Ať se vše daří a ať Ti to uteče jak voda :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
2.12.25 14:16

@Indiana Jones Ahoj to me mrzi :( Budu držet pěsti v prosinci cyklu :srdce:
Ja taky půjdu az po novém roce :) kdybys chtela udělala jsem skupinu IVF ET/KET 2026, rada te tam uvidim a budu sledovat jak se ti daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
2.12.25 15:24
@Lucky88 píše: Více

Teď jsi mě přivedla na myšlenku, možná to raději nevědět tu kvalitu a říkám si, že bych si zakázala do toho papíru podívat 😅
A jak to u tebe vypadá? Byla jsi už na krvi, nebo se u vás nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
2.12.25 17:13

@muminek5
Oni si ani nenechavaji z laborky posilat pohlavi tech embryjek. Takze to taky nevime :lol:

Byla jsem dnes!!! HCG je 1.095 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
2.12.25 17:25

@Lucky88 gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.12.25 18:27

@eM00 To mě moc mrzí, posílám hodně síly :hug: Jednou jsem embryo glue dávala a nic, vůbec se nechytlo. Jeden doktor mi to doporučoval, druhý zase říkal, že je to zbytečné. Takže bych do toho už nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.12.25 18:36

@Detatkocislodve Tak já jsem byla nakonec na hCG na pohotovosti, protože jsem začala špinit. Měla jsem úplný hysterák. :zed: Hodnoty hCG byly dobré, dva dny poté narostly a pozítří jdu znovu na kontrolu. Jsem klidnější, ALE.. :think: Říkám si, že pokud zvládneme 1. trimestr, tak snad si pak trochu oddechnu a začnu se opravdu radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.