Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eM00 píše: Více
Mrzí mě, že to nakonec nevyšlo ![]()
My jsme EG 4× neměli a nic pak 2× měli a poprvé to vyšlo a pak zas ne
@Katcza píše: Více
Držím moc palce, aby vše dopadlo!!
Mohu se zeptat na časování KETu? jaké léky, případně Ovitrelle a jak dlouho potom KET?
@linda558 píše: Více
já vůbec nevím, zatím jsem byla těhotná přirozeně.. teď poprvé IVF.. a zatím čekám.. v pátek mám první kontrolu esi bude probíhat ovulace, protože mám nativ a ani jinak to nechci, měla jsem měsíc před stimulací estrofem a totálně mi to nesedlo..
Moc moc mooooc přeji všem úspěšný konec roku a vaše vytoužená miminka ![]()
Tím, že tato diskuze je 2025 a rok je skoro u konce, dovolila jsem si založit novou skupinu IVF ET/KET 2026. Tak pokud někdo víte, že vás to čeká až jako mě až po novém roce
Můžete se přidat
Těm co jdou v prosinci přejí ať se bublinka krásně zavrtá a nepustí a všechno dobře dopadne! ![]()
Přeji všem hodně štěstí, hlavně zdravíčko a krásné Vánoce a šťastný Nový rok ![]()
@eM00 píše: Více
U prvního jsem neměla a vubec se nechytlo. Teď už druhého jsem měla podarilo se
@linda558 píše: Více
Ahoj, dovolím si odpovědě. U nativního cyklu (časováno podle vlastní ovulace) jsem to měla tak, že jsem chodila na UZ, když byl folikul dostatečně velký, dala se ovitrelle (někdy se dávají 2) většinou večer, předpoklad je, že cca za 36 hodin bude ovulace, a pak za 5 dní po ovulaci se plánuje transfer. Mě berou před ovitrelle krev a po ovulaci chodím na UZ zda ovulace proběhla a krev zda je progesteronu dost - ale z diskuzí mi přijde, že to bývá všude jinak. U nativního cyklu pak bývá většinou jen progesteron, případně další léky dle celkového nálezu.
Pak může být řízený cyklus, ale ten nedokůžu říct přesně, ale kromě progesteronu se dává i estrogen.
Kdy by tě měl KET čekat?
@eM00 píše: Více🦋
@muminek5 píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
Léky jsem vysadila včera a čekám na MS.
Volala jsem na kliniku výsledky toho HCG a domluvili jsme se na leden, že by se to teď mezi svátkama nestihlo.
Prý by to udělali stejně, ptž sliznice mi roste krásně a ovulace byla taky ukázková.
Tak teď přemýšlím zda si nechat embryoglue nebo ne… Se synem jsem ho měla, teď taky… podle toho testu se nejspíš chytlo, ale pustili, kdo ví z jakého důvodu…
@Anonymní píše: Více
Běžně se Ovitrelle v řízeném napíchá. Ale jednou se mi stalo, že tam byl i při řízeném folikul a píchal se pak Ovitrelle. Embryo se chytilo, ale bylo z toho ZT.
@Luci377 Ahoj, já začala stimulovat dnes. Mám Rekovelle. Pozoruješ na sobě něco po aplikaci?
@eM00
Devčátko
určitě na dalším kole to embryoglue hoďte, jestli to není finančně zásah už velkej. Budete klidnější, že jste udělali všechno!!!
@Lucky88 Já právě nevim no, neeee že bych sinto nechtěla připlatit, to si klidne připlatit cokoliv, když to vyjde. Ale zatím to vyšlo většině co ho neměla
Muze to byt samozřejmě náhoda, ale hlodá mi to.
Přemýšlím, že se s nimi o poradím ohledně hatchingu, pokud po rozmrazeni zacne samo tak OK, ale pokud ne, zda i toto nepřiplatit.
Prvni bylo samo a vyšlo to a to co bylo teď, vubec nevím jak vypadalo. Řekli mi jen ze je krásné ![]()
@eM00
Tak ono to neuškodí ho dát, šance to nesníží. To hatchování jsem neřešila nikdy, protože tím, že dělali PGT-A tak už byly ty embrya nahatchované z toho.
@Lucky88 Já tomu nerozumím jo, ale napadlo mě zda tim, že tam to embryoglue bylo, nemělo to embryo možnost najít si pro nej nejlepsi místo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.