IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
14.12.25 10:20

@Nikolla96 to jsou krásné zprávy :srdce: tak držím pěsti ať to tak vydrží až do transferu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.12.25 10:22

@Nienor1 já předtím nebyla a ani teď to neplanuju. Pracuju v kanceláři, takže nemám nijak fyzicky náročnou práci a úplně nevím jedsli bych doma nebyla moc na nervy přecejen v práci zaměstnám hlavu a nepřemýšlim tolik jestli to vyšlo nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.12.25 11:00

@muminek5 Tohle by bylo na dlouhou debatu s vedoucím. Se mnou je to teď jako na houpačce, kdy mám nárazově šílené stavy, kdy jsem nepoužitelná. :think: Ale z té infekce mám také strach, lidi se v práci neustále točí.
Ale děkuju za info, ještě to nějak vymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.12.25 11:07

@Luci377 Po transferu asi je lepší být v práci, právě kvůli tomu zaměstnání hlavy, ale teď, když se plůdek vyvýjí a je náchylný na všechno, tak nevím právě. Také mám stavy, kdy jsem úplně nepoužitelná, ať už kvůli únavě nebo zvracení. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.12.25 12:03

@Nienor1 tomu rozumím, pokud by se mi zadařilo 🙏🏽 🙏🏽 a necítila bych se dobře tak bych určitě třeba první trimestr doma zůstala 🙂 takže být tebou bych na tu neschopenku šla. Však to přece neznamená že budeš celých 9 měsíců, třeba si za měsíc řekneš že se cítíš úplně super a chceš jít do práce tak půjdeš 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.25 12:43
@muminek5 píše: Více
🦋
Ahojky asi dám na nějaký vnitřní pocit protože strach si ponesu už napořád vzhledem k tomu že jsme si úspěch zažili a stroskotal nám po 14tt ukončením.
U nás by měl být ket 17.12 takže mezi svátky můžu 10 dpt otestovat. Možná by jsem chtěla vydržet do nového roku :srdce: určitě nechci na test sahat dříve protože vím že čárky nejsou rozhodující. Musím věřit že to bude náš malý trošku opožděný Vánoční dáreček 🙏
  • Citovat
  • Upravit
129
14.12.25 14:54
@Luci377 píše: Více

Dekuju moc. Dnes žádné zprávy nemam, tak snad zítra ráno neprijdu na kliniku a nebudeme mít nic :
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
14.12.25 15:22

@Nienor1 Na neschopence jsem po transferu byla, ale spíš kvůli tomu, že nemůžu být v práci pokud jsem těhotná, dělám na rizikovém oddělení. Takže s prvním synem jsem narodila až do přechodu na mateřskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.12.25 15:47

@Nikolla96 nebooj, to se určitě nestane 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.12.25 17:17
@Luci377 píše: Více

@Luci377 já po tý první zkušenosti z krátkého protokolu a nezdařeného nativu už stojím hodně nohami na zemi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.12.25 17:56

Holky, které jste měli řízený Ket. Po kolika týdnech Vám vysadili estrofem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.25 18:56
@86chm píše: Více
🦋
Mám řízený a řekl že meditace bude po celý první trimestt v případě úspěchu.
Při ET jsem vysazovala po ukončením 12tt postupně.
  • Citovat
  • Upravit
63
14.12.25 19:43

Ahoj, dotaz mozna trochu mimo tema, ale netrpite nektera na vag. mykozy? Tedy spise je neco, co vam dlouhodobe pomaha? Ja ji mela driv obcas, ale od porodu (to uz he pres tri roky) je mam docela casto a ne a ne se jich zbavit. Pritom se snazim dodrzovat vsechno mozne-hodne jsem omezila sladke, zadne bazeny a virivky, bavlnene pradlo atd. Globule Macmiror to vzdy vyresi, ale cca za mesic mam znovu. Uz jsem z toho nestastna. Otravuje mne to a samozrejme by to nebylo vhodne pri transferu, ktery bych snad mohla absolvovat v lednu…Za kazdou radu ci zkusenost diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.12.25 19:45
@Anonymní píše: Více

Já jsem právě 8tt na ket jsem byla 7.11. a už vysazuju estrofem. Ještě dnes a zítra už jen večer a konec. Amelgem do 10.tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.12.25 19:46
@Ha-Ja píše: Více

Já jsem na to jedla houby podle TČM a pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.