IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
16.12.25 17:41

3. Transfer

Dobrý den, dnes jsem 7 den po ket. Ovitrille jsem mela pred 15ti dny. Pri prvním pokusu et jsem prodělala biochemko. Následný ket nedopadl vubec a ted to mam takhle viz foto. Mam strach se radovat. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.12.25 18:43

@Lucie9954 Tak do třetice všeho dobrého :dance: Teď bude důležité hCG z krve, když jste po Ovitrellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.25 18:56

@Lucie9954 Já myslím, že to vypadá dobře! Ať čárka sílí!

• Citovat
  • Upravit
1466
16.12.25 19:19

@Lucie9954 vypadá to moc dobře, čárka se zatím krásně rýsuje vic a víc… samozřejmě rozhodnou další dny, a sama jsem zažila 3 biochemka, tak vim, jak se clovek boji radovat, ale v tuto chvili je to na dobré cestě :srdce: držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
16.12.25 19:21
@Anonymní píše: Více

Budu na tebe moc myslet a držet pěsti :srdce: :hug: dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.25 19:32
@Jane486 píše: Více
🦋
Díky moc že Tě tady mám :srdce: a že jsme si tu užily už dlouhou cestu. Snad tě brzy dotahnu a budeme řešit trošku jiné trable :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.25 19:33
@Lucie9954 píše: Více
🦋
Za mě taky vypadá na dobré cestě. Ted bych doporučila testova ob den aby bylo jasno zda sílí 🍀 držím aby vše dobré dopadlo.
  • Citovat
  • Upravit
379
16.12.25 20:47
@Luci377 píše: Více

Moc ti držím palce 🍀 :srdce:
A krásný výsledek stimulace, držím palce ať i genetika dopadne na výbornou 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
16.12.25 20:58

Jak píšeš, někdy i Z 😅 progesteron mám povolený, v pátek konzultaci, tak za 3 týdny možná další čekání, ale zvažuji zda ještě něco nedošetřit.
Já jsem terapii začla spíš i tak obecně, ale včera to hezky sedlo, že jsme se pobavily i o možnosti život s jedním dítětem.

Ten tvůj dnešní výsledek progesteronu mě mrzí :( ale je dobře, že se to podchytilo a držím palce, aby byla hodnota zítra v pořádku a už šlo vše hladce až k miminku v náruči :srdce: zítra na tebe budu myslet 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.12.25 22:08

@muminek5 moc děkuji za podporu :srdce: u tebe něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.12.25 22:10

Přeji ať jde zítra vše hladce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
17.12.25 09:12
věřím tomu, že tu brzy taky budeš posílat fotku z UTZ :srdce: ta cesta je náročná a dlouhá… ale proste jednou to dopadne :srdce: kdyby mi někdo na začátku řekl, ze budu muset na 3IVF, tak bych tomu nevěřila… ale kazdy ten jeden krok a den čekání stoji za to, protoze na konci cesty čeká každou z nás ten zázrak 🙏🏼 jen se nevzdávat a věřit 🍀 🙏🏼
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.12.25 09:58

Holky moc gratuluju ke krasnym vysledkum z odberu. :srdce: Opet jdu pro
Radu :) vysadila jsem v 8tt estrofem 1-1-1 a
Od pondelka pres den me
Otrepava zima a v noci se pro zmenu budim uplne propocena, ze se prevlikam. Prvni jsem si myslela, ze na me neco leze, ale vypada to ze je to tim estrofenem. Nemela jste nekdo taky tak? Dnes je mi i nejak fyzicky lip, tak doufam ze vse ok 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
17.12.25 12:12
@Luci377 píše: Více

Včera 12dpt jsem ještě dělala test a prd, tak jsem volala na kliniku, zda bych v den krve mohla rovnou na konzultaci k lékaři, ať nejezdím na 2×, zároveň si myslím, že v týdnu po vánocích tam moje nebude, tak ať se domluvíme. A ještě jak mám krátké cykly, tak i když to nevyšlo pokračuju v progesteronu, ať mi začne MS později a chytíme ovulaci, ale uvidím jak to vyjde no, raději se snažím s tím moc nepočítat.
Jak se cítíš ty? Plánuješ testovat dříve nebo bys chtěla vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
17.12.25 12:55

Holky je tu někdo, kdo měl Clexane jen preventivně? Kdy jste vysazovali? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.