Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, dnes jsem 7 den po ket. Ovitrille jsem mela pred 15ti dny. Pri prvním pokusu et jsem prodělala biochemko. Následný ket nedopadl vubec a ted to mam takhle viz foto. Mam strach se radovat. Co myslíte?
@Lucie9954 Tak do třetice všeho dobrého
Teď bude důležité hCG z krve, když jste po Ovitrellu.
@Lucie9954 vypadá to moc dobře, čárka se zatím krásně rýsuje vic a víc… samozřejmě rozhodnou další dny, a sama jsem zažila 3 biochemka, tak vim, jak se clovek boji radovat, ale v tuto chvili je to na dobré cestě
držím pěsti ![]()
@Anonymní píše: Více
Budu na tebe moc myslet a držet pěsti
dej vědět ![]()
@Jane486 píše: Více🦋
@Lucie9954 píše: Více🦋
@Luci377 píše: Více
Moc ti držím palce 🍀 ![]()
A krásný výsledek stimulace, držím palce ať i genetika dopadne na výbornou 🙏
@Anonymní píše: Více
Jak píšeš, někdy i Z 😅 progesteron mám povolený, v pátek konzultaci, tak za 3 týdny možná další čekání, ale zvažuji zda ještě něco nedošetřit.
Já jsem terapii začla spíš i tak obecně, ale včera to hezky sedlo, že jsme se pobavily i o možnosti život s jedním dítětem.
Ten tvůj dnešní výsledek progesteronu mě mrzí
ale je dobře, že se to podchytilo a držím palce, aby byla hodnota zítra v pořádku a už šlo vše hladce až k miminku v náruči
zítra na tebe budu myslet 🍀
@Anonymní píše: Vícevěřím tomu, že tu brzy taky budeš posílat fotku z UTZ
Holky moc gratuluju ke krasnym vysledkum z odberu.
Opet jdu pro
Radu
vysadila jsem v 8tt estrofem 1-1-1 a
Od pondelka pres den me
Otrepava zima a v noci se pro zmenu budim uplne propocena, ze se prevlikam. Prvni jsem si myslela, ze na me neco leze, ale vypada to ze je to tim estrofenem. Nemela jste nekdo taky tak? Dnes je mi i nejak fyzicky lip, tak doufam ze vse ok 😔
@Luci377 píše: Více
Včera 12dpt jsem ještě dělala test a prd, tak jsem volala na kliniku, zda bych v den krve mohla rovnou na konzultaci k lékaři, ať nejezdím na 2×, zároveň si myslím, že v týdnu po vánocích tam moje nebude, tak ať se domluvíme. A ještě jak mám krátké cykly, tak i když to nevyšlo pokračuju v progesteronu, ať mi začne MS později a chytíme ovulaci, ale uvidím jak to vyjde no, raději se snažím s tím moc nepočítat.
Jak se cítíš ty? Plánuješ testovat dříve nebo bys chtěla vydržet.
Holky je tu někdo, kdo měl Clexane jen preventivně? Kdy jste vysazovali? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.