IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
18.12.25 16:43
@Jane486 píše: Více

určitě :) uvidíme co nám vesmír přinese. Při představě to celé procházet znovu a být v nejistotě mě upřímně docela děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
18.12.25 22:16

@Nikolla96 to děsí nás všechny bych řekla 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.12.25 07:50

@Nienor1 Netrpíš chudokrevností? Železo prý „nakopává“, líp se pak bojuje s únavou :nevim: A ještě Magnézium, ale určitě to všechno prober s lékařem, než si něco dáš. Snad to brzy přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.12.25 08:33

Holky PoTransferový, jak se cítíte? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 09:33
@Luci377 píše: Více
🦋
Ahoj ahoj u mě byla teda první noc síla. Zimnice a pak strašně propecena úplně mokré pyžamo.
Druhý den únava a dneska už zase jak nic. Občas nějaký pochod v podbřišku 🙏 člověk má tendenci se kontrolovat ale myslím že nic extra kromě bolesti prsou z progesteronu se neděje.
  • Citovat
  • Upravit
129
19.12.25 13:16
@Luci377 píše: Více

Cítím se ok. Jsem trošku nastydla, ale jak nemůžu sportovat tak hooodne chodím 😀

Nevim jestli sem mela dve noci za sebou po transferu zimnici a nevolnost z toho nebo kvůli nachlazeni 😀 🥲

Kdy budete testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.12.25 14:46

A kolikátý Vás ET nebo KET ted mate?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.12.25 14:56
@Anonymní píše: Více

Takové stavy jsem měla po nasazení estrofemu a teď je mám zase po vysazení a ještě migrénu k tomu ☹️ přes den mě otřepavá zima a v noci propocená durch. Na UTZ jdu 23.12. a pokud bude vše ok, tak i na krev. Ta bolest hlavy bez prášků je síla 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 16:39
@Nikolla96 píše: Více
🦋
U mě úspěšný ET v únoru bohužel skrz vv ukonceni tehostenstvi ve 14tt, neúspěšný ket nativ říjen. A teď 2dpr v řízeným cyklu :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.25 16:41
@86chm píše: Více
🦋
Dnes už se to naštěstí urovnalo 🙏 eatrofem jsem brala už v únoru. Teď beru od počátku prosince takže usuji že to spíš udělal augolutin injekce progesteronu. To je pro tělo nové
  • Citovat
  • Upravit
152
19.12.25 17:03

Ty hormony to je peklo 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
19.12.25 17:12

ty brdo, tak to moc držím palce at se to tentokrát povede! Četla jsem, že řízený KET je prý o nějaké procento lepší, ale nevím. Nemám s tím žádnou zkušenost.
Pochopila jsem z toho, že ste si nenechávali dělat PGT genetiku? My ji původně zvažovali, ale nakonec embrya taky nemáme testovaná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.25 20:47
@Nikolla96 píše: Více
🦋
Měli jsme uděláno parovou genetiku z odběru krve a nebylo nám nic shledano jako důvod embrya testovat. Dnes bych si stala za tím že rozhodně testovat i když není důvod. Zvažovali jsme celé ivf znovu ale po konzultaci s lékaři a genetiky to bylo velmi vzácné tak jsme naším bublinkam dali šanci. Nebudu lhát strach mám. Když to vyjde tak nás genetické vyšetření nemine.

Úspěšnosti nativ a řízený je velmi podobná. Jen každé tělo je jiné a proto většinou když se nepodaří nativ zkouší se řízený.

• Citovat
  • Upravit
555
19.12.25 22:11

Taky jsem se jednu noc zapotila, ale teď už dobrý. Mám hodně citlivý prsa a občas nějaký píchnutí v podbřišku, včera jsem teda měla velkou křeč v levým vaječníku až mě to vyděsilo, ale snad dobrý. Dneska jsem hrozně unavená, po práci jsem si musela jít lehnout a okamžitě jsem usnula, tak snad to bylo výjimečny. A jinak plánuju testovat 28.12. vy? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.12.25 22:13

@Nikolla96 já měla v červenci ET a v září řízený KET. Ani jedno se neuchytilo takže v prosinci jsem podstoupila 2. IVF a teď 16.12. ET tak snad už to vyjde 🙏🏽 🍀 5 embryí jsme posílali na genetiku a 4 horší kvality máme zmrazený bez genetiky. Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.