Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jane486 píše: Více
určitě
uvidíme co nám vesmír přinese. Při představě to celé procházet znovu a být v nejistotě mě upřímně docela děsí.
@Nienor1 Netrpíš chudokrevností? Železo prý „nakopává“, líp se pak bojuje s únavou
A ještě Magnézium, ale určitě to všechno prober s lékařem, než si něco dáš. Snad to brzy přejde ![]()
@Luci377 píše: Více🦋
@Luci377 píše: Více
Cítím se ok. Jsem trošku nastydla, ale jak nemůžu sportovat tak hooodne chodím 😀
Nevim jestli sem mela dve noci za sebou po transferu zimnici a nevolnost z toho nebo kvůli nachlazeni 😀 🥲
Kdy budete testovat?
@Anonymní píše: Více
Takové stavy jsem měla po nasazení estrofemu a teď je mám zase po vysazení a ještě migrénu k tomu ☹️ přes den mě otřepavá zima a v noci propocená durch. Na UTZ jdu 23.12. a pokud bude vše ok, tak i na krev. Ta bolest hlavy bez prášků je síla 😔
@Nikolla96 píše: Více🦋
@86chm píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
ty brdo, tak to moc držím palce at se to tentokrát povede! Četla jsem, že řízený KET je prý o nějaké procento lepší, ale nevím. Nemám s tím žádnou zkušenost.
Pochopila jsem z toho, že ste si nenechávali dělat PGT genetiku? My ji původně zvažovali, ale nakonec embrya taky nemáme testovaná. ![]()
@Nikolla96 píše: Více🦋
Úspěšnosti nativ a řízený je velmi podobná. Jen každé tělo je jiné a proto většinou když se nepodaří nativ zkouší se řízený.
Taky jsem se jednu noc zapotila, ale teď už dobrý. Mám hodně citlivý prsa a občas nějaký píchnutí v podbřišku, včera jsem teda měla velkou křeč v levým vaječníku až mě to vyděsilo, ale snad dobrý. Dneska jsem hrozně unavená, po práci jsem si musela jít lehnout a okamžitě jsem usnula, tak snad to bylo výjimečny. A jinak plánuju testovat 28.12. vy? 🙂
@Nikolla96 já měla v červenci ET a v září řízený KET. Ani jedno se neuchytilo takže v prosinci jsem podstoupila 2. IVF a teď 16.12. ET tak snad už to vyjde 🙏🏽 🍀 5 embryí jsme posílali na genetiku a 4 horší kvality máme zmrazený bez genetiky. Ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.