Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hlásím, ze prvni screening máme za sebou. Sla jsem tam zesr*na jak jetel. Prcek ma vse ok, já zvýšené riziko preeklampsie, takze budu zobat Anopyrin. Cucal si pesticku a celkem se dost vrtel bobek ![]()
Ma mi volat imunolozka a domluvit se na léčbě, ze mi možná sníží progesteron a nebudu muset píchat Clexane ani imunoglobuliny. Z toho jsem trochu v rozpacích. Myslela jsem, ze s mým MBL deficitem je tato léčba potřeba až do porodu…
@Anonymní píše: Více
Píchám do břicha a střídám strany. Příjemné to není, ale zvykla jsem si. Mám Prolutex potřetí. Poprvé bylo biochemické, podruhé ZT a teď se modlím, aby se podařilo a bilo srdíčko i na další kontrole (kde minule už nebilo). Cena cca 1300 na týden. Píchám 1× denně.
@bejuna29 Krásné, moc gratuluji a přeji Ti, ať je vše nadále v pořádku. ![]()
@bejuna29 Tak snad bude vše v pořádku po celou dobu.
A gratuluju k mimču.
@Nikolla96 moc děkuji 🙂 no jak říkáš, bude to teď dlouhý těch 14 dní ![]()
@Lucky88 velká gratulace 🙏🏽 🍀 snad tě budeme následovat ![]()
Je ho měla po ketu a píchala jsem normálně do břicha pod kůži, žádný sval
@bejuna29 moc gratuluji
snad se s holkama tady ve skupince taky brzy dočkáme 🙏🏽 ![]()
@Anonymní píše: Více🦋
Když jsem je dostala poprvé, tak jsem z toho byla úplně hotová. A pak minule, protože jsem měla mít posledních pár a bylo z toho ZT. Ale fakt jsem si na to zvykla. A pokud máš nízký progesteron, tak tohle určitě pomůže!
A někdy právě když není vše ideální, a jsou maličké komplikace, tak to vyjde 🍀 🍀 🍀
@Jane486 píše: Více🦋
Ať to jde zítra hladce. Je super, že Ti progesteron nabrali už před KET!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.