Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikolla96 @muminek5 děkuji holky ![]()
@muminek5 víš jak se to říká, naděje umírá poslední 🍀
@muminek5 píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
Děkuju moc, jsi zlatá
trošku doufám, ale zítra se chci zeptat lékařky na to delší podávání progesteronu, aby nemusela být cyklus pauza, tady ty plány B mi pomáhají 🙈
A zrovna dneska jsem měla i terapii, tak aspoň to dobře vyšlo 😊
Ahoj holky tak to mám za sebou, teď tu ležím dělal mi to jinej doktor a trvalo to někam se nemohl dostat
Zavedli mi blastocystu kvality 5AA, ještě tady máme 5 hotových blastocyst to se posle na genetiku a potom další 4 a u těch se ještě bude čekat do zítra 🙂 mám z toho dobrej pocit
@Luci377 píše: Více
Ježíš, krásný!! Stejně jako u nás 5AA. Tak mod držím palce ![]()
Mě dnes dají vědět kolik jich mame nakonec k zamražení jestli 4 nebo ještě nějaké dorostli jak je potřeba.
Mě teda drtí ta představa, že nemůžu sportovat kvůli zvětšeným vaječníkům
![]()
Vůbec nevim co budu těch 14 dnů dělat než se moje tělo trošku uklidní ![]()
@muminek5 píše: Více🦋
@Lucky88 Jeeee gratuluji
Hlavně at jste zdravý a je všechno v pořádku ![]()
🦋
Holky tak progesteron nevyšel má někdo zkušenosti s dopichavanim při rizenem ket?
@Lucky88 píše: Více
Jeeeee ♥️ to je krásné. Gratuluji a držím 🍀
Já píchám Prolutex. Ptej se, co bys potřebovala vědět. Nemám žádné potíže, zvykla jsem si. Je dobré mít na píchání co nejtenčí jehly. A také si to píchání nechat ukázat v centru. A doporučuji, pokud si musíš píchnout sama někde mimo domov, tak mít s sebou materiál na další injekci. Stalo se mi to jen 2×, ale rozstříkla se mi ta injekce a musela jsem píchnout další. ![]()
Ano kamarádka si píchá Prolutex a povedlo se ☺️ 🙏🏼 🍀
@Anonymní píše: Více🦋
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.