Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Tak tfuj tfuj ať je to ten nejkrásnější Nový i nový rok 🍀 ❤️
@muminek5 to mě mrzí
držela jsem pěsti aby se povedlo 🍀
ale je fajn, že se rovnou s doktorkou domluvíte a nebude se to tim protahovat 🙂 přes Vánoce si odpočineš dodáš tělu o co si řekne a v lednu budeš ready ![]()
Já se cítím dobře, trochu cítím podbřišek, ale nic bolavého nebo na extra nepříjemného. Měla bych testovat 30.12. tak jsem se rozhodla testovat 28.12. 😁 dřív se bojím, ale ten 12. den už by se na testu ukazalo kdyby se zadařilo
Přeji ať se bublinka hezky zavrtá a líbí se jí u tebe
takže máš testovat 31.12. že? Plánuješ testovat dřív? Já mám test 30.12. a plánuju 18.12. 😁
Jsem taková v rozpacích z toho že teď budou ty Vánoce, návštěvy, víno… nevím moc na co se vymlouvat
Nikdo z rodiny to neví.
Jak jste na tom vy ostatní holky?
@Luci377 píše: Více🦋
Výmluva se vždycky nějaká najde. Já to můžu svést na žlučník to je výhoda. Podráždění zlucniku z vánočního obžerství každý spolkne. A zásadně se na něj nesmí alkohol ![]()
@Luci377 píše: Více
U nas taky nevi, ale nastesti musime vetsinou autem a jsou zvykli, ze ja jsem ta co ridi ![]()
U nás to nakonec dopadlo nad očekávání, máme 9 zmražených embryíí. Tak snad se nám alespoň jedno miminko z toho zadaří ![]()
Já určitě dřív testovat nebudu, chci si nechat naději ![]()
Mám týden vag. progesteron a už teď z toho poměrně ošklivé boláky na lícních kostech. Má s tím některá z Vás zkušenost? ![]()
všem moc držím palce!!
@Nikolla96 tak super 🤩 věřím že určitě jedno z nich je to vaše vymodlený miminko
pokud by se nepodařilo teď
Taky mám ty progesteron. Čípky ale pleť mám ok 🙂
Příspěvek upraven 17.12.25 v 14:59
@Nikolla96 píše: Více🦋
Progesteron a pleť nejsi sama i já měla první reakce docela divoké. Slečna na kosmetice mi doporučila umývat ráno a večer obličej intimním mýdlem. Zní to divné ale pomohlo. Teď to dělám pořád a pleť je o mnoho lepší celkově.
@Luci377 píše: VíceŘešila sem to se svou doktorkou z kliniky a pry je to spis velkými dávkami estrogenu v hormonech při tom dlouhem protokolu
Příspěvek upraven 17.12.25 v 19:35
Ježíš, tak to zkusím! Moc dekuju za radu
![]()
Tak jsem to s tou pletí zakrikla 🙈 udělaly se mi 4 nemalé pupínky na bradě odpoledne
intimní mýdlo zkusím, díky za tip 🙂 jinak na akné používám korejský náplasti a řekla bych že pomáhají
Příspěvek upraven 17.12.25 v 21:22
Ahojte, chtěla jsem se zeptat.Byly jste některé z vás v lázních skrze nepovedené těhotenství a přitom začaly stimulaci? Je to vůbec možné? Jednak kvůli pojišťovně, jestli to vše proplatí a taky jestli se to nějak nebije s tím mít procedury a do toho stimulovat. Moc moc děkuji. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
🦋
Hlásím že mám bublinku u sebe vše proběhlo a čekám telefonicky na výsledky progesteronu abychom případně mohli upravit dal nebo jinak podpořit průběh. 🙏
Tak a teď zacina čekání