Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luci377 píše: Více
Omg, tak to je děsný. U nás teda volají sami od sebe hned druhý den ráno ![]()
Tyjo a o vikendu volat nemuzes?
Vim, ze u nas na embryologii jsou porad a mohla jsem volat vzdycky dopoledne kazdy den, vcetne vikendu ![]()
Tak dneska to byla na klinice rychlovka. Šla jsem do ordinace na minutu na čas, s doktorkou jsme si odsouhlasily plány, podepsala jsem papíry a pak mi sestřička píchla ten zoladex a během půl hodiny jsem byla zase venku ![]()
Zoladex je teda ale nepříjemný, až mě to překvapilo. And tak co by člověk nevydržel, že.
29.12. Jdu na ultrazvuk a nafasovat stimulační léky. ![]()
@Nikolla96 @Em31 mě taky minule volali druhý den kolem oběda sami od sebe, proto jsem pořád čekala. A bohužel je to malá klinika a o víkendu tam nikdo není ![]()
@Gracetheworld tak super
koukala jsem že to je taky obr jehla…ano jak říkáš, co bysme všechno nevytrpěly kvůli miminku, jen kéž by nám někdo mohl zaručit úspěch ![]()
to me mrzi, snad budou v pondeli dobre zprávy. Já jsem si rekla, ze posledni informace co vim, je to, ze se nam oplodnilo hodne vajicek a zbytek necham osudu a dozvím se zbytek az v pondeli. Nevím jestli je to dobře, protože mě to asi dost sejme, pokud v pondělí nebudeme mít žádné vajíčko, ale nechci poslouchat to, jak nám pomalu odpadají.
Děkuju 😊 já ti držím palce na co nejvíce šikovných embryjek a je mi líto, že se z kliniky neozvali a čeká tě víkend v nejistotě. Hlavně abys měla v pondělí dobřé zprávy 🙏
@Anonymní píše: Více
To mě mrzí 😟 a přijde mi to ještě horší než nic. Zkusíš teď vydržet do toho 10dpt?
Mě dokonce přijde, jak se toho testu tak bojím, že to docela utíká, zítra už 9dpt a pomalu se těším na další ket a čekání 🙈 akorát asi bude 1 cyklus nucená pauza skrz svátky
@Gracetheworld píše: Více
Ahoj ja som mala tiez konzultaciu v Clayo a navrhuje zoladex.. Vies mi nieco o tom prosim napisat? Zatial som mala len kratke protokoly a v predchadzajucom centre mi navrhuju protokol s primingom..len toto zevraj dr v clayo nerobi..dakujem
Me dnes volali z laboratoře, ze mame furt 11 embryi a žádné jeste neodpadlo. Tak snad to do pondělí zvládne alespoň půlka 🥺
Holky, já teď trochu z jiného soudku, ale co jste po transferu, jste na neschopence?
Já jsem šla až po asi 10 dnech, spíše kvůli psychice. Když jsem jí chtěla ukončit, tak doktorka řekla, ať neblázním a jsem doma. Někdy mám nevolnosti, zvracím a místy tak velkou únavu, že usínám za chodu. ![]()
Práce mi ale chybí, tak nevím co teď. ![]()
@Nienor1 píše: Více
S dcerou jsem byla od transferu až do mateřské, práce pro mě byla velký stres, potkávala jsem poměrně dost lidí na krátkou vzdálenost, tak jsem se bála i rizika infekce. A celkově jsem se bála, dcera byla z 5.transferu, nechtěla jsem nic riskovat.
Takže záleží na tobě zda se na to cítíš a jaké máš v práci podmínky a trošku i zvážit celkově, kdybys třeba skrz nevolnosti občas nepřišla, tak jak to v práci bude, někdy je pak lepsi zůstat doma, než řešit přerozdělování práce. Nebo se třeba vrátit po 1.trim až ti bude lépe, nebo jestli máš možnost HO.
@Nienor1 Děkuju moc, snad nebudu zítra uplne vyvedena z obrazu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.