IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
12.12.25 16:44
@Luci377 píše: Více

Omg, tak to je děsný. U nás teda volají sami od sebe hned druhý den ráno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.12.25 17:08

Tyjo a o vikendu volat nemuzes?
Vim, ze u nas na embryologii jsou porad a mohla jsem volat vzdycky dopoledne kazdy den, vcetne vikendu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
12.12.25 17:20

Tak dneska to byla na klinice rychlovka. Šla jsem do ordinace na minutu na čas, s doktorkou jsme si odsouhlasily plány, podepsala jsem papíry a pak mi sestřička píchla ten zoladex a během půl hodiny jsem byla zase venku :lol:
Zoladex je teda ale nepříjemný, až mě to překvapilo. And tak co by člověk nevydržel, že.
29.12. Jdu na ultrazvuk a nafasovat stimulační léky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.12.25 18:14

@Nikolla96 @Em31 mě taky minule volali druhý den kolem oběda sami od sebe, proto jsem pořád čekala. A bohužel je to malá klinika a o víkendu tam nikdo není :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.12.25 18:16

@Gracetheworld tak super :palec: koukala jsem že to je taky obr jehla…ano jak říkáš, co bysme všechno nevytrpěly kvůli miminku, jen kéž by nám někdo mohl zaručit úspěch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.12.25 19:22

to me mrzi, snad budou v pondeli dobre zprávy. Já jsem si rekla, ze posledni informace co vim, je to, ze se nam oplodnilo hodne vajicek a zbytek necham osudu a dozvím se zbytek az v pondeli. Nevím jestli je to dobře, protože mě to asi dost sejme, pokud v pondělí nebudeme mít žádné vajíčko, ale nechci poslouchat to, jak nám pomalu odpadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
12.12.25 19:28

@Nikolla96 přeju dobre zprávy i tobě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
12.12.25 23:14

Děkuju 😊 já ti držím palce na co nejvíce šikovných embryjek a je mi líto, že se z kliniky neozvali a čeká tě víkend v nejistotě. Hlavně abys měla v pondělí dobřé zprávy 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
13.12.25 00:05
@Anonymní píše: Více

To mě mrzí 😟 a přijde mi to ještě horší než nic. Zkusíš teď vydržet do toho 10dpt?
Mě dokonce přijde, jak se toho testu tak bojím, že to docela utíká, zítra už 9dpt a pomalu se těším na další ket a čekání 🙈 akorát asi bude 1 cyklus nucená pauza skrz svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.25 11:13
@Gracetheworld píše: Více

Ahoj ja som mala tiez konzultaciu v Clayo a navrhuje zoladex.. Vies mi nieco o tom prosim napisat? Zatial som mala len kratke protokoly a v predchadzajucom centre mi navrhuju protokol s primingom..len toto zevraj dr v clayo nerobi..dakujem

• Citovat
  • Upravit
129
13.12.25 19:19

Me dnes volali z laboratoře, ze mame furt 11 embryi a žádné jeste neodpadlo. Tak snad to do pondělí zvládne alespoň půlka 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.12.25 20:05

Holky, já teď trochu z jiného soudku, ale co jste po transferu, jste na neschopence? :think: Já jsem šla až po asi 10 dnech, spíše kvůli psychice. Když jsem jí chtěla ukončit, tak doktorka řekla, ať neblázním a jsem doma. Někdy mám nevolnosti, zvracím a místy tak velkou únavu, že usínám za chodu. :D
Práce mi ale chybí, tak nevím co teď. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.12.25 20:06

@Nikolla96 To vypadá krásně naděje, držím palce🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
13.12.25 22:48
@Nienor1 píše: Více

S dcerou jsem byla od transferu až do mateřské, práce pro mě byla velký stres, potkávala jsem poměrně dost lidí na krátkou vzdálenost, tak jsem se bála i rizika infekce. A celkově jsem se bála, dcera byla z 5.transferu, nechtěla jsem nic riskovat.
Takže záleží na tobě zda se na to cítíš a jaké máš v práci podmínky a trošku i zvážit celkově, kdybys třeba skrz nevolnosti občas nepřišla, tak jak to v práci bude, někdy je pak lepsi zůstat doma, než řešit přerozdělování práce. Nebo se třeba vrátit po 1.trim až ti bude lépe, nebo jestli máš možnost HO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.12.25 09:15

@Nienor1 Děkuju moc, snad nebudu zítra uplne vyvedena z obrazu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.