IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
11.12.25 12:28

Ahoj, tak nás v pondělí snad už konečně čeká také první embryotransfer.
Z prvního IVF sme neměli žádné embryo, nevydrželo to žádné ani do 5.dne. Poté sme změnili na dlouhý protokol a ten mi teda sedl daleko víc, jak to bylo všechno takové pomalejší a člověk se na to mohl lépe připravit. Včera odběr vajíček a ze 14ti odebraných se jich oplodnilo 11!! Což považuji za velký úspěch. Při prvním IVF sme měli problem se špatným dozráním vajíček, různorodé dorůstání a špatně oplodnění. Ted se na nás snad usměje štěstí a mohl by nám zbýt i nějaký mrazáček do budoucna. Vím, že je to všechno ještě hodně vzdálené a stojím pěvně nohami na zemi, ale po roce a pul je to první dobrá zpráva, tak snad nám vyjde pondělní embryotransfer :andel:

Držím všem moc palce :srdce:

Příspěvek upraven 11.12.25 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
11.12.25 13:05

@eM00 @muminek5 ahojky moooc děkuji holky, mám to za sebou. Odebralo se 16 vajíček a všechny byly zralý 🤗 zítra mi budou volat, kolik se oplodnilo atd. V úterý v 9.00 jdu na transfer 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
11.12.25 15:26

@Luci377 Jeee takt to mam radost, nejen z počtu, ale z toho že vám to klapne ještě teď v prosinci :dance: Tak přeji co nejvic kvalitní embryek :hug: A úspěšný ET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
11.12.25 15:57
@Nikolla96 píše: Více

Ani nevíš jak moc mě těší tohle číst.
Já měla zatím 2 cykly a u obou nám do 5. dne vydrželo vždy jen jedno embryo, a to jsem měla 16 a 14 zralých vajíček. Měli jsme ale hodně velký problém s oplodněním, kdy se oplodnila pouze 2 a 4 vajíčka. Z obou cyklů jsem tedy měla ET, ale nic k mražení.
Teď budu akorát začínat dlouhý protokol s tím, že vajíčka by mohla být kvalitnější a že by to mohlo pomoct s tím oplodněním.

Tvůj příběh mi dodává naději že ten dlouhý protokol může fakt pomoct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.12.25 16:38

@Lililili449 ahoj, určitě to může souviset :wink: ale vyvodit se z toho bohužel nic nedá, držím pěsti, at bublinka zůstane :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1467
11.12.25 16:40

@eM00 já mela ted na posledním transferu čtyřlístkový ponožky a pomohly :mrgreen: ;) takže určitě nějaký čtyřlístky :mrgreen: moc ti držím pěsti, aby to pak vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
11.12.25 17:30
@Gracetheworld píše: Více

Určitě, já jsem si o tom dlouhém protokolu hodně četla a říkala jsem si, že je to prostě pro nás cesta. Samozřejmě vím, že se může stát spoustu věcí a do 5.dne daleko, ale věřím tomu, že se to podaří 🙏🏻
Moc držím palce a děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 17:57

🦋
Ahoj skupinko
Tak u nás to dnes dopadlo dobře. Výsledky progesteronu nízké x sliznice 7,8mm na 11dc prý taky fajn. Od zítra k estrofemu ještě progesteron 2-0-2 🙈 v úterý pak další odběry krve to už by měl být progesteron vysoko ale případně se dá dopichnout. Ve středu by nás měl tedy čekat KET :srdce:
Pozitivum co zatím vidím v řízením cyklu je méně kontrol jinak mi nepřijde nějaký větší rozdíl zatím mezi nativ. Překvapivě to nesu dobře a cítím se kromě únavy docela v pohodě. Uvidíme co udělá ten progestron vždy jsem brala jen jeden a teď to je větší množství 🙏

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.25 18:04
@Lililili449 píše: Více
🦋
Ahoj ahoj měla jsem to podobné. Při první ET jsem byla úplně ok druhý den sem měla pocit jako kdybych byla nemocná potila jsem a bála se vysoké horečky za 3 dny odeznelo. ET byl úspěšný. Každé tělo je jiné a můžou být různé reakce. Odpočívej ať jste fit a bublinka u Vas zůstane 🍀
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.25 18:06
@Luci377 píše: Více
🦋
Ty joooo krásné 🍀 posílám štěstíčka aby jich bylo co nejvíc kvalitních a silných do dalšího procesu :srdce:

Já mám KET ve středu takže budeme hodně blízko 🙏

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.25 18:10
@Nikolla96 píše: Více
🦋
To je moc hezké, člověku to dodá hned další síly do boje 🍀 posílám štěstí aby se udrželo co nejvíc bojovničku a mohl proběhnout transfer.
Bylo by fajn že je nás tu v prosinci více ♥️
  • Citovat
  • Upravit
555
11.12.25 18:12

@eM00 děkuji :srdce:

@Anonymní píše: Více

Taky děkuji 🙂 to je super, taky ti přeji hodně štěstí při transferu 🍀 četla jsem, že některá ze skupinky jde na transfer v pondělí tak je nás víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.12.25 18:15

Ahoj,

nám se zázrakem podařilo první ivf i první transfer. Do teď tomu nevěřím, nechápu. Vůbec jsem s tím nepočítala, čekala jsem. že to bude trvat několik ivf cyklů. Teď jsem v 11.týdnu ;)
Přeji všem štěstí! Věřte a brzy se podaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
11.12.25 18:15

@Nikolla96 Niky já byla dnes na odběru a transfer mě čeká v úterý, tak držím pěsti :srdce: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
11.12.25 18:17

@Kóča1992 to jsou super zprávy :srdce: moc gratuluji a přeji bezproblémové těhotenství :hug: snad se nám zbylým taky brzo podaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.