Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, tak nás v pondělí snad už konečně čeká také první embryotransfer.
Z prvního IVF sme neměli žádné embryo, nevydrželo to žádné ani do 5.dne. Poté sme změnili na dlouhý protokol a ten mi teda sedl daleko víc, jak to bylo všechno takové pomalejší a člověk se na to mohl lépe připravit. Včera odběr vajíček a ze 14ti odebraných se jich oplodnilo 11!! Což považuji za velký úspěch. Při prvním IVF sme měli problem se špatným dozráním vajíček, různorodé dorůstání a špatně oplodnění. Ted se na nás snad usměje štěstí a mohl by nám zbýt i nějaký mrazáček do budoucna. Vím, že je to všechno ještě hodně vzdálené a stojím pěvně nohami na zemi, ale po roce a pul je to první dobrá zpráva, tak snad nám vyjde pondělní embryotransfer ![]()
Držím všem moc palce ![]()
Příspěvek upraven 11.12.25 v 13:11
@eM00 @muminek5 ahojky moooc děkuji holky, mám to za sebou. Odebralo se 16 vajíček a všechny byly zralý 🤗 zítra mi budou volat, kolik se oplodnilo atd. V úterý v 9.00 jdu na transfer 🤩
@Luci377 Jeee takt to mam radost, nejen z počtu, ale z toho že vám to klapne ještě teď v prosinci
Tak přeji co nejvic kvalitní embryek
A úspěšný ET ![]()
@Nikolla96 píše: Více
Ani nevíš jak moc mě těší tohle číst.
Já měla zatím 2 cykly a u obou nám do 5. dne vydrželo vždy jen jedno embryo, a to jsem měla 16 a 14 zralých vajíček. Měli jsme ale hodně velký problém s oplodněním, kdy se oplodnila pouze 2 a 4 vajíčka. Z obou cyklů jsem tedy měla ET, ale nic k mražení.
Teď budu akorát začínat dlouhý protokol s tím, že vajíčka by mohla být kvalitnější a že by to mohlo pomoct s tím oplodněním.
Tvůj příběh mi dodává naději že ten dlouhý protokol může fakt pomoct!
@Lililili449 ahoj, určitě to může souviset
ale vyvodit se z toho bohužel nic nedá, držím pěsti, at bublinka zůstane
![]()
@eM00 já mela ted na posledním transferu čtyřlístkový ponožky a pomohly
takže určitě nějaký čtyřlístky
moc ti držím pěsti, aby to pak vyšlo ![]()
@Gracetheworld píše: Více
Určitě, já jsem si o tom dlouhém protokolu hodně četla a říkala jsem si, že je to prostě pro nás cesta. Samozřejmě vím, že se může stát spoustu věcí a do 5.dne daleko, ale věřím tomu, že se to podaří 🙏🏻
Moc držím palce a děkuju ![]()
🦋
Ahoj skupinko
Tak u nás to dnes dopadlo dobře. Výsledky progesteronu nízké x sliznice 7,8mm na 11dc prý taky fajn. Od zítra k estrofemu ještě progesteron 2-0-2 🙈 v úterý pak další odběry krve to už by měl být progesteron vysoko ale případně se dá dopichnout. Ve středu by nás měl tedy čekat KET ![]()
Pozitivum co zatím vidím v řízením cyklu je méně kontrol jinak mi nepřijde nějaký větší rozdíl zatím mezi nativ. Překvapivě to nesu dobře a cítím se kromě únavy docela v pohodě. Uvidíme co udělá ten progestron vždy jsem brala jen jeden a teď to je větší množství 🙏
@Lililili449 píše: Více🦋
@Luci377 píše: Více🦋
Já mám KET ve středu takže budeme hodně blízko 🙏
@Nikolla96 píše: Více🦋
@eM00 děkuji ![]()
@Anonymní píše: Více
Taky děkuji 🙂 to je super, taky ti přeji hodně štěstí při transferu 🍀 četla jsem, že některá ze skupinky jde na transfer v pondělí tak je nás víc
Ahoj,
nám se zázrakem podařilo první ivf i první transfer. Do teď tomu nevěřím, nechápu. Vůbec jsem s tím nepočítala, čekala jsem. že to bude trvat několik ivf cyklů. Teď jsem v 11.týdnu ![]()
Přeji všem štěstí! Věřte a brzy se podaří ![]()
@Nikolla96 Niky já byla dnes na odběru a transfer mě čeká v úterý, tak držím pěsti
🍀
@Kóča1992 to jsou super zprávy
moc gratuluji a přeji bezproblémové těhotenství
snad se nám zbylým taky brzo podaří ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.