Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lililili449 píše: Více
Ahoj, dřívější buzení jsem měla u dcery, s dalšími příznaky zkušenost nemám, ale může to být a nemusí. S těmi příznaky je to na palici. 4 neúspěšné transfery jsem měla jak přes kopírák, pak jeden stejný jak s dcerou, ale úspěch to už nebyl. Nyní jsem zrovna 7dp6dt, tak to porovnávám, ale moudrá z toho nejsem. Do včera večera jsem věřila a myslela si, že to vyšlo a teď myslím, že už ne..kdy jsi měla transfer? Kolikátý den plánuješ testovat? Držím ti moc palce, aby to byly příznaky od bublinky 🍀
@Luci377 píše: Více
To je krásný počet
je dobře, že se ten měsíc pauzy vyplatil 😊 A mám radost, že i sliznice spolupracuje a máš zelenou na transfer. Moc ti držím palce ![]()
@Nikolla96 a 🦋 moc vám držím palce na transfery a je super, že se vás sešlo více 😊 mě čeká za týden už krev 🙈
@muminek5 píše: Více🦋
Držím 🍀
@muminek5 přesně tak jsem to měla vždycky já, prvních 7 dni totální nalazení na to, ze to urcite vyšlo… a pak začaly strašný nervy… strašně věřím a přeju ti, aby bublinka zůstala už napořád
![]()
🦋 a @Jane486 holky děkuju moc
já se strašně bojím testovat, tak doufám, že vydržím co nejdéle, aby už bylo jasno jasno. Nejpozději ráno před krvi, ať si to zpracuju sama a ne v telefonu, ale nebudu lhát, nutkání už jsem měla opravdu hodněkrát, ale ještě si nechci vzít tu naději. U dcery jsem nic nepoznala až z testu, ale teď mám od toho včerejška vyloženě pocit, že zase nic.
@muminek5 píše: Více
Snad to bude v pořádku, vím, ze je před námi dlouhá cesta. Skvělý, dej vědět výsledek ![]()
@muminek5 já se vůbec nedivím, taky jsem to tak měla, že měla hroznej strach. Obdivuju holky co testují od 4. dne 🙈 každopádně tfuj tfuj ať tam jsou 🍀 ![]()
@Jane486
já mám v úterý, tak jak mi to všechno utíkalo tak teď už to trochu tlačím očima ať už jsme tam a víme, že je tam prťousek na místě a kdyby bylo i
tak bych byla štěstím bez sebe.
Teď jsem byla včera na odběru krve, protože od švagrové mimouš se vysypal 5 nemocí a my se dost vídáme. A pokud na to nemám protilátky tak by to mohl být průšvih, tak pro jistotu čekám na výsledky těch protilátek.
@muminek5
já mám pocit, že jsem vždycky příznaky měla když jsem nikdy těhotná nebyla
a když jsem byla tak bych to asi bez testu taky nepoznala.
@muminek5 píše: Více🦋
@Nikolla96 Ani se neptej 🙁 jsem naštvaná 🙄 doktor mi včera řekl že se odebralo 16 vajíček všechny zralý, čekala jsem že mi dneska někdo bude volat kolik se jich oplodnilo atd, ale byla jsem od rána pracovně pryč bez zastávky na oběd a přijela jsem po 2 hodině domů. Do té doby nikdo nevolal tak jsem si říkala že tam zavolám hned jak přijdu domů a když jsem tam volala tak už mi to nikdo nebral zkoušela jsem tři čísla a nic…na té propouštěcí zpráve ze včera bylo napsané ať volám mezi 13:00 a 14:00
tak jsem nastvana protože teď budu celý víkend čekat do pondělí na to abych se něco dozvěděla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.