Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Riki96 tak to jsem moc rada, ze se to posunulo pozitivním směrem
urcite uz bude vše v pořádku, hlavně klid a odpočívat
ja bych mela taky cekat chlapečka 🩵 ![]()
Holky, všem přeji krásné Vánoce! A do příštího roku štěstí, zdraví a lásku. A ať se nám všem splní to největší přání! ![]()
@Anonymní píše: Více
Tobě taky krásné Vánoce
Všem, ať se daří ![]()
Holky přeju vám všem krásné, klidné vánoční svátky, ať všechny pod stromečkem najdeme to, co si nejvíc přejeme ✊🏽 🥂 🍀 🩷 🤰🏽
🦋
Holky tak všem Šťastné a Veselé ![]()
Doufám že si to užíváte 🙏 ⭐️ přeji každé z nás hlavně zdraví a splněny malý sen ![]()
Já zkoušela dneska ráno test, protože sem chtěla jít jezdit na koni, ale vyšlo to takhle. Tak to ježdění zatím asi odložím. I když vím, že se může stát cokoliv ![]()
@Nikolla96 jeee to je krásný 😍 věřím že bude sílit. Achjo já se tak bojím, co na tom testu v neděli najdu 🙈 ty jsi dneska 11. den?
@Luci377 píše: Více
Dneska 11.den, tak uvidíme. Může se toho tolik změnit, ale beru to jako jeden malý krok s velkou radostí po takové době
![]()
Byla sem vnitřně smířena s tím, že na tom testu nic nebude.
Dekuju ❤️
A držím moc palce ![]()
🦋
Holky musíme věřit na Vánoční zázraky
aby síla byla každým dnem větší. U nás dnes 9dpt 🙏
Také sem se nechala zlomit Vánočním kouzlem a sociálními sítěmi kde se snad na každém druhém postu oznamoval sňatek či přírůstek do rodiny.
Vím že se může stát cokoliv a proto bez emocí a velké radosti čekám jen s nadějí do dalších dní ![]()
@Nikolla96 píše: Více
No krásný, gratuluji!
Tak se hlavně šetři a odpočívej. Snad nebudeš tak úzkostná jako já. Já bych nejraději chodila na ultrazvuk každý týden ![]()
Moc ti gratuluji
Věřím, že příští Vánoce už budete slavit s prckem
🦋
Holky moc děkuji ale je to jen malý krůček je spousta dalších milníku takže s radostí jsem velmi opatrná. Strach je bohužel silnější
To je nádhera 😍 moc ti to přeju
já dnes 10. den, ale hrozně se bojím, takže budu testovat až v neděli.
Taky na mě tyto vánoce na každým druhým postu FB a IG skáče oznámení těhotenství 🙈 moc doufám že taky v neděli najdu vánoční zázrak 🙏🏽
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.