IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1464
24.12.25 09:28

@Riki96 tak to jsem moc rada, ze se to posunulo pozitivním směrem :srdce: urcite uz bude vše v pořádku, hlavně klid a odpočívat :srdce: ja bych mela taky cekat chlapečka 🩵 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.25 09:48

Holky, všem přeji krásné Vánoce! A do příštího roku štěstí, zdraví a lásku. A ať se nám všem splní to největší přání! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
60
24.12.25 10:15
@Anonymní píše: Více

Tobě taky krásné Vánoce :hug: Všem, ať se daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
24.12.25 11:40

Holky přeju vám všem krásné, klidné vánoční svátky, ať všechny pod stromečkem najdeme to, co si nejvíc přejeme ✊🏽 🥂 🍀 🩷 🤰🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.25 07:28

🦋
Holky tak všem Šťastné a Veselé :srdce:
Doufám že si to užíváte 🙏 ⭐️ přeji každé z nás hlavně zdraví a splněny malý sen :kytka:

• Citovat
  • Upravit
129
26.12.25 09:28

Já zkoušela dneska ráno test, protože sem chtěla jít jezdit na koni, ale vyšlo to takhle. Tak to ježdění zatím asi odložím. I když vím, že se může stát cokoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
26.12.25 09:52

@Nikolla96 jeee to je krásný 😍 věřím že bude sílit. Achjo já se tak bojím, co na tom testu v neděli najdu 🙈 ty jsi dneska 11. den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.12.25 10:55
@Luci377 píše: Více

Dneska 11.den, tak uvidíme. Může se toho tolik změnit, ale beru to jako jeden malý krok s velkou radostí po takové době :lol: :dance:
Byla sem vnitřně smířena s tím, že na tom testu nic nebude.

Dekuju ❤️
A držím moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
26.12.25 11:21

@Nikolla96 děkuji, kéž by tam taky byly // 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 11:44

🦋
Holky musíme věřit na Vánoční zázraky :srdce: aby síla byla každým dnem větší. U nás dnes 9dpt 🙏
Také sem se nechala zlomit Vánočním kouzlem a sociálními sítěmi kde se snad na každém druhém postu oznamoval sňatek či přírůstek do rodiny.

Vím že se může stát cokoliv a proto bez emocí a velké radosti čekám jen s nadějí do dalších dní :srdce:

• Citovat
  • Upravit
129
26.12.25 11:56

Krásný, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.12.25 12:02
@Nikolla96 píše: Více

No krásný, gratuluji! :hug: Tak se hlavně šetři a odpočívej. Snad nebudeš tak úzkostná jako já. Já bych nejraději chodila na ultrazvuk každý týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.12.25 12:03

Moc ti gratuluji :potlesk: Věřím, že příští Vánoce už budete slavit s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 13:24

🦋
Holky moc děkuji ale je to jen malý krůček je spousta dalších milníku takže s radostí jsem velmi opatrná. Strach je bohužel silnější

• Citovat
  • Upravit
555
26.12.25 13:26

To je nádhera 😍 moc ti to přeju :hug: :srdce: já dnes 10. den, ale hrozně se bojím, takže budu testovat až v neděli.
Taky na mě tyto vánoce na každým druhým postu FB a IG skáče oznámení těhotenství 🙈 moc doufám že taky v neděli najdu vánoční zázrak 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.