IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
1.1.26 16:44
@Jane486 píše: Více

No, s ohledem na věk ho chtěla sama doktorka, ikdyz PGT vyšlo dobře a screening taky - každopádně to bylo na pojišťovnu, tak jsem se za něj nezlobila :lol:
A děkuji :srdce:
Tobě samozřejmě taky gratulace ke zdravému miminku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
1.1.26 16:47
@86chm píše: Více

Narovinu - nahlédla jsem v ordinaci do papírů, když v nich doktor hledal info :D
No a když jsem to už viděla, tak se mnou jednal narovinu a vše mi ukázal… ono je to pohlaví beztak jedno … můžeš třeba zkoušet ty vytoužené holčičky a chytne se pak az chlapeček :lol:
Jinak ano - správně to kvůli selekci nemáš vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.26 16:57
@Wawulka píše: Více
🦋
Ahojky když ti jej indikoval lékař jde NIPT rovnou na pojišťovnu?
Chci na něj jít taky a zjišťuji možnosti vzhledem k tomu že bylo první tehu pro vývojové vady ukončeno.
  • Citovat
  • Upravit
151
1.1.26 17:39

Ahaa 😀 ja jsem si právě pročítala a nikde jsme to tehdy neviděla, ale nenecháme si řict. Teda jestli vydržím. My máme takovou veselou rodinu a pak se vsazí pohlaví a váha 😀 😀 😀 tak je musím nechat. U nás nebylo co vybírat. Bylo jen jedno. Tak že se necháme překvapit, ale já si trochu myslím, že to bude kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
1.1.26 18:18

@Wawulka dekuju :srdce:, jasně tak jeste kdyz je to na pojišťovnu, a je to vlastně jen odběr krve, tak je to to nejmenší, co může člověk ještě udělat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.1.26 18:36

Holky má kamarádka měla taky genetiku a v Repromedě v Brně ji řekli co za pohlaví ji dají. Respektive se jí doktorka zeptala jestli by chtěla holčičku nebo chlapečka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.26 18:55

@Luci377 No mě tedy v Repromedě neřekli vůbec nic a PGT jsem také měla. Ani v papírech to nebylo.

• Citovat
  • Upravit
554
1.1.26 18:58
@Anonymní píše: Více
:nevim: prodávám jak jsem koupila :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.1.26 19:10

Muzu se zeptat kolik ti je? Ja se teprve budu ptat co vse budou delat za testy. Mam 39 tak ze zadna mladice nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.1.26 19:11
@Luci377 píše: Více

Asi to kazdej dela jinak. My byli v Reprofitu a tam to nerikaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
2.1.26 11:09
@Anonymní píše: Více

Jojo - šlo na pojišťovnu. Rovnou po screeningu nám vzali krev a za 2 týdny přišly výsledky poštou do schránky ;)
A když jsi měla první těhotenství ukončené, kvůli VV, tak by to lékař snad měl i napsat 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
2.1.26 11:12

Narovinu - my jsme spíš inkliminovali k holčičce - ale ve výsledku je to absolutně jedno :andel:
Hlavně, že je na cestě zdravé miminko :srdce:
A nedokážu si představit, že by pohlaví pro me znamenalo to, ze mám to děťátko vice, či méně rada :)

Jinak ja mam ještě 2 mrazáčky, ktere se nepodařilo otestovat, takze pohlaví nevíme - a vlastne to bude příjemná změna :lol:
Jak říkáš - to těšení se a hádání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
2.1.26 11:14

Je mi 38, termín porodu mam těsně po 39. Narozeninách - a vše je kvůli věku na pojišťovnu :)
Vlastně si to důkladnější hlídání a kontroly docela užívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
2.1.26 11:15
@Luci377 píše: Více

Ja myslim, ze hodně záleží na lékaři :nevim:
Ja jsem si u druhého transferu taky rekla, co chci zavést :nevim:
Ale jak říkám - stejně je to k ničemu, protože nemáš jistotu, ze se to zrovna chytí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.1.26 11:53

To je pravda, možná by se nás taky zeptali, ale my nemeli z ceho vybirat 😀 😀 😀 dal patrat nebudu. Uvidime jake testy mi nabidnou. Ja bych si ten NIPT i zaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.