Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já byla dneska na druhém krevním kontrolním testu pro svůj vnitřní klid a hodnota ja 2680. Tak mám velkou radost a snad bude vše v pořádku i na prvním ultrazvuku, který nás čeká za 14 dnů ![]()
Všem moc držím palce ![]()
@Wawulka píše: Více🦋
@Anonymní píše: Více
Naprosto ti rozumím… popravdě bych ten NIPT taky nejspíš chtěla na vlastní náklady ![]()
@Anonymní píše: Více
Holky, moc držím palce na UTZ … určitě bude vše dobré ![]()
Holky ahoj po svatcich! Jak se vsechny mate? Jaky je stav u vsech???
Vsem do noveho roku preju at je vse pozitivni!!! ![]()
@Lucky88 Ahojky, dneska jsem si byla vyzvednout léky v nemocnici, a vyprosila jsem si ultrazvuk přes břicho.
Srdíčko bije! To jediné jsem z toho zatím rozpoznala.
Ve středu snad dostanu těhot. průkaz, hrozně se na něj těším. A konečně mám už stav, kdy se dokážu naplno radovat z těhotenství.
Úzkost pořád malinko je (ta asi bude pořád), ale už mě netrápí.
Jak se máš Ty?
@Lucky88 píše: Více🦋
Musím teda uznat že agolutin injekce progesteron besins a estrofem je solidní hormonalmi jízda. Po pár týdnech už to je docela nepříjemné.
@Janee19 Jak já ti rozumím… Moje tchýně je sice milionová a super Babička
Ale co mě do dnes trošku bolí je to, že když jsme při prvním miminku, řekli že je to kluk (my byli happy ptz jsme si to moc přáli) tak ona tak stála a smutně řekla: Já jsem chtela holčičku…
A teď je těhotná švagrová, když jsem jim řekla, že nevyšel KET, přišlo mi jak kdyby se to zametlo pod koberec… Furt jen opakovala, tak aspoň že máte malého… Ano, ale to přeci neznamená, že bychom nechtěli druhé a že to, že to nevyšlo proste bolí
Takže jsem se už nadále hovoru o tadytom s ní přestala bavit… Já nechci být zná nebo neco, strašně to švagrové přeju a jsem vděčná a šťastná za ně jak že se jim to povedlo přirozeně na první dobrou, tak že je to malé a ona zdravé… No a pak přišlo na oznamení co, že to ta švagrová vlastně čeká, holky… Tchýně kdyby mohla, tak běžela do prvního krámu pro ohňostroj, asi vám nemusím říkat, co nosí pod srdíčem ![]()
A tak mě to tak dloublo a připomnělo tu reakci před pěti lety, že i přes všechnu tu radost, kterou za ně mám, mi to bylo kapánek líto… Neeee to, že čekají holčičku, s tím jsem počítala, ptž jsem to tak nějak cítila a říkala jsem si, že to ani nemůže být jinak, že musím dostat takovou tau poslední ránu po nevydařeném ketu, ptz i my bychom si moc přály holčičku (ale pokud to bude kluk, tak samozřejmě budeme šťastný
hlavně aby to vyšlo a miminko bylo zdravé
), ale to že při našem oznamení tenkrát byla smutná a při jejím skákala 3 metry vysoko…
Snad jsem nevyznela nejak hnusně, švagrové to opravdu z celého
přeju.
@eM00 kdo nezazije, nepochopi
U tchyni je to o to vic narocnejsi, kdyz maji dceru, tam vetsinou maji k vnouceti bliz, jeste kdyz je to ta vysnena holcicka 🙈 Tak hlavne preji at si k vam miminko nakde co nejdrive cestu, at uz je to cokoliv ![]()
@eM00 vůbec to nevyznělo hnusně. Úplně si dokážu představit jak ti muselo být
A přesně jak píše @Janee19 určitě jsou si blíž, proto takový reakce…Tchýně by se měla každopádně chytit za nos, toto se fakt nedělá. Absolutně si nedokáže představit, čím si procházíme když to nevyjde to jí však neomlouvá
![]()
@Lucky88 píše: Více
já dneska začínám 17tt a začínám zase schízovat před kontrolou u dr 12.1., už ty 2 týdny mezi ultrazvuky byly dlouhý, co teprve měsíc ![]()
Omg, holky ![]()
Byla jsem dnes na prvním ultrazvuku a mám první fotku malého máku :smiling_face_with3_hearts: 😀
9 mm nádhery, ale taky velký hematom kousek od miminka 🥲
Takze mam změnu léku a klidový režim 🙏🏻
Snad to pomůže a do příštího pondělí, kdy mám další kontrolu se to zlepší 🙏🏻 🤯 ![]()
@Nikolla96 držím moc pěsti, at hematom zmizne a zůstane jen hrášek
![]()
@Jane486 píše: Více
Dekuju moc ![]()
Asi jsem byla aktivní víc nez bylo žádoucí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.