Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak mám výsledky krve a negativní. Přesně jak jsem myslela. Takže vysazuju hormony a budu čekat na MS
. V pondělí budu volat do car tak uvidím jak se domluvíme, ale nejspíš stejně budu muset čekat na výsledky té genetiky a do té doby nic.
@Luci377 Ach jo, to mě mrzí ![]()
Přeju pevné nervy a moc držím pěsti aby se embryo z genetiky vrátilo OK a pak se u tebe hezky zavrtalo.
@Gracetheworld děkuji
tobě přeji ať máš co nejvíc kvalitních vajíček ať je z čeho vybírat a ať stimulace proběhne bez vedlejších účinků
@Anonymní píše: Více
To mě moc mrzí čím sis prošla
a teď jsi na tom jak? Co tě čeká? Omlouvám se, jestli jsi to psala, ale trochu se ztrácím jak nás je tu hodně 🙂
@Jane486 tak my jsme taky dopadli dobře. 10prstu na rukou a 10 na nohou a pindik mezi nohama ![]()
@Luci377 neboj taky se dočkas ❤️moc držím pesticky na genetiku
@Luci377 píše: Více
Mrzí mě to 😔 a moc držím palce, aby se z genetiky vrátilo co nejvíce a mohli by to ideálně stihnout na další cyklus 😊 na naší klinice trvá genetika 2 týdny (posílají do gennetu).
@muminek5 děkuji za podporu
říkali mi že 2-3 týdny ale posílalo se týden před Vánoci tak nevím jak to funguje přes svátky
tak uvidíme. Taky pak bude záležet na sliznici a minule jsem hned další cyklus nemohla mít, protože mi dostatečně nenarostla.
@Luci377 Věřím že se to stihla, sliznice vude TOP a půjdeme do toho v lednu spolu
![]()
🦋
Ahoj skupinko Tak máme tady poslední den v roce. Kontrolní odběr krve potvrdil
hodnota 834. Do nového roku vsgupuji nejvíc vděčná s pokorou a vírou že tentokrát to dobře dopadne 🙏
Vám všem přeji hlavně pevné zdraví a trpělivost. Člověk musí věřit na zázraky. Určitě se každá z nás dočká ![]()
Těm se kterými jsem tento rok držela a již se povedlo. Holky hlavně až do konce ve zdraví
konečně jsem Vas doběhla i když na poslední chvíli tohoto roku ale doběhla ![]()
Holky díky za každou radu, pomoc a podporu kterou jsem od Vas v tomto roce dostala a doufám že i v novém roce se budeme v diskuzi potkávat a podporovat se na našich cestách ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.