Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No spíše náhoda jak hrom,ae i tak to bude stát nehorázné peníze,je to poslední pokus,tak pro to budu chtít udělat maximum
Ahoj… děkuji za příspěvky. Je mi jasné, že na tom ještě nejsme tak zle a může být hůř, jen co vyčerpáme hrazené pokusy. Ale kde na to teda berete? S přítelem máme oba průměrné platy, chodím na brigádu a když už si myslím, že bych mohla mít základ na další pokus, pos… se něco s autem nebo se vykulí jiné nečekané výdaje… a jsem zase v prdce… Takhle mi ale utíkaj měsíce a roky a kde nic tu nic. Už na to pomalu přestávám mít sílu!!
Ahoj holciny, chci obnovit tuhle diskusi, protoze jsme po dalsim neuspesnem KET a na dalsi IVF nemame…jde to trba na splatky, nebo jak to resite?
![]()
@Pawlinka píše:
Ahoj holciny, chci obnovit tuhle diskusi, protoze jsme po dalsim neuspesnem KET a na dalsi IVF nemame…jde to trba na splatky, nebo jak to resite?![]()
My bohužel 4.IVF museli řešit půjčkou, naštěstí se, ale zadařilo, ted „jen“ splácíme a já nosím dvojčátka v bříšku ![]()
Tenhle posledni pokus skoro75tisic, ted jako samoplatce pocitam tak 95tisic ![]()