Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, jsem z toho všeho už opravdu dost otrávená. Mám za sebou 2×IVM z toho jednou úplně bez ET a jednou s ET bez úspěchu. Celé to stojí tolik peněz. Teď když jsem si myslela, že už se blížím do cíle pro další pokus, vznikly opět výdaje s autem a já už zase můžu šetřit znovu. Jsem z toho zoufalá a mám pocit, že to nemá konce a že už na to nemám sílu.
Proč je to tak nespravedlivé a my si za miminko musíme tolik vytrpět a zaplatit?
Já sice jsem n Zacatku vyšetření v caru ale uz ted rusim stabebko:(je to nespravedlnost chci mimi zdarma ..
Jojo… zni… ale bohužel to tak opravdu je. Někdo si jen ucmrndne a je to …
Stavebko je davno zruseny, zasoby vybrany a krizovy plany uz v nenavratnu.. jak to udělám, netuším. Ale mám pocit, že to nemůžu ustát. Tolik se snažím a výsledek se mi vždycky během pár chvilek rozplyne… ![]()
Je to hrůza neboj se kolik ti je jak se mužů zeptat a kde je chyba..?
Bude mi 29… a kde je chyba? To nikdo neví… mám PCO a neovuluju. Ale odkud se to vzalo, ??
Ahoj
asi takhle, v dobe, kdy jsme vedeli, ze musime do IVF jsme meli oba dve zamestnani (jsme oba VS a stejne to nestacilo), takze cas v tydnu byl asi 1hodina nez jsme upadli do komatu
Ahojky,
taky jsem po ivf,už 3×.Z prvního pokusu máme syna,a další 2 byly bohužel neůspěšné
Je to na palici,kolik to stojí peněz.Manža má hodně špatný spermiogram,takže jsme museli mít pokaždé ICSI
Takže pco..neboj mimi bude:)mě bude 25,mám endometriozu vrozené jen půl delohy. Nemám vejcovod.druhý zatím nevim zda je pruchodny na konci února zjistím..ti let
os dáme
co naděláš..já jsem už samoplátce a 4.ivf mě bude stát cca 60tisíc
![]()
denisa 76 píše:
co naděláš..já jsem už samoplátce a 4.ivf mě bude stát cca 60tisíc![]()
nemi píše:Jé bude..ted ještě mě proplácí pojištovna Gonal a přidala jsem si monitoring..takže příště to bude nějakejch 75-80000 takže mě to nějak už nepřekvapí a o cestě ani nemluvím.Jezdím do car skoro 300km,ale máme tam rodiče tak spojíme car a návštěvičku
a to doufej, že to nebude víc, už jsme taky samoplátci a když nepočítám čas, cestu a drobnosti, jseš na 60 jen to mrskne. držím palce
denisa 76 píše:
co naděláš..já jsem už samoplátce a 4.ivf mě bude stát cca 60tisíc![]()
No je to mazec.Na nás se bude vztahovat to 4.ivf placené pojišťovnou,tak mě to moooc potěšilo.Měli jsme u všech 3 pokusů jedno embryjko.
pajinkaa28 píše:To je dobře
No je to mazec.Na nás se bude vztahovat to 4.ivf placené pojišťovnou,tak mě to moooc potěšilo.Měli jsme u všech 3 pokusů jedno embryjko.