Izolace i když jsme všichni pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26878
15.3.21 07:00
@study píše:
Prosím, když nebudeš mít příznak, je doporučováno chodit na procházky. Prý minimálně na půl hodiny denně. Ne samozřejmě do kolektivu, ale provětrat se je důležité.
Rady typu seď na zadku, jsou naprosto zcestné a naprosto škodlivé.

Precetla sis, co znamena izolace u C+? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.3.21 07:18
@cecetka píše:
Precetla sis, co znamena izolace u C+? :nevim:

Kvůli tobě teď ano. A ty?
Nikde není psáno, že se nesmíš hnout z bytu.
Naopak bod:• Udržujte se fyzicky aktivní, abyste si zajistili dobrý fyzický a duševní stav.

Člověk musí použít selský rozum a trochu se zajímat o své tělo a mysl.
Citace z http://www.szu.cz/…COVID_19.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.3.21 07:45

@study když máš izolaci nesmíš chodit ven. Kvůli takovým je plno nakažených. Že někdo má průběh v pohodě a trajda po venku pak plno lidí leží v nemocnici. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.3.21 07:50

Tak si přečti izolaci jeste jednou a pořádně izolujte se v dobře vetratelne mistnosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.3.21 07:51

@study to co píšeš je ke karantene a to je něco jiného než izolace. A stejně tam není nikde napsáno že můžeš chodit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.3.21 07:59
@EvaG píše:
@study když máš izolaci nesmíš chodit ven. Kvůli takovým je plno nakažených. Že někdo má průběh v pohodě a trajda po venku pak plno lidí leží v nemocnici. :cert:

Nikdo není zodpovědnej za ostatní zdraví. Tyhle hlášky o tom: kvůli tobě, tamtomu či tamtý. Výmluvy na nesmysl.
Nepsala jsem o trajdání po nákupácích. Ale prostě na odlehlé místo, v ne tolik frekventovaný čas. A když neznáte svoje možnosti, neraďte prosím ostatním. I na hygieně vám řeknou, že se můžete jít projít. A každý lékař vám to potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.3.21 08:04
@EvaG píše:
@study to co píšeš je ke karantene a to je něco jiného než izolace. A stejně tam není nikde napsáno že můžeš chodit ven.

A dup.
V pořádku, každý máme nárok si to vyložit jak chceme. Já u toho používám svůj rozum a ty svůj. Jestli pro tvé tělo je nejlepší být zavřená doma 14 dní v kuse s celou rodinou (několikrát do roka) a vyjdeš z toho zdravá psyhicky i fyzicky, pak to je v pořádku. Moje tělo potřebuje pohyb, vzduch a i mým dětem to dělá moc dobře. Když pak přijde nemoc a ne jen pozitivní test, tak s horečkama je potřeba ležet. To ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.3.21 08:07

@study tak mi volala hygiena 4× a vždy že nikam nesmíme. Manžela jsem měla izolovat a děti nikam nepoustet.
Proc to nemáš ráda, protože je to pravda. :roll: protože někdo nedokáže 14 dní vydržet doma. A já ty možnosti mám, děti byli na zahradě. Ale nechápu jak někdo může tvrdit, ze může chodit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.3.21 08:09

@study ale ja psala když má někdo karantenu a izolaci narizenou hygienou. Taky jsem raději na vzduchu. Běh, kolo, lyže. Ale když je mi nařízena izolace, dodržují a nikam nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.3.21 08:17
@EvaG píše:
@study tak mi volala hygiena 4× a vždy že nikam nesmíme. Manžela jsem měla izolovat a děti nikam nepoustet.
Proc to nemáš ráda, protože je to pravda. :roll: protože někdo nedokáže 14 dní vydržet doma. A já ty možnosti mám, děti byli na zahradě. Ale nechápu jak někdo může tvrdit, ze může chodit ven.

Tvoje pravda. Já ti ji neberu. Že vy máte zahradu, to máte moc fajn. Ale stejné možnosti nemají všichni a proto je důležité se provětrat jinak v přírodě. Opakuji, nemyslím tím dětská hřiště. Prostě s rozumem. Každý si to vykládá, tak jak mu to vyhovuje. Vy ven můžete, protože máte zahradu. Ostatní nevlastní kus pozemku, tak musí být zavřený doma. Já vám nic dokazovat nebudu. Každá máme pravdu, sice tu svou. Krásný den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.3.21 09:00
@zudina píše:
Holky klídek už jednou jsem na testy musela, ale kdybych nemusela a nikdo mě tam neposlal tak nejdu, nebudu si ještě tímto komplikovat život ;) hlavně to chce klid. Kvůli extrémně malému počtu lidi v těžkém stavu se zastavil komplet život téměř všem lidem, myslím ze za covidem bude ještě něco jiného než zájem o zdraví nás všech.. přeju klidný večer všem

S tímhle názorem jdi třeba do diskuze „zemřel mi táta“, kde je několik holek, které kvůli covidu přišli o tatínka. Jak to prožívají :( A ty bys tu nemoc schválně dál šířila, jenom proto, že tebe tolik neohrožuje a jsi líná se na čtrnáct dní omezit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
15.3.21 09:25
@EvaG píše:
@study když máš izolaci nesmíš chodit ven. Kvůli takovým je plno nakažených. Že někdo má průběh v pohodě a trajda po venku pak plno lidí leží v nemocnici. :cert:

Fakt si nemyslím, že je plno nakažených kvůli lidem, co se šli projít do pole, kde se k nikomu nepřiblížili na 200 metrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.3.21 09:30

Vy možná chodíte jen do pole. Ale setkala jsem se i s takovými co chodí po vesnici, protože přeci nebudou sedět doma, když jim nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí