Jak malou naučit volat, že chce čůrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.12.13 21:22

@agulla Já tomu nějak ultra nerozumím, ale myslím, že na tom se nic moc zkazit nedá, (pokud ji teda nebudeš zavírat do sklepa za počůrané tepláky :), maximálně jí to nedocvakne a tobě rupnou nervy a dáš jí zpátky plíny a zkusíte to měsíc znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.12.13 21:26

Já to kluka neučila, on se to naučil sám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.13 21:31

Dcera si seda na nocnik a cura, ikdyz ma plenku, samozrejme nestihneme svliknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.12.13 21:40

Malá začala volat KAKÁ.. Sama od sebe, to se naučit nedá. A až pár dní před druhýma narozeninama, předtím to byla jen a jen moje šikovnost a odhad. Je to prostě tak, fakt to příjde samo. Musím teda říct, že od doby co to zvolala poprvé se už vůbec nepočůrává. Prostě se jí to v hlavě přehodilo a bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.12.13 22:07

Náš má 20m, nočníkování mu docela jde, ale jako u vás, musím ho hlídat já. Doma je bez pleny, co hodinu ho posadím na nočník a on se vždy vyčurá, i kdyby to mělo být jen pár kapek - občas se chudák fakt tak snaží, aby si aspoň čurnul :mrgreen: Ale taky si neříká, zkoušíme to teprve necelý týden, tak věřím, že časem si říkat začne, on hlavně ani nijak nemluví, tak je to těžký. I když dneska u večeře najednou povídá „tam“ (to před časem říkal, když už čural - ještě na plenách) no a tak jsem ho vzala, dala na nočník a hned se vyčural a byl spokojenej. Takže určitě to samo přijde, vysazuj ji dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
22.12.13 13:31

My se chystáme vyzkoušet nočník po Novém roce - malé bude 15 měsíců. Chtěla bych se zeptat, jak nazýváte čurání a kakání, právě proto, aby se jí to pak snadno říkalo. Nemám v tom žádnou zkušenost :oops: Ee používáme na špinavé věci, tak nechci, aby se jí to pletlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.12.13 13:46

@Zuzka2012 Ono je to jedno, já říkala chceš čůrat nebo kakat? Chceš ee nebo čííí? A ona začala používat KAKÁ na oboje, takže si to tak nějak odvodila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze