Jak malou naučit volat, že chce čůrat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@agulla Já tomu nějak ultra nerozumím, ale myslím, že na tom se nic moc zkazit nedá, (pokud ji teda nebudeš zavírat do sklepa za počůrané tepláky
, maximálně jí to nedocvakne a tobě rupnou nervy a dáš jí zpátky plíny a zkusíte to měsíc znova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera si seda na nocnik a cura, ikdyz ma plenku, samozrejme nestihneme svliknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá začala volat KAKÁ.. Sama od sebe, to se naučit nedá. A až pár dní před druhýma narozeninama, předtím to byla jen a jen moje šikovnost a odhad. Je to prostě tak, fakt to příjde samo. Musím teda říct, že od doby co to zvolala poprvé se už vůbec nepočůrává. Prostě se jí to v hlavě přehodilo a bylo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš má 20m, nočníkování mu docela jde, ale jako u vás, musím ho hlídat já. Doma je bez pleny, co hodinu ho posadím na nočník a on se vždy vyčurá, i kdyby to mělo být jen pár kapek - občas se chudák fakt tak snaží, aby si aspoň čurnul
Ale taky si neříká, zkoušíme to teprve necelý týden, tak věřím, že časem si říkat začne, on hlavně ani nijak nemluví, tak je to těžký. I když dneska u večeře najednou povídá „tam“ (to před časem říkal, když už čural - ještě na plenách) no a tak jsem ho vzala, dala na nočník a hned se vyčural a byl spokojenej. Takže určitě to samo přijde, vysazuj ji dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My se chystáme vyzkoušet nočník po Novém roce - malé bude 15 měsíců. Chtěla bych se zeptat, jak nazýváte čurání a kakání, právě proto, aby se jí to pak snadno říkalo. Nemám v tom žádnou zkušenost
Ee používáme na špinavé věci, tak nechci, aby se jí to pletlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzka2012 Ono je to jedno, já říkala chceš čůrat nebo kakat? Chceš ee nebo čííí? A ona začala používat KAKÁ na oboje, takže si to tak nějak odvodila sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit