Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to úplně jasné ráno1+1/2 to znamená 1,5 tabletky ráno, pak 0 to znamená v poledne nic a večer 0 to taky znamená nic
@krystinka.a Ja to chapu spise jako 1+1=2-0-0 Takze 2 rano,0 odpoledne,0 vecer. Jakoze to lomitko je oddeleni dvou veci. Ale asi maji holky pravdu, ze to bude 1,5 rano,0 odpoledne a 0 vecer.
Podle mě je to 1 a půl prášku ráno, ale paní doktorka měla vynechat znaménko plus, které je trochu zmatečné, takže asi takto 1 1/2 / 0 / 0 / :d :d. Ať se zadaří, mějte se hezky.
@rodolumafa píše:
Podle mě je to 1 a půl prášku ráno, ale paní doktorka měla vynechat znaménko plus, které je trochu zmatečné, takže asi takto 1 1/2 / 0 / 0 / :d :d. Ať se zadaří, mějte se hezky.
Tyjo, to mi přijde víc matoucí.
Mně připadá to, co napsala doktorka úplně jasné. ![]()
@krystinka.a
Doted jsi brala 1 tbl.? Pak je to urcite 1,5 tbl., euthyrox mi taky vzdycky zvysovali davkovani o pul tablety. Ale 1,5 i podle toho jak je to napsane. Urcite se nezvysuje na dvojnasobek najednou.
Jeden a půl prášku ráno Myslím, že to plus tam dala, protože zakladatelka užívala jeden ráno a tedy půlku ji přidává.
@histep píše:
@krystinka.a
Doted jsi brala 1 tbl.? Pak je to urcite 1,5 tbl., euthyrox mi taky vzdycky zvysovali davkovani o pul tablety. Ale 1,5 i podle toho jak je to napsane. Urcite se nezvysuje na dvojnasobek najednou.
Jojo doted 1 tbl.
Super děkuji moc moc.
Taky bych řekla jeden a půl ale proč to nenapsala „1,5“ nechápu
@krystinka.a píše:
Děkuji moc moc..VŠEM! Snad se zadaří, co nejdříve
Držíme palce
.
@Bábrdl píše:Mně připadá to, co napsala doktorka úplně jasné.
Mě taky. Jasný, že jedna a půl tablety ráno, v poledne a večer nic.
@krystinka.a píše:
Dobrý den, jak byste prosím pochopily to dávkování léků? Jakože dva prášky ráno? Děkuji!Zvyšte dávku Euthyroxu na 1+1/2-0-0 a přejeďte na odběr krve ve středu v polovině října abychom do kontroly stihli dávku optimálně nastavit, pevně věřím, že se Vám podaří otěhotnět bez potíží, z naší strany proti tomu nebude námitek, pokud bude hormonální léčba správně nastavena.
Že máš ráno brát jeden a půl prášku ![]()